الان چند وقته سیستم ندارم با گوشی کار میکنم میخوام متنی رو در نوار بالای سایت سرچ کنم موفق نمی شوم با گوشی هم نمیتونم دوستان شما مشکل دارید و سرچ برای شما کار میکند؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چرا نوار عنوان سرچ کار نمی کند؟
Collapse
X
-
پاسخ : چرا نوار عنوان سرچ کار نمی کند؟
نوشته اصلی توسط 911 نمایش پست هاالان چند وقته سیستم ندارم با گوشی کار میکنم میخوام متنی رو در نوار بالای سایت سرچ کنم موفق نمی شوم با گوشی هم نمیتونم دوستان شما مشکل دارید و سرچ برای شما کار میکند؟
وقتی با گوشی امتحان میکنم،
در اکثر مواقع کار نمیکنه و فقط بعضی مواقع با
تاخیر کار میکنه.
با رایانه هم وقتی وارد میشم، خوب کار نمیکنه و
تاخیر زیادی داره و بعضی مواقع اصلا کار نمیکنه.
- تشکرها 3
-
نوشته اصلی توسط 911 نمایش پست هاالان چند وقته سیستم ندارم با گوشی کار میکنم میخوام متنی رو در نوار بالای سایت سرچ کنم موفق نمی شوم با گوشی هم نمیتونم دوستان شما مشکل دارید و سرچ برای شما کار میکند؟
حالت رایانه رو فعال کنید
شاید فرجی حاصل شودهمیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست هاسلام
حالت رایانه رو فعال کنید
شاید فرجی حاصل شود
دیدگاه
-
سلام
متاسفانه مشکل رابط کاربری سایت هست
می تونین توی نوار سرچ گوگل این طوری سرچ کنین
موضوع + ECA.ir forum
مثلا:
ترانزیستور + ECA.ir forumهمیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست هاسلام
متاسفانه مشکل رابط کاربری سایت هست
می تونین توی نوار سرچ گوگل این طوری سرچ کنین
موضوع + ECA.ir forum
مثلا:
ترانزیستور + ECA.ir forum
دیدگاه
-
دوستانی که مایل هستند در انجمن سرچ کنند میتوانند از تکنیک سایت گوگل استفاده کنند
در این روش گوگل کی ورد مورد نظر ما را در سایتی که توسط کاربر تعیین میگردد جستجو میکند
در صفحه اصلی گوگل و داخل جعبه جستجو تایپ کنید
کد:[SIZE=4][B]site:eca.ir/forums جستجو[/B][/SIZE]
جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۲۱:۰۰ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هادوستانی که مایل هستند در انجمن سرچ کنند میتوانند از تکنیک سایت گوگل استفاده کنند
در این روش گوگل کی ورد مورد نظر ما را در سایتی که توسط کاربر تعیین میگردد جستجو میکند
در صفحه اصلی گوگل و داخل جعبه جستجو تایپ کنید
کد:[SIZE=4][B]site:eca.ir/forums جستجو[/B][/SIZE]
- تشکرها 2
دیدگاه
-
مهمان
sort&Relevance/Date
ثورت کردن دیتا و ارتباط رو بهش اضاف کردم یعنی شما مثلا پاور بانک و سرچ کنید هم لیست کلمات پیشنهادی براتون باز میشه هم
وقتی یه کلمه رو سرچ کردین لیست موضوع ها که براتون باز شد کنارش هم تاریخ رو به لاتین مینویسه که اون مطلب واسه کدوم تاریخه هم مطالب و موضوع مرتبط دیگه رو به شما
پیشنهاد میده که اگر خاستین به اون موضوع هم سر بزنید و مورد مطالعه قرار بدید لطفا موضوع و کلمه مورد نظر رو که تو باکس سرچ نوشتین اینتر کنید خیلی از دوستان اینتر نمیکنن ممنون موفق باشید
- تشکرها 6
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس مومنی نمایش پست هاسلام دوستان مشکل بخش جستجو حل شد یه سری اپشن های اضافه هم از قبیل
sort&Relevance/Date
ثورت کردن دیتا و ارتباط رو بهش اضاف کردم یعنی شما مثلا پاور بانک و سرچ کنید هم لیست کلمات پیشنهادی براتون باز میشه هم
وقتی یه کلمه رو سرچ کردین لیست موضوع ها که براتون باز شد کنارش هم تاریخ رو به لاتین مینویسه که اون مطلب واسه کدوم تاریخه هم مطالب و موضوع مرتبط دیگه رو به شما
پیشنهاد میده که اگر خاستین به اون موضوع هم سر بزنید و مورد مطالعه قرار بدید لطفا موضوع و کلمه مورد نظر رو که تو باکس سرچ نوشتین اینتر کنید خیلی از دوستان اینتر نمیکنن ممنون موفق باشید
یک آپلود سنتر داخلی برای سایت تعبیه کنید تا ما از سایت داخل بتونیم فایل ها رو زودتر و سریع تر ارسال کنیم و هم روند ارسال فایل در تاپیک گذاری و پست ها به روش صحیح و فعال کار کندجدیدترین ویرایش توسط electronium; ۰۹:۲۴ ۱۴۰۰/۱۲/۲۰.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه