اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانشگاه ازاد واحد نجف اباد گرایش کنترل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دانشگاه ازاد واحد نجف اباد گرایش کنترل

با سلام خدمت دوستان
    کسی اطلاعاتی در مورد دانشگاه ازاد واحد نجف اباد گرایش کنترل(تراز قبولی_سطح دانشگاه و امکانات_هزینه هر ترم_درصد های قبولی و ...) داره؟

پاسخ : دانشگاه ازاد واحد نجف اباد گرایش کنترل

من خودم تو این دانشگاه درس می خونم نسبت به بقیه دانشگاه های آزاد بدک نیست از لحاظ هزینه هیچ تفاوتی با بقیه دانشگاه های آزاد ندارد از لحاظ بعضی امکانات نظیر خوابگاه نسبت به بقیه ازادی ها بلکه نسبت به بعضی از دولتی ها هم بهتر است ولی از لحاظ اینکه به حرف دانشجو اهمیتی قائل باشند پشیزی حرف دانشجو اهمیت ندارد و اصولا در این دانشگاه که توی انتخاب واحد مثلا 6 یا 9 واحد در دوره کارشناسی گیرت آمد هیچ کس حتی رییس دانشگاه هم جوابی ندارد بلکه اگه حرفی هم زدی میگن همینه که هست ...
    من خودم دارم زده می شم ولی فکر کنم که شما منظورتون ارشد کنترل باشه که فقط اینو می دونم که مدیر گروهتون ....
    من خودم از طریق شرط معدل برای کارشناسی ارشد میتونم توی دانشگاه خودمون ادامه بدم ولی هرگز این کار را نخاهم کرد
    خلاصه اینکه بستگی به خودتون داره که توی چه سطحی آموزش را انتظار دارید دنبال مدرک هستید یا اینکه می خواهید چیزی به اندوخته هایتان اضافه شود دیگه اینکه بستگی به خودتون داره این را هم بگم که برای مشورت از دانشجویان ترم های 7 یا 8 سوال کن چون که ترم های پایین هیچ کدام از این هایی که می گم را نچشیده اند .

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی تون البته من واسه کارشناسی ناپیوسته میخام بیام نجف اباد و سطح واسم مهمه در ضمن من بچه خراسانم به نظرتون ارزش داره بیام البته هنوز منتظر نتایج سراسری هستم ولی امید چندانی ندارم :job: :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza8
        خیلی ممنون از راهنمایی تون البته من واسه کارشناسی ناپیوسته میخام بیام نجف اباد و سطح واسم مهمه در ضمن من بچه خراسانم به نظرتون ارزش داره بیام البته هنوز منتظر نتایج سراسری هستم ولی امید چندانی ندارم :job: :bye
        ان شا الله که سراسری قبول میشی ولی همچین بی ارزش نیست چون من کسی را می شناسم که برای ناپیوسته از اصفهان به شمال غرب کشور رفته بود آنم آزاد بود ولی اینو میدونی که از لحاظ مالی هم تو ناپیوسته بول زیادی می گیرند
        دیگه تصمیم با خودته بازم می گم ان شا الله که سراسری قبول بشی شما هم دعا کن که ما سراسری قبول بشیم .
        یا علی

دیدگاه

انشا ا... که سراسری قبول شین و در مراحل زندگیتون موفق باشین :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X