اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش بازدید از سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش بازدید از سایت

ببخشید وسط بحثتون خواستم نظر شخصیمو بگم. بعد از تغییر ظاهر انجمن ، من دیگه مثل قبل توش راحت نیستم برای همین کمتر سر میزنم. یه ضرب المثل انگلیسی میگه که سگهای پیر بازیهای جدید یاد نمیگیرند و این در مورد من کاملا صادقه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
      ببخشید وسط بحثتون خواستم نظر شخصیمو بگم. بعد از تغییر ظاهر انجمن ، من دیگه مثل قبل توش راحت نیستم برای همین کمتر سر میزنم. یه ضرب المثل انگلیسی میگه که سگهای پیر بازیهای جدید یاد نمیگیرند و این در مورد من کاملا صادقه
      من هم از چند تا از دوستام سوال کردم دقیقا همینو گفتند . هک شدن سایت و سرچ کردن گوگل اومدن تلگرام .... بهونست قبل از آبدیت حتی با وجود هک شدن هم بعد از بالا اومدن سایت مطالب زیاد بود. یه جور دل داری دادنه آخه انجمنی با این همه کاربر دیگه توی گوگل که اسم سایت سرچ نمیکنند مستقیم اسم سایت تایپ میکنند .

دیدگاه

آخه یه چیزی باید باشه تا در موردش پست بدرد بخور بزنن
        تو سایت های اجنبی کلی مثال و ... هست
        خود سازنده ها مثال میزارند
        اگر اشتباه نکنم کل مجموعه داکیومنهتای avr شرکت سازنده به اندازه نصف مطالب نوشته شده تو همین انجمن درباره این میکرو نیست
        میکروهای آرم هم با توجه به لایبرری های شرکت سازنده راه اندازی شود نسبتا راحت هست
        یه عالمه برد نمونه هست
        و از همه مهمتر . تولید چندانی در جریان نیست که نیاز به طراحی و غیره داشته باشه.بیشتر کارها تو سطح دانشجویی و ... هست
        من کلا ۷ ۸ تا تاپیک ایجاد کردم و خداروشکر هیچ*کس کمک نکرد!
        بعد خودم به جواب رسیدم و الان به تاپیک های خودم که نگاه می کنم خندم میگیره.
        حالا با این وضع بازار و کار و از همه مهمتر بی پولی . در مورد چی پست بزاریم خوبه؟
        جدیدترین ویرایش توسط DDR3; ۰۲:۳۲ ۱۳۹۵/۰۴/۱۵.
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

دوستان عزیز
          ضمن تشکر بابت اینکه نگران این افت سایت هستید ازتون خواهش میکنم که با ارائه راهکارهای مناسب مارو مثل همیشه کمک کنید.
          من با اجازه این تاپیک رو قفل میکنم چون 2-3 تاپیک مشابه در جریان هستن و نمیخوام هی فقط فاز منفی داده بشه باید بتونیم با ایده های جالب این مشکل رو حل کنیم.

با تشکر از همگی
          I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X