اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ورود به eca

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل ورود به eca

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
    با سلام
    حدود یکماه پیش دو تا از کاربران طی یک روز چنان فحشهای آب نکشیده ای نثار یکدیگر و خانواده هم کردند که بیا و ببین ظاهرا مدیران خواب تشریف داشتند ولی تا بیدار شوند دیگر خواجه حافظ شیرازی هم خبر دار شده بود که منجر به این گرفتاری که اکنون سایر کاربران دچار آن شده اند ، شد . البته بعدا همه چیز حذف شد و کاربران مذکور اخراج شدند ولی دیگر چه سو د که "آبی ریخته و سبویی شکسته " بنظر من در ایران نمیتوان حتی یک لحظه از یک سایت پر کاربر غافل شد چون کافی است نوشته ای خلاف قوانین موضوعه کشور رد وبدل شود تا مصداق مصادیق مجرمانه قرار گیرد و کل سایت را به باد فنا دهد و کاربران محترم و معقول را هم حیران و سرگردان نماید غفلتی که ظاهرا مدیران سایت هر روزه مرتکب آن میشوند.
    شرمنده اینقد سوال میپرسم ولی تو کدوم تاپیک؟ بر سر چه
    موضوعی؟ علمی یا....
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      نمیدونم چرا بعضی ها با قالب و یا ظاهر سایت مشکل جدی دارن!!
      من که اتفاقا بهترین قالبی که دیدم مال همین انجمن هست...
      موفق و پیروز باشید.
      قالب که فقط همین پوسته ی ظاهری نیست که!!
      مثالی که زدم برای این بود که منظور رو خوب متوجه بشین : ویندوزای دستکاری شده
      ممکنه پوسته ی ویندوز دستکاری شده رو شما بپسندی ولی تغییراتی که یه عده روی ویبولتن استاندارد اعمال کردن روی همه چی از امنیت و باگ و خطاهای گاه و بیگاه گرفته تا دسترسی پذیری و سرعت و مصرف رم و کندی و سنگینی و .... تاثیر منفی میذاره. همین چیزی که مدتهاست داریم توی eca به واسطه ی قالب من درآوردی بیت لی می بینیم و هر از گاه دوباره تکرار میشه
      چند تا فروم برجسته و باسابقه ی داخلی که تیم فنی مجربی دارن سراغ دارین رفته باشه طرف این قالب؟ هیچکدوم.
      جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۰۸:۵۹ ۱۴۰۰/۰۱/۲۷.

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشین نماز و روزه هاتونم قبول درگاه حق باشه بنده کامنت های کاربران و خوندم ممنون از کسایی که اگاهانه دیدگاه خود رو ثبت کردن باید عرض کنم که شبکه ما بر بستر اروان کلوده و متاسفانه هم اروان کلود مورد حمله سایبری قرار گرفته بود کسایی که سنگ زیر ساخت های داخلی رو به سینه میزنن اروان کلود خودش بخاطر ضعف سیستماتیک و زیرساخت های ضعیف داخلی که استفاده میکرد دچار حمله شد و مشکلات جدی برای مشتری هاش بوجود اومد هیچ مشکلی تو سرور ما نیست و اگر مشکلی هست از سمت اروانه که اونم بنده بررسی میکنم لطفا یکی ندونسته یا نداشتن اطلاعات کافی انتقاد های بیجا نکنه بلا نسب جمع بعضی ها نمیدونم چرا دوست دارن و زور میزنن که مسیر فکری مجموعه eca رو منحرف کنن انگاری که ما بچه هستیم و خودمون خوب و بدمون و نمیدونیم بنده کارمندم مطیع دستوراتم جناب بلورچیان هر کاری بگن اون کار انجام میشه یجوری میان میگن با اصرار مدیر فنی eca رو سرور خارجه ادم زورش میاد بله من شاید اصرار یا مشاوره بدم ولی تصمیم گیرنده قطعی من نیستم همانطور که فروشگاه انتقال دادیم به زیر ساخت داخلی کلی مشکلات برامون بوجود اومد شاید تو اینده باز فروشگاهو به سرور خارج منتقل کنیم ولی تصمیم گیرنده نهایی جناب بلورچیانه کسایی که میگن سرور ایرانی برین اروان کلود بسترش رو شاتل بود زیرساختش ایرانی بود چی شد کلا زدن رفت رو هوا برو تو سایت اروان کلود یا کانالشون ببین چقدر بهشون خسارت وارد شده من اگر چیزی میگم 16 ساله کارم اینه رو هوا حرفی نمیزنم با این همه حال انجمن درسته سرورش از خارجه ولی شبکش بر بستره اروان کلوده و من هم ناراضی هستم از این موضوع ولی مدیریت تصمیمش بر اینه که رو بستر اروان باشه منم حرفی نمیتونم بزنم الان همین مشکلاتی که دوستان شاتلی یا مخابرات یا سایر عزیزانی که از isp های داخلی استفاده میکردن دارن مربوط به حمله ای هست که به زیر ساخت اروان کلود شده حالا زیر ساخت اروان کلود کجاست تو ایرانه یکیش شاتل که به باد رفته بود حالا هی بیان بگین مومنی ادم بدیه چرا یه سری ها فقط عقده دارن و به ما نیش کنایه میزنن واقعا دل ادم میشکنه. مدیریت این همه هزینه میکنه برا مجموعه این همه زحمت میکشه که شما راضی باشین مفت و رایگان دارین از اطلاعات اساتید استفاده میکنید دیگه ناشکری نکنید هیچ جای تو این شرایط اقتصادی کشور خدمات رایگان نمیدن اگرم بدن در این سطح نیست من با کسی مشکلی ندارم هر کسی هم با من مشکلی داره بدونه ما دوسش داریم و یکمی رو رفتار و برخوردش و حرفایی که میزنه فکر کنه از روی عمد یا برهم زدن جو انجمن حرفی نزنه طرف مشکل ورود داره طرف اومده قالب انجمنو زیر سوال برده منو زیر سوال برده واقعا نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن ما هم سوادشو داریم هم فکرمون خوب کار میکنه هم خوب و بدمونو میتونیم تشخیص بدیم ما از انتقاد بدمون نمیاد منتها دوست داریم که انتقاد سازنده باشه نه پر از نفرت و کینه موفق و موید باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
          ممکنه پوسته ی ویندوز دستکاری شده رو شما بپسندی ولی تغییراتی که یه عده روی ویبولتن استاندارد اعمال کردن روی همه چی از امنیت و باگ و خطاهای گاه و بیگاه گرفته تا دسترسی پذیری و سرعت و مصرف رم و کندی و سنگینی و .... تاثیر منفی میذاره. همین چیزی که مدتهاست داریم توی eca به واسطه ی قالب من درآوردی بیت لی می بینیم و هر از گاه دوباره تکرار میشه
          چند تا فروم برجسته و باسابقه ی داخلی که تیم فنی مجربی دارن سراغ دارین رفته باشه طرف این قالب؟ هیچکدوم.
          به سن شم نمیدونم قد میده یا نه یه روز اومدیم دیدیم انجمن بالا نمیاد! یه بنده خدایی اومده بود انجمن رو هک کرده رو صفحه اول انجمن یه سری چرت و پرت نوشته بود....
          همین امنیتی که میگید ازروزی که آقای مومنی اومده تامین شده . یه بار هم همینچین مشکلی یا نشت اطلاعات کاربران توی این تقریبا 7-8 سال نبوده.

موردی که وجود داره دیگه فروم برجسته فنی مثل eca ,وجود نداره که بخواهیم مقایسه کنیم ببینم چه قالبی استفاده میکنن!
          یه مورد دیگه هم خواهشا بدون دلیل صبحت نکنید دلیل موجه بیارید که مشکلاتی که حداقل توی این تاپیک مطرح شده مربوط به vBulletin و فلت لی هست. اگر دلیل موجه دارید که هیچی وگرنه شما زحمت هایی که یک مجموعه میکشند رو زیرسوال میبری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
            درود، بله شما کاملا درست میگین و کاملا منظورتون رو درک میکنم و اگه
            فکر کردین که منظور بنده شما بودم به بزرگواری خودتون من رو ببخشید
            بله بنده هم کاملا قبول دارم که قالب سایت فقط به ظاهر ربط نداره
            و به کلی عوامل متعدد( مثل انواع الگوریتم های سایت و...) ربط
            داره خودم هم شخصا قبول دارم انجمن بدون مشکلات نیست که
            البته باز هم با یکمی همت و پشتکار کاربران و مدیران عزیز سایت قابل
            حل هست.
            اون پست رو زدم چون تو کلی تاپیک دیدم که بعضی کاربران عزیز سایت
            از قالب ظاهری جدید سایت به دلایلی مثل « روش کار سخت و پیچیده تر»
            و دلایلی مشابه از سایت نا راضی هستن. البته این نظر شخصی بنده بود و
            بنده اصلا حق ندارم به کسی بگم که شما اینجوری فکر کن اینجوری نکن و...
            بنده این نظر رو دارم چون از چندین فروم و انجمن ایرانی و خارجی
            بازدید کردم و روش کار کردن و ظاهر سایت اونا به پای این انجمن
            نمی رسیدن....
            شخصا بنده تو اولین ورودم به ECA طی فقط 1 ساعت 70 درصد نکات
            کار با سایت رو یاد گرفتم و ظاهر سایت هم بسیار آرامش بخش هست
            اما در بازدید و عضویتم در انجمن های دیگر چند روز طول کشید
            تا یاد بگیرم که پروفایل شخصی از کجا باز میشه!! تازه ظاهر سایت
            اونها هم خیلی کسالت بار بود؛؛ البته بنده اصلا قصد توهین و انتقاد به
            هیچ سایتی رو ندارم و باز هم تکرار میکنم اینها نظر شخصیم بود و
            قبول دارم انجمن های دیگر شاید از نظر قالب فنی ،برتری داشته باشن...
            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

اعضای محترم و بزرگوار

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه شریف، از تمام عزیزانی که دغدغه بهبود و توسعه انجمن*های تخصصی ECA رادارند تشکر و قدردانی می کنیم.
              عملکرد بهینه انجمن و سایر وبسایتهای ECA خواسته همیشگی ما بوده و به طور شبانه روزی در حال بهبود، ارتقا و بهینه سازی پلتفرمهای مربوطه هستیم. بی شک دغدغه دسترسی آسان و بدون مشکل کاربران، ما را بر آن می دارد تا تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات احتمالی بوجود آمده به کار گیریم، لیکن برخی از مشکلات به زیرساختهای ارتباطی کشور مربوط بوده و رفع آنها نیازمند بررسی های فنی و زمان مواجه مناسب می باشد.
              ضمن سپاس مجدد از تمامی شما عزیزان، این اطمینان را می دهیم که لحظه به لحظه عملکرد انجمن تحت پایش مدیران و مسئولین فنی وبسایت بوده و همواره سعی بر رفع تمامی مشکلات احتمالی در سریعترین زمان ممکن داشته ایم.

با تشکر و احترام مجدد
              می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X