اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرسنجی:شما کدام دو گرایش برق را برای ادامه تحصیل ترجیح می دهید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظرسنجی:شما کدام دو گرایش برق را برای ادامه تحصیل ترجیح می دهید؟

از اونجاکه این سوال خبلی ها می تونه باشه که بدونند کدوم گرایش برق بیشترین جاذبه رو واسه دانشجویان داره این نظر سنجی را گذاشتم البته می دونم که اون گرایش واسه افراد خوبه که بیشترین علاقه و استعدادو دارند و من هم از شما اون گرایش هارو می خوام یعنی اونایی که بیشترین علاقه رو دارید

من خودم ازقدرت متنفرم علی رغمی که می دونم گرایش خوبیه پس اونو انتخاب نکردم
    نظرمن گزینه 1و 3 که علامت زدم
    596
    الکترونیک-فوتونیک نانو الکترونیک
    0%
    225
    مخابرات میدان-سیستم-کدینگ
    0%
    113
    کنترل و ابزار دقیق
    0%
    86
    قدرت- راه آهن برقی - مدریت ا نرژی و گرایش های مرتبط با قدرت
    0%
    80
    پزشکی و مهندسی هسته ای -
    0%
    65
    سایر گرایش ها از قبیل گرایش های میان رشته ای
    0%
    27
    به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

پاسخ : نظرسنجی:شما با سلیقه خودتان کدام دو گرایش برق را برتر از دیگری می دانید؟

نوشته اصلی توسط مهدی شیری
    من خودم ازقدرت متنفرم
    :angry:
    من که عشقشم :rolleyes:
    Goodbye

دیدگاه

[quote=powers]

پس چراانتخاب نکردی اون 0% جلوی قدرت چیه؟ :question: :question:

دیدگاه

می گم 49 نفر از این پست دیدن کردت ولی 10 نفر رای دادن

خیلی سخته رای دادن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شیری
          می گم 49 نفر از این پست دیدن کردت ولی 10 نفر رای دادن

خیلی سخته رای دادن؟
          من جزء اونائی ام که رای دادن و البته به مخابرات و کنترل رای دادم ولی دوست داشتم الکترونیک رو هم انتخاب کنم
          به نظر من دو مشکل هست یکی اینکه گفتین کدام رشته برتر هست که حالا مشکل خیلی بغرنجی هم نیست ولی فکر میکنم اگه گفته میشد کاربرا کومها رو بیشتر ترجیح میدن آمار بالاتر میرفت ضمن اینکه چه اشکالی داشت که انتخابها نا محدود می بود تا شاید بهتر بشه گفت مثلا گرایش کاربرای این سایت روی کدوم رشته بیشتر هست
          یه پیشنهاد دیگه اونم اینکه کامپیوتر رو هم اگر اضافه میکردید اونوقت من ترجیح میدادم ۴ تا انتخاب داشته باشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadid

من جزء اونائی ام که رای دادن و البته به مخابرات و کنترل رای دادم ولی دوست داشتم الکترونیک رو هم انتخاب کنم
            به نظر من دو مشکل هست یکی اینکه گفتین کدام رشته برتر هست که حالا مشکل خیلی بغرنجی هم نیست ولی فکر میکنم اگه گفته میشد کاربرا کومها رو بیشتر ترجیح میدن آمار بالاتر میرفت ضمن اینکه چه اشکالی داشت که انتخابها نا محدود می بود تا شاید بهتر بشه گفت مثلا گرایش کاربرای این سایت روی کدوم رشته بیشتر هست
            یه پیشنهاد دیگه اونم اینکه کامپیوتر رو هم اگر اضافه میکردید اونوقت من ترجیح میدادم ۴ تا انتخاب داشته باشم

دوست گرامی پیشنهاد شما مورد قبول واقع شد می تونید تغییرات رو ملاحظه بفرمایید

دیدگاه

پاسخ : نظرسنجی:شما کدام دو گرایش برق را برای ادامه تحصیل ترجیح می دهید؟

دوستان خواهش می کنم نظر بدهید فقط کافیه چند تا تیک بزنید دو تا کلیک
              می دونم که 3 هفته دیگه از انتخاب رشته ارشد می پرسین حداقل اگه رای بدین می شه بااستفاده از نتایج نظر سنجی خیلی چیزا میشه فهمید

مرسی :applause: :applause:

دیدگاه

آقای شیری من برعکس شما عاشق گرایش قدرت (ودر حد کارشناسی انتقال توزیع) هستم ولی چون توی گزینه ها نبود ابزار دقیق رو انتخواب کردم :nice:
                درسته سخته ولی آینده داره :nerd: به خصوص توی ایران

==================== "موفق باشید" ====================
                شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
                شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین فرهمندفر
                  آقای شیری من برعکس شما عاشق گرایش قدرت (ودر حد کارشناسی انتقال توزیع) هستم ولی چون توی گزینه ها نبود ابزار دقیق رو انتخواب کردم :nice:
                  درسته سخته ولی آینده داره :nerd: به خصوص توی ایران

==================== "موفق باشید" ====================
                  چرا نبود خوب وقتی خود شما می گید گرایش قدرت پس گزینه 4 رو انتخاب می کردید
                  گزینه چهار قدرت و راه آهن برقی و گرایش های مرتبط پس باید شامل خواسته شما می شد
                  می تونید رای تونو عوض کنید

دیدگاه

من درست متوجه نشدم oo:
                    توی کارشناسی ارشد رشته قدرت کلا مستقل نیست؟ منظورم اینه که " قدرت و راه آهن برقی" یه رشته هستش که جدا از قدرت تعریف میشه یا همون قدرته با تغییر نام؟
                    ببخشید نمیدونم سوالمو خوب مطرح کردم یا نه (چون من فعلا کاردانیو گرفتم و در مورد شاخه های برق توی ارشد خبر ندارم) :cry:
                    شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
                    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

من که عاشق قدرتم

دیدگاه

فقط الکترونیک

دیدگاه

خب چرا علامت نزدی؟

دیدگاه

یعنی چی که الکترونیک اینقدر طرفدار داره اما قبولیش تو کنکور عکس تعداد طرفداراشه
                            قابل توجه سازمان سنجش
                            http://multiprocessor.mihanblog.com
                            ترجمه مقالات تخصصی برق و کامپیوتر

دیدگاه

کسی طرفدار مهندسی پزشکی نیست
                              [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
                              1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
                              2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
                              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X