اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب گرایش برای ادامه تحصیل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب گرایش برای ادامه تحصیل

با سلام
    نمی دونم چکار کنم (یه دل دارم سه دلبر ) :mrgreen:
    راستش الان ترم آخرم و به امید خدا دیگه این نمره پرژمم بگیرم دیگه کارشناسی خلاص! :nerd:
    رشته ام برق قدرت اما توی این چهار ، پنج سال فقط برای کار دنبالش رفتم ولی تمام علاقم الکترونیک و بیشتر از اون کنترل !
    یک چند ماهی تا سرباز ی وقت دارم می خوام انشاالله به امید خدا شروع کنم برای کنکور اما مرددم چکار کنم
    الکترونیک بخونم <>، قدرت بخونم :-?یا کنترل :-w
    بله؛ حسابی موندم چیکار کنم هر چه زودتر هم باید شروع کنم که بد جوری از قافله عشاق کنکوری جا موندم!

بنظرتون چیکار باید کنم ؟

پاسخ : انتخاب گرایش برای ادامه تحصیل

من بودم میرفتم دنبال علاقم
    The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

برید دنبال علاقه تون میدونید چرا؟ من از سوم راهنمایی به الکترونیک علاقه داشتم بعدش که برق قبول شدم تا ترم 6 تعیین گرایش نشده بودیم در طی تحصیل با اینکه باز هم به الکترونیک علاقه داشتم اونقدر بهم گفتند برا الکترونیک کار نیست تصمیم قطعی گرفته بود گرایش کارشناسیم رو قدرت انتخاب کنم ولی بعد از مشاوره با استادم کاملا نظرم عوض شد. نتیجه ش چیه؟ الان روزی 120000000000 خدا رو شکر میکنم که دنبال علاقه م رفتم چون تو ارشد خیلی مهمه که به کاری که میکنید عشق داشته باشید چون علاقه هم کافی نیست!!!

البته به این هم فکر کنید اگر کارشناسی قدرت گرفتید و ارشد الکترونیک قبول بشید تعدادی واحد پیش خواهید داشت که ممکنه 1 ترم شما رو عقب بندازه!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

ممنونم از هم فکریتون

آخه می دونید چیه نمی خوام این چند ماهی که میخوام وقت بزارم برای درس خوندن بی نتیجه بمونه چون واقعا
        همین الانشم هر روز اش برام با ارزشه ( به لحاظ کاری ) می خوام هر جور شده البته با توکل به خدا که اگه نبود تا الان کلی درجا زده بودم ، می خوام مطمئن شروع کنم یکدفعه وسط راه تصمیم عوض نشه ، از یک طرف هم فکر می کنم نتونم با بچه های الکترونیکی که رشته اشون همینه رقابت کنم البته فرق فقط توی دو تا درسه یکی همین الکترونیک و دیگری هم سیگنال سیستم ( که من واقعا عاشقشم ) راستی مغناطیس هم جزوه درسای الکترونیک محسوب میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
          ممنونم از هم فکریتون

آخه می دونید چیه نمی خوام این چند ماهی که میخوام وقت بزارم برای درس خوندن بی نتیجه بمونه چون واقعا
          همین الانشم هر روز اش برام با ارزشه ( به لحاظ کاری ) می خوام هر جور شده البته با توکل به خدا که اگه نبود تا الان کلی درجا زده بودم ، می خوام مطمئن شروع کنم یکدفعه وسط راه تصمیم عوض نشه ، از یک طرف هم فکر می کنم نتونم با بچه های الکترونیکی که رشته اشون همینه رقابت کنم البته فرق فقط توی دو تا درسه یکی همین الکترونیک و دیگری هم سیگنال سیستم ( که من واقعا عاشقشم ) راستی مغناطیس هم جزوه درسای الکترونیک محسوب میشه ؟
          این چندمین باری هست که میام نقل قول رو بزنم تشکر رو میزنم . چقدر من گیچ می زنم . oo: oo: oo:
          بله مغناطیس هست فکر کنم فقط برای کنترل نباشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X