کتابی راجع به معادلات خاص سراغ دارید .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی در مورد معادلات خاص
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : راهنمایی در مورد معادلات خاص
سلام.
میشه بیشتر در مورد این معادلات توضیح بدید؟ چه معادلاتی در چه حوضه ای از ریاضیات؟
موفق باشید.شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
-
سلام.
من اطلاعاتی در این زمینه ندارم. یکی از دوستان ریاضی هم توی سایت بود که الان مدتی هست که به سایت سر نزده. امیدوارم کسی از دوستان بتونه کمک کنه.
موفق باشید.شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دیدگاه
-
ببینید کتاب های زیادی با عناوین مختلف در رابطه با حل معادلاتی که به روش های ابتکاری حل میشن وجود دارن که به نام معادلات خاص معروفند.
بیشتر یک جور باضی با ریاضی هست که من نمیدونم حلشون به چه دردی میخوره!!!چون وقتی کامپیوتر وجود داره ما چرا باید وقتمون رو صرف همچین کاری کنیم.... :redface:
شما به سایت amazon برین و کتاب های مرتبط با معادلات دیفرانسیل رو نگاه کنید هرکدوم به نظرتون مفید میاد بگین تا نسخه pdf اونو براتون پیدا کنیم.
I ❤️ ECA
دیدگاه
-
اینا کتابایی که فکر می کنم بدردم بخوره
1-
)special functins & their applications)
by N. N. Lebedev and Richard R. Silverman
2-A Handbook of Generalized Special Functions for Statistical and Physical Sciences (Oxford Science Publications) (Hardcover)
by A.M. Mathai (Author)
خیلی ممنون می شم اگه بتونید پیدا کنید مخصوصا اگه دومی باشه خیلی گره از کارم باز می کنه
از راهنمایی تون ام ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم
لطف خدا دیر و زود داره اما سوخت وسوز نداره
دیدگاه
دیدگاه