سلام دوستان کسی نرم افزار ریاضی ای را می شناسه که بشه باهاش انتگرال رو محاسبه کرد ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در مورد نرم افزار ریاضی
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : کمک در مورد نرم افزار ریاضی
در ادامه ی جواب Foad-EMR بگم که
نرم افزار Mathematica که الان نسخه ی 8 اومده
قویترین نرم افزار ریاضیات جهانه، شک نکن!
اما قبلش یه کوچولو باید بدونی که باهاش چطوری کار کنی
که اون هم به کمک هلپش به راحتی یاد میگیری ...
موفق باشی1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمیدر ادامه ی جواب Foad-EMR بگم که
نرم افزار Mathematica که الان نسخه ی 8 اومده
قویترین نرم افزار ریاضیات جهانه، شک نکن!
اما قبلش یه کوچولو باید بدونی که باهاش چطوری کار کنی
که اون هم به کمک هلپش به راحتی یاد میگیری ...
موفق باشی
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
نرم افزار متمتیکا از نظر ریاضات بسیار قویه و به جرات میتونم بگم که در حیطه ی تمام علومی که مربوط به ریاضی بشه، گوی سبقت رو از دیگران ربوده. در بحث ماتریس ها، گراف، جبر، آنالیز، مختلط، حساب دیفرانسیل و ... هرچی که فکرشو بکنین!
این هم که میگید میپل فرمولی نشون میده، این نرم افزار بسیار قوی تره و شهرت اولیه اش به خاطر حل فرمولی برخی مسایلشه.
الانم که با گسترش نت و اینترنت پرسرعت در همه جا ( ایران منظورم نیست) سرویس های آنلاین زیادی ارائه کرده. مثلا یکسری از محاسبات سنگین رو میتونید توی اینترنت بدون نیاز به نرم افزارش انجام بدین. سایت زیر :
http://www.wolframalpha.com/
البته باید با این نرم افزار آشنایی اولیه داشته باشین.
ببینید در مورد استفاده از این نرم افزار در رشته برق، مثله متلب نیست که سیمولیشن داشته باشه، اما اگه کمی باهاش کار کنین میتونین گلیمتونو از آب بکشین بیرون. خودم در طول کارشناسی و الانم که ارشد هستم، از این نرم افزار زیاد استفاده کردم. برای مثال درسهای پردازش گفتار و تصویر و DSP که توی ارشد داشتیم رو همه را با این نرم افزار کار کردم و مشکلی نداشتم که هیچ در خیلی از جاها قوی تر از متلب عمل کرد.
تعداد کاربران این نرم افزار در جهان زیاده، اما چیزی که هست اینه که توی ایران کمتر بهش بها داده شده ...
در مورد آموزش خودم هم بگم که زمانی که دبیرستان بودیم، یکی از دبیران ریاضی به ما معرفی کرد و کمی هم با ما کار کرد، بقیش رو از هلپش یاد گرفتم ...
موفق باشین1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
دیدگاه
-
کمک در مورد نرم افزار ریاضی
نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiسلام
کسی یک PDF خوب برای آموزش MAPLE داره؟لطفا پلود کنید
این لینک رو ببینید .
در ابتدا نرم افزار مورد نظر رو برای دانلود قرار دادند بعدش هم که 11 جلسه اموزشی هست که هر کدامش رو گفتند که چی هست .
علاوه بر اموزش در ادامه چند کتاب در این زمینه هم معرفی کردند .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiسلام
کسی یک PDF خوب برای آموزش MAPLE داره؟لطفا پلود کنید
ببین این به کارت میاد
http://www.4shared.com/office/wcXPlM_s/maple_help_riazilog.htmlدنیا دو روز است:
یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط skyzareبا سلام ...
این لینک رو ببینید .
در ابتدا نرم افزار مورد نظر رو برای دانلود قرار دادند بعدش هم که 11 جلسه اموزشی هست که هر کدامش رو گفتند که چی هست .
علاوه بر اموزش در ادامه چند کتاب در این زمینه هم معرفی کردند .حالا باید تا 2ساعت دیگه وایسم واسه دانلود 3تا فایل دیگه :angry:
بازم ممنون که به این زودی جواب دادین.جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sangesariسلام احمد آقا
ببین این به کارت میاد
http://www.4shared.com/office/wcXPlM_s/maple_help_riazilog.htmlجانم به فدای ائمه اطهار
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ahmadpashaeiاین سایت فیلتر هست و من چند هفته هست که دیگه نمیتونم با ultrasurf هم وارد فیسبوک و این سایتهای فیلتر شده بشم.اصلا به server فیلتر شکن یا وصل نمیشه یا الکی مینویسه وصل،چون نمیتونه باز کنه هیچی.البته اینکه توی 4shared هست حالا چرا فیلتره؟دنیا دو روز است:
یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.
دیدگاه
دیدگاه