اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال از معادله موج-ریاضی مهندسی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال از معادله موج-ریاضی مهندسی

سلام
    یه سوال خیلی ساده! :smile:
    کدوم یک از فرمول های زیر درست هستن؟!

-------------
    باز هم سلام...دوست نداشتم تاپیک جدید ایجاد کنم گفتم همین تاپیک را ویرایش کنم!

پاسخ : یک سوال ساده از ریاضی 1

مطمئن هستید از فرمول ها؟؟

تا اونجایی که من می دونم جواب صحیح با جابجا کردن (1-) و U^2 در فرمول اولی بدست میاد. (و البته علامت معکوس (1-) برای کل تابع هایپربولیک(tanh u) هست.

(ببخشید keyboard قاطی کرده نشد فرمول تایپ کنم :angry
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشته جعفری
      مطمئن هستید از فرمول ها؟؟

تا اونجایی که من می دونم جواب صحیح با جابجا کردن (1-) و U^2 در فرمول اولی بدست میاد. (و البته علامت معکوس (1-) برای کل تابع هایپربولیک(tanh u) هست.

(ببخشید keyboard قاطی کرده نشد فرمول تایپ کنم :angry
      متاسفانه نفهمیدم میشه یه جوری فرمول را بنویسید که من بتونم ببینم؟

دیدگاه

سلام.....

keyboard همچنان قاطی کرده و نمی تونم درست تایپ کنم به همین دلیل تصویرش رو می ذارم.

فرمولی که من میدونم این هست:

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : سوال از معادله موج-ریاضی مهندسی

سلام دوستان!
          من چون نمیخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم، تاپیک قبلیمو عنوانش را عوض کردم! سوال جدیدم از درس ریاضی مهندسی - معادله موج هست!
          من دنبال U(x,t) l میگردم! تا ایجاشو رفتم ولی توی انتخاب C1 , C2 موندم! اگه میشه فورا کمکم کنید! باید ببخشید اگه دست خطم بده! این هم عکس:

[ftp=ftp://http://www.img98.com/images/8ro3vx62imdlvo61ko3y.jpg]http://www.img98.com/images/8ro3vx62imdlvo61ko3y.jpg[/ftp]

پیشاپیش ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X