اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منابع ارشد (قبول شدگان ارشد نگاه بندازند)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منابع ارشد (قبول شدگان ارشد نگاه بندازند)

خیلی ممنون.
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

کمک کنید. من اصلاً حواسم نبود، توی سایت سنجش، موقع ثبت نام آزمون ارشد، این دوتا گزینه رو نزدم، یعنی "خیر" رد شدن: :cry:

35 - علاقمند به شرکت در گزینش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی ، غیر انتفاعی_____خیر
      36 - علاقمند به گزینش در دوره های مجازی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 90 - 89____خیر

همینجوری دستی دستی شانس این 2تا رو از دست دادم :cry2:
      حالا چکار کنم؟ توی دفترچه زده آخر آبان ماه 1-2 روز فرصت ویرایش میدن. ولی خب اینا فکر کنم علاقهآ‌مندی حساب بشن و باید 3400 واسه هر کدوم داد، ولی آخه اونموقع چجوری کارت 3400 گیر بیارم!؟ چجوری؟؟ مگه دیگه فروش میره!؟
      :sad:
      اگرهم دیگه نمیشه کاری کرد، حداقل بگین چی رو از دست دادم؟ خیلی ضرر کردم، نه؟؟ ارزشش رو داره؟
      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
        تا جایی که من میدونم مهلتش تا 4 شنبه بود. شما باید کد رهگیری پیام نور و غیر انتفاعی رو میگرفتید و تو سایت ثبت نام میکردید. ولی الان دیگه مهلتش تموم شده!!!
        موفق باشید

دیدگاه

هنوز هم لینک ثبت نام سایت سنجش بازه به نظر میاد هنوزم میشه ثبت کرد. Ma3oud شما برو ببین اینترنتی شاید تونستی کارتش رو بگیری و ثبت کنی
          HELLO WORLD

دیدگاه

والا طبق اون چیزی که نوشته بود، وقتی اطلاعاتت رو ثبت کردی دیگه نمی تونی تغییرش بدی. مگه اینکه کارت رو بخری و موقع ویرایش بتونی یه کاریش کنی.
            البته برای ارشد این رو هم در نظر داشته باش که هزینه شبانه و غیر انتفاعی بیشتر از ازاد در میاد. من که اگه آزاد یه جای خوب رو به شبانه یه جای خوب ترجیح میدم.
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
              والا طبق اون چیزی که نوشته بود، وقتی اطلاعاتت رو ثبت کردی دیگه نمی تونی تغییرش بدی. مگه اینکه کارت رو بخری و موقع ویرایش بتونی یه کاریش کنی.
              البته برای ارشد این رو هم در نظر داشته باش که هزینه شبانه و غیر انتفاعی بیشتر از ازاد در میاد. من که اگه آزاد یه جای خوب رو به شبانه یه جای خوب ترجیح میدم.
              سلام دوست عزیز
              من ارشدم رو آزاد خوندم ، با یکی از دوستانی که ارشد غیر انتفاعی خونده بود شهریه رو مقایسه کردیم ، غیر انتفاعی ترمی 300-400 مینیمم کمتر از آزاده ولی در مورد شبانه اطلاعاتی ندارم.
              انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
              انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین وزیری
                سلام دوست عزیز
                من ارشدم رو آزاد خوندم ، با یکی از دوستانی که ارشد غیر انتفاعی خونده بود شهریه رو مقایسه کردیم ، غیر انتفاعی ترمی 300-400 مینیمم کمتر از آزاده ولی در مورد شبانه اطلاعاتی ندارم.
                جدی؟
                من در مورد شبانه مطمئنم که گرون تره. اما در مورد غیر انتفاعی زیاد اطمینان ندارم. البته شما که پرسیدید پس حتماً درسته دیگه
                دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

با سلام به همه
                  مهندسای عزیز در ارشد روزانه که رایگانه ولی شبانه ها از همه گرونتره آخه دقیقا در همون دانشگاه های مادر هستند با روزانه ها :agree:پس عادیه که گرونترم باشه،نه؟؟؟؟؟؟؟ اما غیر انتفاعی ها به شهریه ثابت و متغیرشون به 2سری الف(قدیمیها) و ب(جدیدتر ها و کم امکانات ترها) تقسیم میشن.که گروه ب ارزون تره و ثابت حدود 300 و متغیر که...... ولی آزاد که دزده بابا وحشتناکه
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                    با سلام به همه
                    مهندسای عزیز در ارشد روزانه که رایگانه ولی شبانه ها از همه گرونتره آخه دقیقا در همون دانشگاه های مادر هستند با روزانه ها :agree:پس عادیه که گرونترم باشه،نه؟؟؟؟؟؟؟ اما غیر انتفاعی ها به شهریه ثابت و متغیرشون به 2سری الف(قدیمیها) و ب(جدیدتر ها و کم امکانات ترها) تقسیم میشن.که گروه ب ارزون تره و ثابت حدود 300 و متغیر که...... ولی آزاد که دزده بابا وحشتناکه
                    آره دیگه. روزانه ها و شبانه ها با هم میشینن سر کلاس. و واقعاً بعضی وقتا سخته تشخیص بدی کیا روزانن کیا شبانه. ما که روزانه بودیم باور کنید سال چهارم تازه یه سری ها رو فهمیدیم شبانن. اما خوب، این دلیل نمیشه که از همه گرون تر باشه که :NO:

این غیرانتفاعی ها، الان بری ثبت نام کنی میشی جدیدی؟ یا اینکه می تونی انتخاب کنی؟

دیدگاه

آره دیگه. روزانه ها و شبانه ها با هم میشینن سر کلاس. و واقعاً بعضی وقتا سخته تشخیص بدی کیا روزانن کیا شبانه. ما که روزانه بودیم باور کنید سال چهارم تازه یه سری ها رو فهمیدیم شبانن. اما خوب، این دلیل نمیشه که از همه گرون تر باشه که :NO:

این غیرانتفاعی ها، الان بری ثبت نام کنی میشی جدیدی؟ یا اینکه می تونی انتخاب کنی؟
                      فکر میکنم منظورشون از گروه الف و ب در غیر انتفاعی این بود که غیر انتفاعی های قدیمی تر معتبر تر مثل سجاد مشهد گروه الف هستن و تازه تاسیس ها که امکاناتشون هم کمتره گروه ب.
                      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

این که دوستمون گفت که شهریه گروه ب ها 300 تومن ثابته واسه ارشد هم هست؟
                        یعنی انقدر پائینه؟

دیدگاه

این که دوستمون گفت که شهریه گروه ب ها 300 تومن ثابته واسه ارشد هم هست؟
                          یعنی انقدر پائینه؟
                          اره..البته مربوط به گروه ب هستش....تقریبا این گروه شباهت زیادی با دانشگاه ندارن و اغلب یه خونه چند طبقه و نسبتا بزرگ تبدیل به دانشگاه میشه.
                          فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشته جعفری
                            اره..البته مربوط به گروه ب هستش....تقریبا این گروه شباهت زیادی با دانشگاه ندارن و اغلب یه خونه چند طبقه و نسبتا بزرگ تبدیل به دانشگاه میشه.
                            آره. از این دانشگاهها 3 تا تو شعاع 1 کیلومتری خونه ما هست. یکیشون کوچه پشتیمونه. یه خونه 3 طبقه.
                            کلاً مشهد شهر دانشگاه پروریه که دانشگاها نمی تونن دانشجو جذب کنن و ورشکست می شن!

دیدگاه

من کارشناسیمو سجاد خوندم ،ارشدم رو آزاد ، انصافا سجاد از دانشگاه آزاد خیلی بهتره.
                              انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
                              انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

بچه ها منظور من از دانشگاه های غیر انتفاعی گروه الف و ب همینه که خانم جعفری گفت،سجاد مشهد،علامه محدث نور،شمال آمل،.... الف هستن که همه میدونن سطح بالایی دارن.بعضی از این جدیدها که عین مشاور املاک رشد کردن و یه آزمایشگاه مدار کامل هم ندارن گروه ب هستن. :nice: حامد خان باید شبانه گرون باشه آخه 2،3نفر میرن در کنار روزانه ها با امکانات خفن و احترام زیاد شریف امیرکبیر علم و صنعت و...... ارشد میگیرن.به خاطر رعایت استانداردها و امکانات و اسم و رسم اون دانشگاه ها هست دیگه :agree:
                                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X