اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کار با سایت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

یعنی بتونید ببینید که آیا این قطعه رو قبلا خریدید یا نه و در کدام سفارشات ؟ (انتظار نمایش قیمت نداشته باشید که افسردگی میاره )
    سایتی همچین امکانی رو داره که مثال بزنید چک کنیم الگو برداری کنیم و پیاده سازی کم نقصی رو ارائه بدیم؟
    امکان جالبه به نظرم
    بله دقیقا!
    نمایش قیمت هم ضروری نیست ، فقط همینکه شماره سفارش ، تعداد و تاریخ رو نشون بده کافیه.
    و البته که در سایت فروشگاه دیگری ندیدم ، ولی شاید در صورت اجرایی شدن ، فروشگاه های دیگه هم تقلید کنن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله دقیقا!
      نمایش قیمت هم ضروری نیست ، فقط همینکه شماره سفارش ، تعداد و تاریخ رو نشون بده کافیه.
      و البته که در سایت فروشگاه دیگری ندیدم ، ولی شاید در صورت اجرایی شدن ، فروشگاه های دیگه هم تقلید کنن!
      احتراما همانطور که نقل فرمودید، این ایده اولین بار (حداقل در این اواخر) در پیام من پدیدار شد و جالبتر که در هیچ فروشگاه آماده یا اختصاصی فعال در ایران نمونه آن را ندیدم!
      با توجه به اینکه بارها با چنین مشکلی در بررسی سریع سوابق سفارشها یا هر نوع تراکنش دیگر در برنامه‌های اینترنتی مواجه شدم این ایده مدتها در ذهن من بود، اگر فروشگاه شلوغی هم در دست داشته باشم حتما عملی‌اش میکنم. کار خاصی هم ندارد.
      یک مورد روبوایکیو کار کرده که ان هم جستجو نیست ولی لیست سفارشها به صورت آکاردئونی و بدون ترک صفحه باز میشود و می‌توان سریعتر با جستجوی مرورگر قطعه مورد نظر را پیدا کرد منتها به صورت یکی به یکی پیمودن سفارشات.
      اگر قیمتها زیاد نوسان رو به بالا نکند که اعصابی هم خرد نمیشود!
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۱:۵۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X