اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعیه : اپدیت شدن قالب انجمن به ورژن جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعیه : اپدیت شدن قالب انجمن به ورژن جدید

سلام ببخشین شما همون امیر حسین نیستین تو پست های قبلی این مشکل رو مطرح کردین جواب هم گرفتین چرا فکر میکنید با تکرار کردن یه سوال مشکل حل میشه امروز یکم تو این قسمت کار شد وضع تا حدودی قابل قبول شده ولی سعی میشه بهتر شه بعد هم تو تنظیمات ویرایش شخصی شما میتونید ادیتور ساده استفاده کنید چون این ادیتور پیشرفته یک پلاگین جدا هست و ادیتور پیش فرض خود ویبولتین امکاناتش کمه برا همین یه ادیتور پیشرفته نصب شده و چون این قسمت جدا از قالب هست برا همین نمیشه گفت که قالب ریسپانسیو و واکنش گرا نیست قالب ایراد داره این قالب رو کلی وب سایت استفاده میکنن اگر اینطور که شما میگیی واکنش گرا و ریسپانسیو نباشه الان باید داد همه در میومد و کسی از این قالب استفاده نمیکرد شما فقط میتونید بگید این ایرادات هست پس لطفا یک محصول رو که این همه روش توسط برنامه نویس های عزیز روش زحمت کشیده شده زیر سوال نبرید بنده خودم امروز با گوشی و تبلت تست کردم مشکلی نبود فقط کمی تو حالت عمودی تو سایز ادیتور ایراد بود که یکم بهتر شد ولی شما گوشی رو به حالات افقی بگیرید حل میشه یا اگر مشکل داشتید فعلا میتوانید از تنظیمات شخصی خود نوع ادیتور رو تغییر بدید تا مشکلتون مرتفع شه موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
      بنده بنابه مشکللتی که داشتم یک هفته ای نبودم و جناب مومنی عزیز زحمت آپدیت رو کشیدن
      قابل خیلی خیلی بهتر شده ولی خوب هرتغییری ایرادات جزئی داره که باید حل کنیم.
      تنها مشکل فعلی عدم نمایش تبلیغات بین ارسال ها در گوشی هست که کلا مهم نیست و مشکل ادیتور که تا حدی حل شد. اگر گوشی رو افقی بگیرید مشکل ادیتور حل میشه در حالت عمودی هم قسمت ویرایشگر بههم ریخته میشه نه اینکه بگیم هیچی دیده نمیشه و ..... این مشکلم از قبل بود و چیز جدیدی نیست انشالا حل میکنیم
      در کل امیدوارم راضی بوده باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستانی که میگن تو گوشی صفحه سفید میاد لطفا مدل گوشی و مرورگرشون رو اعلام کنند
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
          سلام ببخشین شما همون امیر حسین نیستین تو پست های قبلی این مشکل رو مطرح کردین جواب هم گرفتین چرا فکر میکنید با تکرار کردن یه سوال مشکل حل میشه امروز یکم تو این قسمت کار شد وضع تا حدودی قابل قبول شده ولی سعی میشه بهتر شه بعد هم تو تنظیمات ویرایش شخصی شما میتونید ادیتور ساده استفاده کنید چون این ادیتور پیشرفته یک پلاگین جدا هست و ادیتور پیش فرض خود ویبولتین امکاناتش کمه برا همین یه ادیتور پیشرفته نصب شده و چون این قسمت جدا از قالب هست برا همین نمیشه گفت که قالب ریسپانسیو و واکنش گرا نیست قالب ایراد داره این قالب رو کلی وب سایت استفاده میکنن اگر اینطور که شما میگیی واکنش گرا و ریسپانسیو نباشه الان باید داد همه در میومد و کسی از این قالب استفاده نمیکرد شما فقط میتونید بگید این ایرادات هست پس لطفا یک محصول رو که این همه روش توسط برنامه نویس های عزیز روش زحمت کشیده شده زیر سوال نبرید بنده خودم امروز با گوشی و تبلت تست کردم مشکلی نبود فقط کمی تو حالت عمودی تو سایز ادیتور ایراد بود که یکم بهتر شد ولی شما گوشی رو به حالات افقی بگیرید حل میشه یا اگر مشکل داشتید فعلا میتوانید از تنظیمات شخصی خود نوع ادیتور رو تغییر بدید تا مشکلتون مرتفع شه موفق باشید
          این دوستمون یکی دیگست،من نیستم فقط از نوشته ی من اسکرین شات گرفته

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
          دوستانی که میگن تو گوشی صفحه سفید میاد لطفا مدل گوشی و مرورگرشون رو اعلام کنند
          گوشی samsung grand prime و مرورگر هم گوگل کروم هست

دیدگاه

منم سامسونگ هستم و کروم استفاده میکنم. الانم این متن رو با گوشی فرستادم ولی باز بررسی میکنم حتما
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام خسته نباشید، نخیر بنده امیرحسین نیستم، کجای پروفایل من نوشته امیر حسین؟ من منکر زحمات کشیده شده نیستم و نمیخوام کار شمارو کوچیک جلوه بدم، میدونم برنامه نویسی تحت وب سخته چون خودم توی این کارم، میتونید نمونه کارهای منو تو سایت. Hdesign مشاهده بفرمایید، افقی گرفتن گوشی یعنی پاک کردن صورت مسئله! چون گوشی شما درست نشون میده دلیل نمیشه مال بقیه هم درست باشه؟ شاید بقیه نمیدونن مشکلشونو کجا باید مطرح کنن، اگه به تاریخ عضویت بنده یه نگا بندازید متوجه میشید که خیلی وقته فعالیت دارم، کلی تاپیک و پروژه داشتم که بدلیل تغییر ساختار آدرس دهی سایت متاسفانه دیگه ایندکس نمیشه، الانم که این مشکل پیش اومده پیشنهادم اینه که بجای دفاع از قالب جدید (که خودم هم میپسندمش) سعی بفرمایید مشکلاتشو برطرف کنید، الان دیگه همه با موبایل میان تو انجمن، بنظرم و به نظر بسیاری از دوستان همکارم نسخه موبایلی مشکل اساسی داره،گاهی اوقات قسمتهای آجاکس با گوشی درست کار نمیکنه، ولی با لپتاپم هیچ مشکلی نداره، ادیتور هم میتونید یک پلاگین که با تمامی رزولوشن ها سازگار هست نصب کنید، دستتون هم کاملا بازه.
              بهرحال امیدوارم از انتقادهای بنده دلگیر نباشید، قبلا از تمام زحمات کشیده شده کمال تشکرو دارم
              موفق باشید
              راستی یادم رفت بگم، مشکل اساسی من همون نشون ندادن پست ها هستش، ادیتور هم که همه دوستان این مشکلو دارن، بنظرم چون این انجمن محلی برای مطرح کردن ایده ها و مشکلات و... هستش پس ادیتور یکی از قسمتهای مهم انجمنه و خیلی مهمه که درست و بدون ایراد نمایش داده بشه. هر آپدیتی که صورت میگیره در جهت بهتر شدن هست، نه اینکه چون مشکل داره بریم از ادیتور معمولی استفاده کنیم!
              جدیدترین ویرایش توسط hamedtaran; ۱۶:۱۷ ۱۳۹۶/۰۴/۱۶.
              انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran نمایش پست ها
                سلام خسته نباشید، نخیر بنده امیرحسین نیستم، کجای پروفایل من نوشته امیر حسین؟ من منکر زحمات کشیده شده نیستم و نمیخوام کار شمارو کوچیک جلوه بدم، میدونم برنامه نویسی تحت وب سخته چون خودم توی این کارم، میتونید نمونه کارهای منو تو سایت. Hdesign مشاهده بفرمایید، افقی گرفتن گوشی یعنی پاک کردن صورت مسئله! چون گوشی شما درست نشون میده دلیل نمیشه مال بقیه هم درست باشه؟ شاید بقیه نمیدونن مشکلشونو کجا باید مطرح کنن، اگه به تاریخ عضویت بنده یه نگا بندازید متوجه میشید که خیلی وقته فعالیت دارم، کلی تاپیک و پروژه داشتم که بدلیل تغییر ساختار آدرس دهی سایت متاسفانه دیگه ایندکس نمیشه، الانم که این مشکل پیش اومده پیشنهادم اینه که بجای دفاع از قالب جدید (که خودم هم میپسندمش) سعی بفرمایید مشکلاتشو برطرف کنید، الان دیگه همه با موبایل میان تو انجمن، بنظرم و به نظر بسیاری از دوستان همکارم نسخه موبایلی مشکل اساسی داره،گاهی اوقات قسمتهای آجاکس با گوشی درست کار نمیکنه، ولی با لپتاپم هیچ مشکلی نداره، ادیتور هم میتونید یک پلاگین که با تمامی رزولوشن ها سازگار هست نصب کنید، دستتون هم کاملا بازه.
                بهرحال امیدوارم از انتقادهای بنده دلگیر نباشید، قبلا از تمام زحمات کشیده شده کمال تشکرو دارم
                موفق باشید
                شما مثل اینکه کاملا پیام منو نخوندید از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی ادیتور خود رو تغییر بدید بدرود

دیدگاه

شما مثل اینکه کاملا پیام منو نخوندید از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی ادیتور خود رو تغییر بدید بدرود
                  پستم ویرایش کردم

دیدگاه

ایرادات قرار نیست با لحن تند و کوبنده باشه وقتی یه مشکلی رو دوبار باز گو میکنید انگاری دارید به شعور ما توهین میکنید این یک مورد دو مگه ما گفتیم مشکل رو حل نمیکنیم ؟ گفتیم روش کار شده و بهتر هم خواهد شد شما جوری انتقاد میکنید که انگاری ایرادات انجمن برای ما مهم نیست سومندش ما سعی خودمان رو میکنیم قابل حل باشه حلش میکنیم پس تکرار یه ایراد پشت سر هم چیزی رو درست نمیکنه لطفا این بحث رو ادامه ندید با تشکر موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز اینهمه محکم نوشتید .....
                      حداقل مدل و بروزر گوشیتون رو هم مینوشتید شاید میتونستیم کاری کنیم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

ایرادات قرار نیست با لحن تند و کوبنده باشه وقتی یه مشکلی رو دوبار باز گو میکنید انگاری دارید به شعور ما توهین میکنید این یک مورد دو مگه ما گفتیم مشکل رو حل نمیکنیم ؟ گفتیم روش کار شده و بهتر هم خواهد شد شما جوری انتقاد میکنید که انگاری ایرادات انجمن برای ما مهم نیست سومندش ما سعی خودمان رو میکنیم قابل حل باشه حلش میکنیم پس تکرار یه ایراد پشت سر هم چیزی رو درست نمیکنه لطفا این بحث رو ادامه ندید با تشکر موفق باشید
                        بنده هیچ لحن کوبنده ای نمیبینم، پست دوم هم درجواب شما بود که میگید قالب مشکلی نداره بود بهرحال شما درست میفرمایید حق با شماست، از اولشم من اشتباه کردم نظر دادم، درضمن توی گوشی هواوی p9 هم تست کردم همین شرایط بود، ولی با سامسونگ دوستم پستهارو نمایش میده
                        من هیچ توهینی نکردم، دوستان میتونن بخونن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran نمایش پست ها
                          موفق باشید
                          راستی یادم رفت بگم، مشکل اساسی من همون نشون ندادن پست ها هستش، ادیتور هم که همه دوستان این مشکلو دارن، بنظرم چون این انجمن محلی برای مطرح کردن ایده ها و مشکلات و... هستش پس ادیتور یکی از قسمتهای مهم انجمنه و خیلی مهمه که درست و بدون ایراد نمایش داده بشه. هر آپدیتی که صورت میگیره در جهت بهتر شدن هست، نه اینکه چون مشکل داره بریم از ادیتور معمولی استفاده کنیم!
                          سلام
                          دستتون درد نکنه برای اطلاع رسانیتون. این حسن نیت شما رو نشون میده.
                          امیدوارم زود این مشکلات هم برطرف بشه.
                          بازم تشکر میکنم بخاطر اطلاع رسانیتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
                            سلام
                            دستتون درد نکنه برای اطلاع رسانیتون. این حسن نیت شما رو نشون میده.
                            امیدوارم زود این مشکلات هم برطرف بشه.
                            بازم تشکر میکنم بخاطر اطلاع رسانیتون.
                            خواهش میکنم آقای روح الامین، ممنونم از زحمات شما
                            موفق باشید

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X