اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

زبان ارشد؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زبان ارشد؟

سلام
    من میخوام سال آینده واسه ارشد امتحان بدم میخواستم از همین الآن زبان کار کنم.
    کسی میدونه واسه اینکه زبان را 100 (!!!) بزنم باید چکار کنم و چه کتابایی را بخونم؟
    لطفا نظر بدید.
    به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
    که برون در چه کردی که درون خانه آیی

پاسخ : زبان ارشد؟

3 راه کار به شما پیشنهاد می کنم:
    1- لغتهای کتاب 504 رو تمام کمال همراه با مثال هاش بخون. (برای کنکور پارسال ایده ال بود ولی برای کنکور امسال دریغ از یک لغت)
    2- متن های تخصصی برق کنکورهای سالهای قبل رو برای بالا بردن قدرت درک مطلبت بخون (به درد کنکور امسال می خورد)
    تا اینجا تضمین می کنم 40 درصد بزنی.
    3- فردا یک بلیط انگلستان تهیه کن و تا سال بعد کنکور رو همونجا به زبون انگلیسی بخون. در این روش تضمین می کنم کنکور رو 80 درصد بزنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh985
      3 راه کار به شما پیشنهاد می کنم:
      1- لغتهای کتاب 504 رو تمام کمال همراه با مثال هاش بخون. (برای کنکور پارسال ایده ال بود ولی برای کنکور امسال دریغ از یک لغت)
      2- متن های تخصصی برق کنکورهای سالهای قبل رو برای بالا بردن قدرت درک مطلبت بخون (به درد کنکور امسال می خورد)
      تا اینجا تضمین می کنم 40 درصد بزنی.
      3- فردا یک بلیط انگلستان تهیه کن و تا سال بعد کنکور رو همونجا به زبون انگلیسی بخون. در این روش تضمین می کنم کنکور رو 80 درصد بزنی
      یعنی همین قدر بخونم بسه؟
      کدوم کتاب انتشاراتی که واسه ارشد کتاب بیرون میدند را توصیه میکنید؟
      در ضمن من گفتم که میخوام زبان را 100 بزنم نه 80 دادا !!!!
      به انگلستان هم نمیتونم برم چون مشکل همیشگی سربازی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fidlio

یعنی همین قدر بخونم بسه؟
        فکر کردی داری کنکور سراسری دبیرستان و شرکت می کنی که می خواهی 100 بزنی

دیدگاه

برای ثبت نام در آزمون ورودی کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی، به لینک زیر مراجعه کنید.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25890.0

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mary83

یعنی همین قدر بخونم بسه؟
            فکر کردی داری کنکور سراسری دبیرستان و شرکت می کنی که می خواهی 100 بزنی
            [/quote]

بابا شوخی کردم من زبان کنکور کارشناسی را 80 نزدم که بخوام ارشد را 100 بزنم.
            حالا اگه اطلاعات بیشتری داری بهم بده.
            ممنون دادا.

دیدگاه

سلام
              من کلی از سوالات زبانو با شک بین دو گزینه زدم، تو کنکورهای آزمایشی از این مدل زدن زبان نتیجه بدی نمیگرفتم! تو کنکور هم درصدی که برای زبان محاسبه کردم 43 % هست که خیلی بالا نیست؛ اما به هر صورت نظر بنده: (امیدوارم مفید باشه :rolleyes

به نظر من زبان خیلی درس کنکوری ای نیست، شما باید به مرور روش کار کنی تا خودتو بیاری بالا!
              چیزی که تو کنکور برای زدن زبان عمومی و زبان تخصصی احتیاج داری لغت و توانایی درک مطلبه که هر دوشون احتیاج به تمرین و تکرار واسه تقویت داره.
              اینکه فکر کنی که کنکور زبان تخصصی یعنی فقط لغت و متن تخصصی اشتباهه، بلکه پایه کارت باید لغات عمومی باشه، که در درجه اول بتونی متنو بخونی
              کتاب انگلیسی برای دانشجویان فنی و مهندسی مال انتشارات سمت لغات خوبی داره، اما چون نیمه تخصصی و از همه رشته هاست شاید خیلی علاقه به خوندنش نداشته باشی (گر چه خیلی کتاب مفیدیه) ؛ با این حال کتاب دیگه انتشارات سمت " انگلیسی برای دانشجویان رشته مهندسی برق " کتاب مفیدیه (گر چه خودم هیچ وقت فرصت خوندنشو نداشتم)
              کتاب 504 هم هست که کتاب خوبیه و لغات بدی نداره؛ اما متاسفانه یه مقدار معنی بعضی از لغتاش مشابه، بی کاربرد ، و/یا الکی زیاده که باعث میشه یه مقدار اذیت بشی
              بعدش هم کنکورهای سالهای گذشته از 67 تا الان میتونه مفید و موثر باشه ؛ من کلا زبانو کمتر از 10 روز خوندم اما با اینکه تست بقیه درسها فقط از 78 به بعد رو رسیدم بزنم زبان از 67 به بعد رو زدم؛ زبان 67 تا 77 و همچنین زبان دو سال اخیر لغت واسه حفظ کردن زیاد داره ؛ علاوه بر اون با خوندن اونهمه متن زبان تخصصی و فهمیدنشون توانایی درک مطلبت خیلی تقویت میشه
              راستی گرامر دوران دبیرستان چیز مفیدیه !
              اما بعد
              بنظرم وقتی که زبان قراره اینجوری از داوطلب بگیره اگه به درس های دیگه اختصاص بده خیلی خیلی بهتر جواب بده
              گرچه انکار نمیکنم که زبان برای مراحل بعدی تحصیل و اشتغال مفید خواهد بود؛ اما برای کنکور به شخصه معتقدم بهتره رو درسهای دیگه سرمایه گذاری کنی چون مطمئن ترن و مثلا برای مدار هر چی بخوان بدن آخرش مداره ؛ در حالی که در زبان هیچ تضمینی برای برای نوع سوالات و خوب زدن وجود نداره؛ مثلا خود من امسال ممکن بود زبانو منفی زده باشم :redface: (میدونستی زبان انگلیسی با بیش از یک میلیون لغت پر لغت ترین زبان دنیاست ؟!! )

موفق باشی :bye
              ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
              هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
              « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

زبان از یک جهت بهترین درس کنکور هست و از جهت دیگر بدترین

از این جهت که شما از خواندن زبان خسته نمی شید و می تونید تنوع ایجاد کنید در روشهای خوندن ،( مثلا می تونید از همین الان متنهای جالب مرتبط اینترنت را بخوانید، لغت هاش رو یاد بگیرید) و.... بهترین درس هست
                (( تو پرانتز می گم یکی از دوستان من می گفت بعضی از متنهای امسال رو از ژورنالها و مجلات خارجی انتخاب کرده بودند))

اما از این جهت که شما خیلی سخت درصدت بالا می ره بدترین درس هست
                به نظر من به خصوص با نوع سوالات امسال اگر کسی 10 سال تو لندن زندگی می کرد هم نمی تونست 100 بزنه :biggrin:
                (فکر کنم وقت کم می آورد!)

در هر حال اگر می خواهید فقط سوالات زبان ارشد را بخوانید کتاب راهیان ارشد کتاب خوبیه ! خوب دسته بندی کرده و لغاط خوبی را هم برای حفظ کردن پیشنهاد کرده
                موفق باشید

گاه باش که مومن عاشق فرصت سرگرمی ندارد (ع.ص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد صائب
                  زبان از یک جهت بهترین درس کنکور هست و از جهت دیگر بدترین

از این جهت که شما از خواندن زبان خسته نمی شید و می تونید تنوع ایجاد کنید در روشهای خوندن ،( مثلا می تونید از همین الان متنهای جالب مرتبط اینترنت را بخوانید، لغت هاش رو یاد بگیرید) و.... بهترین درس هست
                  (( تو پرانتز می گم یکی از دوستان من می گفت بعضی از متنهای امسال رو از ژورنالها و مجلات خارجی انتخاب کرده بودند))

اما از این جهت که شما خیلی سخت درصدت بالا می ره بدترین درس هست
                  به نظر من به خصوص با نوع سوالات امسال اگر کسی 10 سال تو لندن زندگی می کرد هم نمی تونست 100 بزنه :biggrin:
                  (فکر کنم وقت کم می آورد!)

در هر حال اگر می خواهید فقط سوالات زبان ارشد را بخوانید کتاب راهیان ارشد کتاب خوبیه ! خوب دسته بندی کرده و لغاط خوبی را هم برای حفظ کردن پیشنهاد کرده
                  موفق باشید

سلام
                  با نظر شما در مورد کتاب راهیان ارشد کاملا موافقم، کتاب خوبیه و لغات خوبی داره
                  من خودم متاسفانه بعد کنکور تازه دیدمش :sad:
                  :bye

دیدگاه

منظورتون از کتاب راهیان ارشد همون کتاب تخصصی برقه دیگه ؟
                    من این کتبو امروز خریدم
                    کتاب گرامر پوران پژوهش را هم خریدم فکر کنم کتاب خوبی باشه.

دیدگاه

دوستان توضیحات خوب و کاملی دادن....شما فقط ضمن اون توصیه ها روند کارتو پیوسته پیگیری کنید یعنی گهگاه نخونین همیشه...
                      ضمن اینکه همونطوری که دوستان گفتند سعی کنید از متون تخصصی به روز توی اینترنت هم استفاده کنی (البته به شرط اینکه بازیگوشی نکنی :biggrin: یا حداقل زیاد بازیگوشی نکنی)

یه نکته دیگه اینکه واسه حفظ لغت هم میتونی از سیستم لایتنر استفاده کنی....نمیگم خیلی خوبه و توپه و ... ولی در کل اتوماتیک وار روند حفظ لغت رو منظم میکنه

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fidlio
                        منظورتون از کتاب راهیان ارشد همون کتاب تخصصی برقه دیگه ؟
                        من این کتبو امروز خریدم
                        کتاب گرامر پوران پژوهش را هم خریدم فکر کنم کتاب خوبی باشه.
                        سلام
                        بله، همون کتاب زبان تخصصی برق انتشارات راهیان ارشد
                        پوران پژوهشو ندیدم متاسفانه
                        sadid عزیز هم دوتا نکته خوبو یادآوری کردن ، پیوسته خوندن و جعبه لایتنر
                        با نظرشون در مورد جعبه لایتنر موافقم، جعبه لایتنر معجزه نمیکنه، اما نظم میده! و عیبش بنظرم اینه که چون ممکنه بعضی لغتها خیلی زیاد توش بمونن امکان داره حوصله آدم سر بره (خود من که اینطوری بودم :redface
                        موفق باشی :bye

دیدگاه

درسته منم همچین حالتی داشتم البته به فرد بستگی داره یکی از دوستام خیلی خوب ازش استفاده کرد گفت واسه ش مثل بازی میمونه و یه جور حس جنگجوئی....ولی خودم هم که کامل ازش استفاده نکردم در کل به نظرم مفید بود.

دیدگاه

به نام خدا
                            سلام دوستان مطالب خوبی گفتن اما باید بگم کتاب مدرسان شریف( کنکورهای 78 تا 88) جالبتراز راهیان ارشد هستش چون ترجمه متون رو هم داره در ضمن تازه چاپ شده . :biggrin:

دیدگاه

من هم زبان تخصصی راهیان ارشد رو خوندم.

فقط 3 هفته تا کنکور هم وقت گذاشتم.

بیس زبان هم خیلی معمولی بود ولی 50 درصد زدم. :nerd:

+ راهیان ارشد ترجمه 4 سال آخر رو هم داره :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X