اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آزمون ابزار دقیق دانشگاه صنعت نفت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آزمون ابزار دقیق دانشگاه صنعت نفت

با سلام خدمت دوستان عزیز این تایپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که اطلاعات جامعی راجع به آزمون ابزار دقیق دارن در اختیار دوستان دیگه ای مثل من که حتی سر سوزنی راجع به این آزمون ندارم بزارن.
    متاسفانه در اینترنت هم نتونستم مطلب خوبی پیدا کنم.
    اصلا
    آزمون ارشد ابزار دقیق چیه؟
    بورسیه است؟
    چه فرقی با آزمون کارشناسی ارشد داره؟
    اصلا چه طور میتونیم تو این آزمون شرکت کنیم ؟
    آیا میشه هم در آزمون ارشد برق شرکت کرد هم این رشته رو؟
    و................
    ممون میشم دوستان و مهندسین و اساتید محترم اطلاعاتشون رو در اختیارمون بذارن.

پاسخ : آزمون ابزار دقیق دانشگاه صنعت نفت

سلام
    آزمون ارشد ابزار دقیق همون ارشد برق به حساب میاد ولی جز رشته دوم انتخابی به حساب میاد در واقع یه کارت دیگه هم برای ثبت نام باید بخری یعنی شما علاوه بر رشته خودت (هر چی که هست) میتونی این رشترو بعنوان علاقه مندی دوم خودت انتخاب کنی اولا قبول شدنش سخته(کسایی که این رشته رو قبول میشن معمولا رشته های تاپ برق رو تو دانشگاههای تاپ قبول میشن و معمولا هم نمیرن بخاطر همین تا رتبه 45-50 اعلام ظرفیت میکنن. که یه موقع خالی نمونه) چون فقط یک دانشگاه داره اونم صنعت نفت آبادانه ثانیا تعدادی که میگیره کمه حدود 20 نفره .درسها شم همون درسهای ارشد برقه (زبان تخصصی ریاضی مهندسی -مدار 1و2-الک 1و2 -کنترل خطی ویکی دو سوال هم از غیر خطی-البته درسهای مکانیکی هم داره که بزنی ولی برای کسی که برقین جز انتخاب هاشه-یعنی از بین 4 درسی که دو تاش رو برای شما اختیاری کردنش شما هم که برقی باشین باد این دو تا رو انتخاب کنین.(مدار 1و2-الک 1و2) در ضمن یه کمی از ارشد های متعارف برق ساده تر ولی خوب از اون جایی که خیلی طرفدار داره قبولیش سخته البته بورسیه نیست ولی خیلی ها میگن اگه قبول شی کات تو وزارت نفت و خدمتت هم (امریه نفتی) ردیفه که خیلی هم غلط نمی گن.... در ضمن معمولا یه روز زودتر آزمونش برگزار میشه.شما میتونی انتخاب دومت چیزه دیگه ای باشه که تو دفترچه معمولا با علامت خاصی نشونش میدن(دو ستاره ......)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X