اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه برای کارشناسی ارشد بخوانیم

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه برای کارشناسی ارشد بخوانیم

سلام دوستان

آقای مهدی شیری قبل از به هم ریختن سایت و از دست رفتن بعضی از موضوعات این راهنما را در سایت گذاشته بودن که حاصل تجربیات شون برای مطالعه کنکور بود .

http://amgh-12.persiangig.com/document/Rahnema.pdf

من این راهنما را خوندم و به همه دوستان هم توصیه میکنم مطالعه کنند و نظر خودشون را بیان کنند.

اولین سوال را هم خودم می پرسم:

من الان به یک سری از کتاب های پارسه چاپ ۸۶ دسترسی دارم که راحت می تونم بگیرمشون ، اما تو همین سایت و همچنین جاهای دیگه از دوستان شنیدم که کنکور ارشد خیلی فرق کرده حالا می خوام بدونم که اگر متن کتاب های پارسه و دیگر انتشارات هم تفاوتی داشتن با اینکه فقط در حد اضافه شدن تست های سال های ۸۷ و ۸۸ عوض شدن و ارزش نداره که هزینه اضافی پرداخت کنیم .

پاسخ : چگونه برای کارشناسی ارشد بخوانیم

سلام
    من از کتاب های پارسه 2 سال قبل هیچ اطلاعاتی ندارم ولی از جزوات پارسه می توانم این مطالب رو بگم
    جزوه آمار احتمال 2 سال پیش یه جزوه کم حجمی بود ولی جزوه سال پیشش (زمانی که ما امتحان دادیم) جزوه بهتر و پر محتوا تر شده بوداز نمونه تست ها استفاده کرده بود من خیلی پسندیدم
    جزوه مدارو زبان که فرقی نکرده بود و جزوات ریاضی مهندسی و معادلات و مغناطیس هم چند صفحه ای زیا دتر شده بود معمولا روال کار و ویرایش این جزوات پارسه به نوعی است که هر مطلبی در کنکور امسال بیاد نکته و مطالب آموزشی آن مطلب در ویرایش سال بعدش می آمد البته تفاوت هایی که دوستانی که کنکور داده بودند ذکر کردند بیشتر مربوط به تیپ و قالب سوالات بود که در همون فایل راهنما ذکر شده بود و مفهومی تر شده بود طوری که افرادی که خوب فهمیده بودندبا افرادی که در موسسات فقط جزوه می خواندند شناسایی شود

یه مثال می گم سوال سوم تجزیه امثال یه سوال ساده توجه کنید
    کدام یک از سیگنالهای زیر به عنوان ورودی تحریک برای تعیین پاسخ فرکانسی سیستم LTI مناسب می باشد؟
    1)e به توان منفی قدر مطلق t
    2)پالس t
    3) مثلث t
    4) Sinc t

تا حالا این چنین سوالی نیومده بود ولی به این نکته توجه کنید تابع ضربه چه خصوصیتی دارند که واسه پاسخ فرکانسی مناسبند جوابش باید گفت تابع ضربه پاسخ فرکانسی دارد که برای همه فرکانسها تعریف شده و مقدار های غیر صفر دارد خب پالس t در حوزه فرکانس می شود سینک که خود تابع سینک در نقاطی صفر می شود مثلث t هم که می شود در حوزه فرکانس سینک به توان 2 که باز هم مقادیر صفر دارد پس تنها گزینه اول در کل فرکانس ها تعریف شده و غیر صفر است یعنی اگر این گزینه 1 را بدهیم می توانیم با توجه به خروجی سیستم پاسخ فرکانسی رو بدست اورد

نگاه کنید سواله خیلی ساده ای بو اما چون به جای اینکه بپرسه پاسخ فرکانسی کدوم سیگنال در تمام نکات تعریف شده و غیر صفر است این طور پرسیده می شود

از این نوع سوالا خیلی بود مخصوصا در سوالای تجزیه و کنترل ---- فهم مفهومی مساله خیلی مهمه اگر از جزوه ای می تونید خوب بفهمید فرقی نداره جزوه امسال باشه یا چند سال پیش - شما هستید که می تونید بهترین استفاده رو ببینید
    به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

دیدگاه

دوستانی که این کتابچه رو مطالعه کرده بودند و امسال کنکور داده بودند لطف کنندراجع به مطالب این راهنما نظر بدهند

دیدگاه

روزی که اینو نوشتم انتظار این چنین استقبالی از دوستان نداشتم از همه دوستانی که با ایمیل هاتون منو مورد لطف قرار می دهید متشکرم

دیدگاه

من راهنمایی شما رو خوندم
          اما به جای یک درس در یک روز بهترر نیست چند درس توی یک روز خونده بشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asalbano
            من راهنمایی شما رو خوندم
            اما به جای یک درس در یک روز بهترر نیست چند درس توی یک روز خونده بشه؟؟
            چند درس توی یک روز دیگه خیلی قاتی پاتی میشه و شاید نتونی خوب اون درسهارو بفهمید روی 2 تا بسه
            به نظر من سعی نشه فقط یک کتاب و تا آخر بخونید و بعد برید سراغ یک درس دیگه
            اگر توی هر هفته به اندازه همون درس واسه همه درسها وقت گذاشته بشه به نظر من بهتره
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X