اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات برای بهبود انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات برای بهبود انجمن

نوشته اصلی توسط شوکول نمایش پست ها
    طبق فرمایش شما باید اول کش رو خالی کنم. میشه راهنمایی کنین چطوری؟ من از فایر فاکس استفاده میکنم. خالی کردن کش باعث حذف حافظه مرورگر نمیشه؟ منظورم اینه که پسوردهایی که مرورگر ذخیره کرده از بین نمیره؟
    سلام درود خدمت جناب شوکول عزیز بله باید کش خالی بشه شما از قسمت هیستوری clear recent history یا دکمه های Ctrl+Shift+Delete رو بزنید یه پنجره ای طبق شات زیر باز میشه که طبق سلیقه اتون میتونید پاک کنید بنده تو شات تیک دو قسمت رو زدم اینا پاک شه قسمت اکتیو لاگین رو بزنی تمامی پسورد های ذخیره شده تو مرورگرت پاک میشه که توصیه میکنم این کارو نکنید

دیدگاه

سلام دوباره. من کش رو پاک کردم اما بازم دکمه ای کنار متن انتخاب شده ظاهر نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شوکول نمایش پست ها
        سلام دوباره. من کش رو پاک کردم اما بازم دکمه ای کنار متن انتخاب شده ظاهر نمیشه
        جناب شوکول اگه هنوز مشکلتون مرتفع نشده ابلاغ بفرمایید تا رسیدگی بشه با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
          جناب شوکول اگه هنوز مشکلتون مرتفع نشده ابلاغ بفرمایید تا رسیدگی بشه با تشکر
          من هنوز مشکلم پابرجاست. اگه بقیه کاربران مشکلی ندارن و این قضیه براشون فعال شده اعلام بفرمایین تا من مطمئن بشم ایراد از سیستم خودمه

دیدگاه

تو انجمن قبلی امکانی بود تا ببنید ی چه کسی از شما تشکر کرده .الان این این نیست. الته تشکر خیلی مهم نیست فقط اینکه بدونین آیا پاسخ شما برای اعضا مفید بوده یانه این یک انگیزه میده به جواب دهنده
            و یک خواهش دگه اینکه تو موقع پست گیر نده که باید 40 تا حرف بنویسید . جواب بعضی از پست ها میتونه بله یا خیر خالی باشه
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
              من نیاز به انجام چند پروژه الکترونیک در زمینه Arm و راسپری دارم که به دلیل مشغله کاری فرصت انجامشو ندارم. ممکنه تو سایت یه بخشی قرار بدین که من یا کسانی مثل من بتونیم پروژه سفارش بدیم و کسانی که توان انجامشو دارن با یه مبلغ مناسب اون پروژه را انجام بدن؟ چون تو خود انجمن تخصص جای مناسبی برای این کار نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X