اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر رویه سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر رویه سایت

با سلام و خسته نباشید
    یک فرهمگی باید داشته باشیم(یا درست کنیم) که سبب پیشرفت دوستان باشد
    نیاییم مسئله را حل کنیم!!
    بیاییم با دادن راهنمایی به دوستان کمک کنیم خودشان از پس مشکلات بر آیند. :job:
    240
    موافق
    0%
    119
    مخالف
    0%
    56
    بی نظر
    0%
    65

پاسخ : تغییر رویه سایت

تمام همکاران سایت و کاربران سایت همچین فرهنگی رو دوست داریم...

ولی وقتی کاربری پست میزنه و میگه:

من مداری میخوام با 8051 که دما رو از lm35 بخونه و روی lcd نمایش بده و ساعت و تقویم داشته باشه و ....

به نظر شما باید به این کاربر چه جوابی بدیم؟؟؟
    اگر کاربر مشتاق بود و دنبال پروژه میرفت هیچ موقع همچین سوالی نمیپرسید...
    فقط مشکلش رو رفع میکرد نه اینکه مدار را از کاربران درخواست کنه..
    www.icesi.ir

دیدگاه

با سلام
      دوست عزیز الان یکی از کاربران به مداری خواسته (0027) من الان مدار را با یه اسمی می فروشم تمام مدارهم خودم طراحی کردم.
      الان از من مدارم را خواسته ولی من به جای مدار سعی می کنم روش طراحی را به او بگویم تا او بتواند از این راه به خواسته خود برسد
      اگه من بیام طرح مدار را به او بدهم ایشان هیچگاه نمی تواند تحلیل لازم را از مدار بدست بیاورد.
      به نظر من این سایت خیلی بیشتر از این می تواند پر بار تر باشد و مرجعی باشد برای دانشجویان و علاقه مندان الکترونیک برای یاد گیری و رفع صحیح مشکل نه اینکه سایتی باشد فقط برای کپی کاری
      راحت ترین آن بیشتر راهنایی ها از کپی کاری است نه آزمایش.

دیدگاه

با عرض سلام
        منهم با نظر شما قسما" موافقم:
        نوشته اصلی توسط aria123
        با سلام
        دوست عزیز الان یکی از کاربران به مداری خواسته (0027) من الان مدار را با یه اسمی می فروشم تمام مدارهم خودم طراحی کردم.
        الان از من مدارم را خواسته ولی من به جای مدار سعی می کنم روش طراحی را به او بگویم تا او بتواند از این راه به خواسته خود برسد
        اگه من بیام طرح مدار را به او بدهم ایشان هیچگاه نمی تواند تحلیل لازم را از مدار بدست بیاورد.
        به نظر من این سایت خیلی بیشتر از این می تواند پر بار تر باشد و مرجعی باشد برای دانشجویان و علاقه مندان الکترونیک برای یاد گیری و رفع صحیح مشکل نه اینکه سایتی باشد فقط برای کپی کاری
        راحت ترین آن بیشتر راهنایی ها از کپی کاری است نه آزمایش.
        در مورد اون قسمتی که فرمودید ، مدار طراحی شده توسط خودتان مسلما" با ارزشه ، ولی
        ممکنه کسی در همین سایت باشه که یا حاضر باشه مدار خودشو بده یا از جائی تهیه کنه و
        بده ، در هر حالت همیشه نمتونیم به این ترتیب سطحی قضاوت کنیم ، نمونش اینکه مثلا
        ممکنه کسی در این انجمن فعال بوده و به هر طریق ممکن به بقیه دوستان کمک کرده ، حالا
        بصورت اضطراری نیاز به یه مدار داشته و از بقیه همچین در خواستی کرده آیا خبطی کرده؟
        مورد دیگه اینکه همه چیز را همگان دانند ، ولی آیا ، آنهائی که دانند آشنا به ارائه صحیح روش
        طراحی هستند؟
        با توجه به نسبی بودن روشها ،بیشتر اوقات ارائه شکل عملی و حل شده مسئله کارسازتره.
        به هر حال ، من با نظر شما مخالف نیستم. :agree:
        افتادگی آموز اگر طالب علمی
        هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X