اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع کنکور کاردانی به کارشناسی برق سراسری 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع کنکور کاردانی به کارشناسی برق سراسری 90

1-اونجا حتی یک مقاومت فروشی نمیتونید پیدا کنید باید از تهران سفارش بدید
    2-خابگاهش تو کوه بود(تو غار).دانشگاهشم بیرون از شهر.
    3-از شهر من (شیراز)16 ساعت راه بود.
    4-استادا و کادر اموزشی خوبی نداشتن.کلا بخش الکترونیکش 3 تا استاد داشت که یکیش هم رفت موند دوتا که همه درسارو برداشتن!
    6-گروه روباتیکشون تازه داشت avr شکف میکرد
    و......
    اون سالی که من رفتم از رتبه 1 تا 40 همه لرستان بودن.من جز اخرین قبولی ها بودم اما ترم بهمن 60 درصدشون رفتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
      سلام
      اینم کارنامه من

راستی کدوم دانشگاه غیر انتفاعی قزوین بره الکترونیک بهتره ؟
      اومدم نقل قول رو بزنم تشکر رو زدم
      قزوین یه غیرانتفاعی خوب داره رجا که الکترونیک نمیگیره مخابرات و ICT میگیره
      علامه رفیعی ، کوثر ، اکباتان در حد دانشگاه نیستند
      جمشید کاشانی تو آبیک الکترونیک داره
      هم نزدیکتره (به تهران و کرج) و یه ساختمان در حد دانشگاه داره
      دانشگاه آزاد قزوین از غیر انتفاعی قزوین خیلی بهتره
      عکس های زیر رو ببین
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54312.0

شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

فکر کنم اقای روزیطلب کاردانی هم تو باهنر بود(اسمش اشناست) .دانشگاه لرستان باید تقریبا تازه تاسیس باشه چند تا بچه های دیگه باهنر هم رفتند اونجا از جمله رتبه 3یا 4 اقای مهدوی و رتبه 16 ولی توی تکمیل ظرفیت برگشتند و ناراضی بودند

سایت سنجش اصلاحیه دفترچه 2 رو گزاشته ولی خود دفترچه را نگزاشته :eek: فکر کنم یادش رفته
        بچه ها اگه دفترچه ها توی پست توزیع شده لطفا اسکن کنید یا با گوشی خوب از قسمت گروه برق عکس بگیرید یا اینکه اینجا بنویسید
        سازمان سنجش هم برای خودش عالمی داره ها
        ------------------------------------------------
        با دایال اپ به زور تونستم ارسال کنم 10دفعه(دفعات زیاد) زدم تا ارسال شد :angry:
        دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sakhdari
          جواب تشریحی کنکور کاردانی به کارشناسی برق 90 :nerd:

با سلام
          توضیحات و مطالبی که در این قسمت قرار داده ام قسمتی از جواب تشریحی دروس تخصصی کنکور کاردانی به کارشناسی سال 90 رشته برق می باشد؛
          انشاا... در آینده جواب تشریحی دروس تخصص را بطور کامل یعنی ماشین الکتریکی و ... را قرار خواهم داد.
          لینک مربوطه : http://g-s-j-i.blogfa.com/post-33.aspx
          با تشکر
          یا حق
          عزیزم توی وبلاگت کارنامه های پارسال رو گزاشتی منبع هم ذکر کن :applause:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43008.0
          دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

با سلام ....

یه نگاهی به کارنامه ها انداختم چرا همه ریاضی گل کاشتن !! :eek: یا سفید یا منفی :eek: :eek:

میخواستم بگم میخواید برید کارشناسی بهتر همون اول ریاضی رو قوی کنید

مصادیق اظهار محبت به همسر
            بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
            ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
            اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

من تا اینجا ریاضی رو ناپلئونی اومدم
              بقیه راه و با همین روش ادامه میدم
              ریاضی تو کتم نمیره
              وقتی تو هنرستان فقط ریاضی 2 و ریاضی 3 پودمانی بخونیم ریاضی با نمره 0 یا منفی طبیعیه
              تو هنرستان های نظام قدیم علاوه بر ریاضی یه درسی بود به اسم محاسبات فنی اون موقع هنرستان 4 سال بود
              الان شده دو سال از محاسبات فنی هم خبری نیست

پ ن
              محاسبات فنی مباحث کاربردی ریاضی در برق و رشته های فنی
              مانند عدد مختلط، سری فوریه، معادلات اویلر ،... بوووووووووووووووووووووووووود خدا بیامرزتش
              کیفیت آموزش ایران .........................
              کالج کمبریج (آموزشکده فنی کمبریج) رو با شمسی پور تهران مقایسه کنید خودتون می فهمید
              تو اروپا دانشجوهای کالج از سواد و اعتبار بیشتری نسبت به بقیه دانشجویان برخوردارند ولی تو ایران چی
              هر کی از درس خوندن نا امید میشه و فقط میخاد به زور یه دیپلم بگیره و بدون کنکور بره دانشگاه آزاد میره فنی و کاردانش
              همینه که همه بیسوادیم دیگه
              خودم هم کاردانی تو کالج آزاد قزوین بودم (نواب)
              شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا روزیطلب
                1-اونجا حتی یک مقاومت فروشی نمیتونید پیدا کنید باید از تهران سفارش بدید
                2-خابگاهش تو کوه بود(تو غار).دانشگاهشم بیرون از شهر.
                3-از شهر من (شیراز)16 ساعت راه بود.
                4-استادا و کادر اموزشی خوبی نداشتن.کلا بخش الکترونیکش 3 تا استاد داشت که یکیش هم رفت موند دوتا که همه درسارو برداشتن!
                6-گروه روباتیکشون تازه داشت avr شکف میکرد
                و......
                اون سالی که من رفتم از رتبه 1 تا 40 همه لرستان بودن.من جز اخرین قبولی ها بودم اما ترم بهمن 60 درصدشون رفتن
                دانشگاه لرستان بدی هایی داشت ولی این هایی که گفتید یکمی بی انصافیه،نسبتا قطعات پیدا می شد ولی خب یکمی گرونتر از تهران که عادیه! بدی خوابگاه این بود که ترم اول خوابگاه نمی دادن ولی 2تا خابگاه داشت که خوابگاه اولش انصافا بد نبود و همچنین سرویس رفت و آمد به دانشگاه داشت، قبول دارم دانشگاه لرستان استاد کم داره البنه اینو بگم گروه برقش فکر کنم حداقل 7دکتر داشته باشه ولی متاسفانه بورسی هستن و رفتن و برنمی گردن ولی یه استاد خوبی داره که گله سرسبدشونه که دکتر رمضانی هست ولی فکر کنم ایشونم از اینجا برن ولی دکتر رک رک، رضایی هستن
                از استادا بگذریم ولی چارت درسی دانشگاه لرستان واقعا مهندسیه که نسبت به غیرانتفایی ها خیلی بهتره و مهمترین مزیتش برای کسانی که مدرک گران! توی مدرکشون واژه مهندسی الکترونیک زده میشه به جای مهندسی تکنولوژی که تمام دانشگاههای غیرانتفایی این مدرکو میدن
                خب اینا خوبیاش بود ولی بدیهایی هم داره، زندگی کردن تو خرم آباد کمی سخته چون امکاناتش خیلی کمه و شهر ی نسبتا محرومی هست ولی نسبتا آدامای خوبی داره، خوابگاه3 دانشگاه واقعا امکاناتش کمه که نسبت به 2 خوابگاه دیگه وضعش بده ولی بچه های باصفایی داره، کلا اگه فاصلتون دوره بمونید تو شهر خودتون بهتره, راستیتش توی کارشناسی ناپیوسته هیچ دانشگاهی خوب نیست ولی توی بد وبدتر بده رو انتخاب کنید.
                راستی یهخبری که همه رو شکه کرد اینکه دانشگاه لرستان امسال 6 نفر ارشد الکترونیک گرفته
                Speech Enhancement

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eMicro
                  من تا اینجا ریاضی رو ناپلئونی اومدم
                  بقیه راه و با همین روش ادامه میدم
                  ریاضی تو کتم نمیره
                  با سلام ....

خوب تا حالا اشتباه بوده !!! در هر صورت بعدا که رفتید متوجه منظورم میشید ....در ثانی شما توی کاردانی ریاضی کاربردی و ریاضی عمومی رو میخونید ....که تقریبا اگه سرفصل ها رو دقیقا یاد بدن مباحث نسبتا جامع و کاملی داره ....

اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
                    با سلام ....

خوب تا حالا اشتباه بوده !!! در هر صورت بعدا که رفتید متوجه منظورم میشید ....در ثانی شما توی کاردانی ریاضی کاربردی و ریاضی عمومی رو میخونید ....که تقریبا اگه سرفصل ها رو دقیقا یاد بدن مباحث نسبتا جامع و کاملی داره ....
                    خودتون هم میگید که اگه سر فصل هارو دقیقا یاد بدن .................
                    سر فصل های ریاضی کاربردی :
                    دنباله و سری، دستگاه مختصات قطبی، اعداد مختلط، ماتریس، توابع چند متغییره، توابع برداری، خط و صفحه، انتگرال چندگانه، معادلات دیفرانسیل-لاپلاس-سری فوریه
                    ما برای ریاضی کاربردی 2 واحدی فقط سه تا از سرفصل های بالا رو تو دانشگاه خوندیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eMicro
                      خودتون هم میگید که اگه سر فصل هارو دقیقا یاد بدن .................
                      سر فصل های ریاضی کاربردی :
                      دنباله و سری، دستگاه مختصات قطبی، اعداد مختلط، ماتریس، توابع چند متغییره، توابع برداری، خط و صفحه، انتگرال چندگانه، معادلات دیفرانسیل-لاپلاس-سری فوریه
                      ما برای ریاضی کاربردی 2 واحدی فقط سه تا از سرفصل های بالا رو تو دانشگاه خوندیم
                      با سلام ....

خوب اره اگه درس بدن !! ولی مگه قرار همه چیز رو تو دانشگاه یاد بدن !! به قول یکی از دوستام میگفت چیزی که یاد نمیدن هیچ !! همون هم که بلدی یادت میره !!!
                      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام ببخشید با رتبه 12000در رشته ict کدام غیر اتفاعی میشه قبول شد

دیدگاه

ساعت من جلویه یا ساعت سازمان سنجش عقبه؟

دیدگاه

سلام دوستان.
                            گفتم کارنامم رو بزارم بچه ها یه خورده روحیه بگیرن.

oo:
                            راستی سنجش چرا دفترچه شماره 2 رو هنوز نزاشته :angry: :angry:

دیدگاه

سنجش دفترچه 2 را گزاشته با مراجعه به ان کد رشته ها را بدست اورید و انتخاب رشته صحیح داشته باشید
                              http://www6.sanjesh.org/download/zip/k2k90.zip

تمام رشته محل های گروه برق که برای روزانه و شبانه پذیرش دارند در زیر اورده شده است برای اطلاع از کد انها و همچنین رشته محل های غیر انتفاعی ها و مجازی به دفترچه رجوع کنید

204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی الکترونیک
                              روزانه آموزشکده فنی و حرفه ای پسران سبزوار 30 - مرد
                              روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1شیراز(شهیدباهنر) 20 - مرد
                              روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1شیراز(شهیدباهنر) - 30 مرد نیمسال دوم
                              روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمان (شهیدچمران) 20 - مرد
                              روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمان (شهیدچمران) - 30 مرد نیمسال دوم
                              روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد (شهیدمحمدمنتظری) 30 - مرد
                              روزانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1اصفهان (شهیدمحسن مهاجر) 20 - مرد
                              روزانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1اصفهان (شهیدمحسن مهاجر) - 15 مرد نیمسال دوم
                              روزانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 2تهران (شهیدشمسی پور) 30 - مرد
                              روزانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 2تهران (شهیدشمسی پور) - 20 مرد نیمسال دوم
                              روزانه دانشکده تربیت دبیر فنی و حرفه ای پسران کردکوی (امام علی ع) 20-مرد نیمسال دوم
                              روزانه دانشکده تربیت دبیرفنی وحرفه ای دختران تهران (شریعتی) 30 - زن
                              روزانه مجتمع آموزش عالی کازرون - 30 زن مرد نیمسال دوم
                              شبانه آموزشکده فنی و حرفه ای پسران سبزوار - 30 مرد نیمسال دوم
                              شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1شیراز (شهیدباهنر) 15 - مرد
                              شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1شیراز(شهیدباهنر) - 30 مرد نیمسال دوم
                              شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمان (شهیدچمران) 15 - مرد
                              شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمان (شهیدچمران) - 30 مرد نیمسال دوم
                              شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد (شهیدمحمدمنتظری) - 30 مرد نیمسال دوم
                              شبانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1اصفهان (شهیدمحسن مهاجر) 30 - مرد
                              شبانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1اصفهان (شهیدمحسن مهاجر) - 30 مرد نیمسال دوم
                              شبانه اموزشکده فنی وحرفه ای شماره 2تهران (شهیدشمسی پور) - 45 مرد نیمسال دوم
                              شبانه دانشکده تربیت دبیر فنی و حرفه ای پسران کردکوی (امام علی ع) 20-مرد نیمسال دوم
                              شبانه دانشکده تربیت دبیرفنی وحرفه ای دختران تهران (شریعتی) - 30 زن نیمسال دوم
                              شبانه مجتمع آموزش عالی کازرون - 10 زن مرد نیمسال دوم
                              دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی برق- قدرت
                                روزانه آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اراک 30 - مرد
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد )شهیدمحمدمنتظری) -30 مرد
                                شبانه آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اراک - 30 مرد نیمسال دوم
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد )شهیدمحمدمنتظری) - 30 مرد نیمسال دوم
                                204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی کنترل
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1تهران (انقلاب اسلامی) -30 مرد گرایش ابزاردقیق
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1ساری (امام محمدباقر ع) 20-مرد گرایش ابزاردقیق
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1ساری (امام محمدباقر ع)30-مرد نیمسال دوم گرایش ابزاردقیق
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمانشاه 50 -مرد گرایش ابزاردقیق
                                روزانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد (شهیدمحمدمنتظری) -30 مرد گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1تهران (انقلاب اسلامی) - 30 مرد نیمسال دوم گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1ساری (امام محمدباقر ع)15-مرد گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1ساری (امام محمدباقر ع)30-مرد نیمسال دوم گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمانشاه -15 مرد گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1کرمانشاه - 30 مرد نیمسال دوم گرایش ابزاردقیق
                                شبانه آموزشکده فنی وحرفه ای شماره 1مشهد (شهیدمحمدمنتظری) - 30 مرد نیمسال دوم گرایش ابزاردقیق
                                204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی مخابرات
                                روزانه مجتمع آموزش عالی فنی ومهندسی قوچان -20 زن مرد گرایش سوئیچ
                                شبانه مجتمع آموزش عالی فنی ومهندسی قوچان -25 زن مرد گرایش سوئیچ
                                204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی برق - شبکه های انتقال وتوزیع
                                روزانه و شبانه ندارد
                                (ICT) 204 کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات
                                روزانه و شبانه ندارد
                                دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X