اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی انتخاب دانشگاه در حوزه برق و الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی انتخاب دانشگاه در حوزه برق و الکترونیک

سلام
    من با توجه به علاقه ای که به الکترونیک دارم قصد دارم در این رشته وارد دانشگاه بشم.مهمترین معیار هایی که برای انتخاب دانشگاه در نظر گرفتم اساتید ، جو دانشگاه از نظر فعال بودن دانشجو ها و اساتید در حوزه های عملی و کاربردی هست.
    لطفا در مورد دانشگاهی که خودتون تحصیل کردید یا اطلاعات دارید راهنمایی بفرمایید.من هدفم اینه بتونم اطلاعاتی از افرادی که فارغ التحصیل شدن و وارد بازار کار شدن بدست بیارم.

ممنون

سلام
    نوع دانشگاه اصلا مهم نیست
    من بی احترامی به شأن دانشگاه و دانشجو نمیکنم
    اما فارغ التحصیل شریف سراغ دارم که مفهوم ابتدایی الکترونیک رو هنوز مشکل داره ، اما ممکنه دانشجوی یک دانشگاه رده چندم در مناطق محروم بهترین درک و یادگیری رو داشته باشد
    این نکته ای که یکی از بهترین اساتیدم بهم گفتند اینه که شما هر دانشگاهی که خواستید قبول شوید ، اما ، اما با دسترسی به اینترنت و آموزشهای داخلی و خارجی میتونید بهترین آموزش رو داشته باشید
    من خودم تا بالاترین سطح ادامه تحصیل دادم ، اما به جرأت میتونه بگم سهم دانشگاه از دانشی که هنوز میدونم در مقابل با علم تقریبا صفره ، حداکثر سی درصده ( تازه با اغراق گفتم) و مابقی از تجربه و تحقیق و جستجو اینترنتی هست
    ولی خب البته قبولی در دانشگاه های رده اول میتونه شانس شما رو برای اکسپت شدن و مهاجرت به شدت افزایش بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.davoodi نمایش پست ها
      سلام
      من با توجه به علاقه ای که به الکترونیک دارم قصد دارم در این رشته وارد دانشگاه بشم.مهمترین معیار هایی که برای انتخاب دانشگاه در نظر گرفتم اساتید ، جو دانشگاه از نظر فعال بودن دانشجو ها و اساتید در حوزه های عملی و کاربردی هست.
      لطفا در مورد دانشگاهی که خودتون تحصیل کردید یا اطلاعات دارید راهنمایی بفرمایید.من هدفم اینه بتونم اطلاعاتی از افرادی که فارغ التحصیل شدن و وارد بازار کار شدن بدست بیارم.

ممنون
      سلام
      رشته برق و الکترونیک گرایش های مختلفی داره ، بهتره از ابتدا گرایشتون رو انتخاب کنین ، و از همان ابتدای تحصیل به عنوان کار آموز وارد محیط کار مرتبط با گرایشی که انتخاب کردید بشید، دانشگاه هم در مورد فعالیت های علمی که دارن، مسابقاتی که شرکت کردن و تجهیزات آزمایشگاهی که در اختیار دانشجو قرار می دهد ، بررسی کنید.
      دانشگاه هم یه دانشگاه تاپ برین بهتره ولی اگه قصد مهاجرت ندارین خودتونو زیاد درگیر نمره نکنین و به دنبال یادگیری مهارت هایی باشین که تو بازار کار ازت میخان .
      موفق باشین

دیدگاه

من نظر فعلی خودم رو میدم...
        به جای خاصی نمیشه اشاره کرد نکاتی که به نظرم میرسه یا شنیدم میگم
        دانشگاه رفتن فقط به دلیل مدرک گرایی اشتباه در جامعه اکثرا اداری ما است وگرنه سطح علمی خوبی جز با خود آموزی و کسب تجربه و قناعت بدست نمیاد.
        دانشگاه اشتباهی و خدمت با تعاریف قدیمی و در جایگاه اشتباهی و بدون رشد و کسب چیزی که به درد زندگی فرد هم بخورد، فارغ از وظیفه و وجدان و غیره اگه فقط سختی بدون پیشرفت باشه مکث بیهوده است.
        اگه نرفتین لااقل جای شناخته شده و تعریف شده برید احتمالا سطح علمی بالاتری داره اگه مدرک درخشانی بگیرید باز با فکر استخدام یا اسیر شدن در جایی محل تحصیل رو هم نگاه میکنن حتی برای کارهای سطح پایین پیش افراد اشتباهی و پرتوقع!
        خودتون هر کاری میکنید متخصص و با وجدان و بخشنده و با خاصیت باشید نه سربار بیشتر برای مملکتی که برخی از مردم هم با هر توجیهی و تحلیلی از برخی نابسامانی‌ها دائم در گوش یکدیگر مینالند و تکرار می‌کنند.
        از فرصتها به شکل صحیح استفاده کنید نسبت به دیگران هم بی‌تفاوت نباشید.
        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۲۳:۳۷ ۱۴۰۳/۰۸/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          سلام
          نوع دانشگاه اصلا مهم نیست
          من بی احترامی به شأن دانشگاه و دانشجو نمیکنم
          اما فارغ التحصیل شریف سراغ دارم که مفهوم ابتدایی الکترونیک رو هنوز مشکل داره ، اما ممکنه دانشجوی یک دانشگاه رده چندم در مناطق محروم بهترین درک و یادگیری رو داشته باشد
          این نکته ای که یکی از بهترین اساتیدم بهم گفتند اینه که شما هر دانشگاهی که خواستید قبول شوید ، اما ، اما با دسترسی به اینترنت و آموزشهای داخلی و خارجی میتونید بهترین آموزش رو داشته باشید
          من خودم تا بالاترین سطح ادامه تحصیل دادم ، اما به جرأت میتونه بگم سهم دانشگاه از دانشی که هنوز میدونم در مقابل با علم تقریبا صفره ، حداکثر سی درصده ( تازه با اغراق گفتم) و مابقی از تجربه و تحقیق و جستجو اینترنتی هست
          ولی خب البته قبولی در دانشگاه های رده اول میتونه شانس شما رو برای اکسپت شدن و مهاجرت به شدت افزایش بده
          خیلی ممنون. بله الان محتوای زیادی در دسترس هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanrina نمایش پست ها

سلام
            رشته برق و الکترونیک گرایش های مختلفی داره ، بهتره از ابتدا گرایشتون رو انتخاب کنین ، و از همان ابتدای تحصیل به عنوان کار آموز وارد محیط کار مرتبط با گرایشی که انتخاب کردید بشید، دانشگاه هم در مورد فعالیت های علمی که دارن، مسابقاتی که شرکت کردن و تجهیزات آزمایشگاهی که در اختیار دانشجو قرار می دهد ، بررسی کنید.
            دانشگاه هم یه دانشگاه تاپ برین بهتره ولی اگه قصد مهاجرت ندارین خودتونو زیاد درگیر نمره نکنین و به دنبال یادگیری مهارت هایی باشین که تو بازار کار ازت میخان .
            موفق باشین
            ممنون از جوابتون، من قصدی برای مهاجرت ندارم و دقیقا هدفم اینه دانشگاهی برم که فعالیتش صرفا تئوری نباشه و توی کارای عملی و مهارتی هم فعال باشه.

دیدگاه

منم پیشنهادم دانشگاه تاپ هست
              شما رشته‌ت اگه تجربی بود و زیرشاخه پزشکی، اونوقت دانشگاهش مهم نبود اما مهندسی رو حتما دانشگاه تاپ بخون وگرنه تهش راننده اسنپ میشی :(
              رپورتاژ آگهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshadgo80 نمایش پست ها
                شما رشته‌ت اگه تجربی بود و زیرشاخه پزشکی، اونوقت دانشگاهش مهم نبود اما مهندسی رو حتما دانشگاه تاپ بخون وگرنه تهش راننده اسنپ میشی :(
                خیلی ممنون

دیدگاه

درود
                  شما اول کنکور بده بعد که رتبه ات مشخص شد آنوقت راجع به انتخاب رشته و کدام دانشگاه ، میتوانی تصمیم بگیری شاید اصلا رتبه ات برای برق الکترونیک کافی نباشد یا اینکه نتوانی با اون رتبه دانشگاه سطح بالایی قبول شوی همه اینها بستگی به روش درس خوندن در دوران دبیرستان و در نهایت رتبه کنکور دارد نه علاقه دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl.davoodi نمایش پست ها
                    سلام
                    ممنون
                    با سلام
                    دانشگاه فقط اطلاعات اولیه در مورد قواعد و مفاهیم یک رشتۀ تخصصی رو در اختیارتون میذاره تا بعدا اگه خواستین ادامه بدین دستتون خالی نباشه.
                    دست کم دانشگاه های ما اینطوره.
                    بقیه ش به خودتون بستگی داره. من همیشه میگم اگه یه لیسانس تو دانشگاه گرفتین حداقل باید یه لیسانس هم تو کار بگیرین.
                    هیچکس با درس خوندن صرف تو یه دانشگاه خوب مهندس نمیشه، حتی تا مقاطع بالا.
                    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshadgo80 نمایش پست ها
                      درود...
                      موافق نیستم!!!!
                      مهندس داریم تا مهندس ..... مهندس باسواد و مهندس بی سواد!!!
                      یک مهندس داریم که با فوق لیسانس فرق خازن و مقاومت را نمیداند .... یک مهندس هم داریم که از همان بدو ورود به دانشگاه مدار تحلیل میکند.....
                      درضمن چه دانشگاه تاپ چه دانشگاه سطح متوسط چه سطح پایین هیچکدام اهمیت ندارد .... مهم علاقه به علم برق و الکترونیک و داشتن سواد و مهارت کافی در این رشته است....
                      درضمن رشته ی مهندسی برق جزو سخت ترین رشته ها است .... دروس سختی را دارد اما اگر علاقه مند باشید با موفقیت پشت سر می گذارید...
                      این را هم بدانید که 99 درصد علم در آزمایشگاه یاد میگیرید ....
                      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

میتونی تو این پست در مورد مهندسی برق تو آلمان هم بخونی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                          درود
                          شما اول کنکور بده بعد که رتبه ات مشخص شد آنوقت راجع به انتخاب رشته و کدام دانشگاه ، میتوانی تصمیم بگیری شاید اصلا رتبه ات برای برق الکترونیک کافی نباشد یا اینکه نتوانی با اون رتبه دانشگاه سطح بالایی قبول شوی همه اینها بستگی به روش درس خوندن در دوران دبیرستان و در نهایت رتبه کنکور دارد نه علاقه دارد.
                          سلام
                          من قبلا دانشگاه رفتم و الان هم لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و برای رفتن دوباره به دانشگاه هدفم مشخصه که چه رشته ای میخوام برم.هدفم از این پست هم اینه در مورد دانشگاه ها اطلاعات بدست بیارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                            دانشگاه فقط اطلاعات اولیه در مورد قواعد و مفاهیم یک رشتۀ تخصصی رو در اختیارتون میذاره تا بعدا اگه خواستین ادامه بدین دستتون خالی نباشه.
                            دست کم دانشگاه های ما اینطوره.
                            بقیه ش به خودتون بستگی داره. من همیشه میگم اگه یه لیسانس تو دانشگاه گرفتین حداقل باید یه لیسانس هم تو کار بگیرین.
                            هیچکس با درس خوندن صرف تو یه دانشگاه خوب مهندس نمیشه، حتی تا مقاطع بالا.
                            سلام خیلی ممنون از جوابتون.بله به نظرم منم 140 واحد درس میخونی باید همین تعداد هم مهارت کسب کنی.ولی برای همون اطلاعات اولیه ای که دانشگاه بهت میده هم فکر میکنم بین دانشگاه ها فرق باشه.من قبلا رفتم دانشگاه و الان لیسانس کامپیوتر دارم و توی محیط دانشگاه غیر انتفاعی بودم و بعد که وارد بازار کار شدم متوجه شدم دانشگاه بی تاثیر نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
                              موافق نیستم!!!!
                              مهندس داریم تا مهندس ..... مهندس باسواد و مهندس بی سواد!!!
                              یک مهندس داریم که با فوق لیسانس فرق خازن و مقاومت را نمیداند .... یک مهندس هم داریم که از همان بدو ورود به دانشگاه مدار تحلیل میکند.....
                              درضمن چه دانشگاه تاپ چه دانشگاه سطح متوسط چه سطح پایین هیچکدام اهمیت ندارد .... مهم علاقه به علم برق و الکترونیک و داشتن سواد و مهارت کافی در این رشته است....
                              درضمن رشته ی مهندسی برق جزو سخت ترین رشته ها است .... دروس سختی را دارد اما اگر علاقه مند باشید با موفقیت پشت سر می گذارید...
                              این را هم بدانید که 99 درصد علم در آزمایشگاه یاد میگیرید ....
                              سلام
                              دقیقا منم برای دوم و به دلیل علاقه به رشته برق قصد دارم برم دانشگاه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X