سفید زبان عمومی وتخصصی
50/00 ریاضیات /معادلات دیفرانسیل -ریاضی مهندسی -
35/56 مدارهای الکتریکی 1و2
62/22 ماشینهای الکتریکی 1و2
23/81 سیستمهای کنترل خطی
سفید الکترومغناطیس
48/89 بررسی سیستمهای قدرت 1
رتبم 470 قدرت شد.
من هدفم بین 100 و 200 بود،اما خدا رو شکر ما به همینم راضی هستم
دوستان اگه کسی لیست قبولیهای های پارسال با رتبه ودانشگاه رو داره بزاره بقیه استفاده کنن
دنیا دو روز است:
یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.
سفید
زبان عمومی وتخصصی
50/00
ریاضیات /معادلات دیفرانسیل -ریاضی مهندسی -
35/56
مدارهای الکتریکی 1و2
62/22
ماشینهای الکتریکی 1و2
23/81
سیستمهای کنترل خطی
سفید
الکترومغناطیس
48/89
بررسی سیستمهای قدرت 1
رتبم 470 قدرت شد.
من هدفم بین 100 و 200 بود،اما خدا رو شکر ما به همینم راضی هستم
دوستان اگه کسی لیست قبولیهای های پارسال با رتبه ودانشگاه رو داره بزاره بقیه استفاده کنن
سلام. اینا رتبه های من هستن روزانه و شبانه اگه جایی قبول میشم بهم بگید که امیدم داشته باشم.اگرم نه همین الان بگید که برم بچسبم به همون کار آزاد :mrgreen:
الکترونیک 12372
مخابرات 12728
گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..
سلام. اینا رتبه های من هستن روزانه و شبانه اگه جایی قبول میشم بهم بگید که امیدم داشته باشم.اگرم نه همین الان بگید که برم بچسبم به همون کار آزاد :mrgreen:
الکترونیک 12372
مخابرات 12728
دوست عزیز رتبه کنکور کارشناسیتو گذاشتی یا ارشدو؟
اگه اون رقم یکانتو ور داری شاید یه جایی قبول بشی.
دنیا دو روز است:
یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.
سلام امسال اولین باری بود که امتحان دادم با یه مرخصی یه ترمی هم که از دانشگاه گرفته بودم بازم خوب جواب نگرفتم
کم نخوندم اما درست هم نخوندم برنامه ریزی درستی احتمالا نداشتم
الکترونیک 2936
رتبه ام تو پیام نور وغیر انتفاعی شده 468 برای الکترونیک
با رتبه 2936 کجا میشه قبول شده و چه گرایشی
با رتبه 468 پیام نور و یا غیر انتفاعی جایی هستش که بشه قبول شد
فکر می کنید با این رتبه ها می تونم دانشگاه شیراز یا فردوسی رو بیارم؟
در ضمن از بچه هایی که شیرازی هستند یا دانشگاه شیراز درس خوندن اگه می تونن یه توضیحاتی در مورد دانشگاه شیراز بدن ببنیم چطوره.
ممنون.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دیدگاه