اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از همه عزیزان تقاضا میشود تاپیکهای قدیمی را بالا نیاورند ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از همه عزیزان تقاضا میشود تاپیکهای قدیمی را بالا نیاورند ...

با سلام خدمت دوستان عزیزی که قصد مطرح کردن سوال و یا مشکلی در انجمن را دارند لطفا دقت داشته باشند که :
    اضافه نمودن پست جدید به تاپیکهای قدیمی باعث میگردد که وقت آن دسته از عزیزانی که قصد کمک و پاسخگویی را دارند ، بدون دلیل تلف گردد ... زیرا مجبور میشوند همه پستهای تاپیک و تاریخ آنها را مجددا مرور نمایند .....
    شاید بهترین روش برای دوستانی که قصد ارائه مشکل خود را دارند ...شر.ع تاپیک جدید و در صورت لوزوم اشاره به تاپیکهای قدیمی در تاپیک جدید باشد ....
    همچنین اگر از نظر فنی امکان آن موجود باشد ....میتوان تاپیکهای جدید را با علامتی در مقابل آن مشخص نمود
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

پاسخ : از همه عزیزان تقاضا میشود تاپیکهای قدیمی را بالا نیاورند ...

با سلام، لطف می کنید صندوق دریافت پیغام خصوصیتون رو خالی کنید(پر شده و نمیشه پیغام ارسال کرد). بنده برای پیشنهاد یک پروژه می خواستم مزاحمتون بشم. پوزش من را ازاینکه مطلب رو اینجا می ذارم پذیرا باشید. روش دیگری برای دسترسی به شما بلد نبودم.

دیدگاه

پاسخ : از همه عزیزان تقاضا میشود تاپیکهای قدیمی را بالا نیاورند ...

نوشته اصلی توسط asd_60 نمایش پست ها
      با سلام، لطف می کنید صندوق دریافت پیغام خصوصیتون رو خالی کنید(پر شده و نمیشه پیغام ارسال کرد). بنده برای پیشنهاد یک پروژه می خواستم مزاحمتون بشم. پوزش من را ازاینکه مطلب رو اینجا می ذارم پذیرا باشید. روش دیگری برای دسترسی به شما بلد نبودم.
      دوست گرامی
      از شما عذر خواهی میکنم
      ولی لطفا به صورت عمومی مطرح بفرمایید
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X