اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارشناسی ارشد1387

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارشناسی ارشد1387

با سلام.

بچه ها امار و احتمال هم جزو دروس ریاضی هستش ولی نمیدوم چرا اصلا در موردش بحثی نشده (مراجع و ...)توی فاروم اگه من اشتباه میکم به من بگید.چون یادمه خیلی سخت نبود :biggrin:. (البته من کنترل شرکت میکنم )
    راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

از آمار 3 یا 4 تا سوال می یاد که معمولا سخته ولی یه سوال خیلی راهته :wow:
      خوش به حال کسی که همشو بزنه :applause:
      من الکترونیکم ترم 3

دیدگاه

سلام
        به نظرتون از کی باید جدی واسه کنکور درس خوند؟مخصوصا اگه تو دوران کارشناسی زیاد درسخون نباشی
        این نظریه خوبه که ترم7مرخصی بگیری و بشینی تو خونه درس بخونی یا ضمن رفتن دانشگاه واسه کنکورم بخونی؟ :bye
        بردرخت زنده بی برگی چه غم
        وای براحوال برگ بی درخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamani
          سلام
          به نظرتون از کی باید جدی واسه کنکور درس خوند؟مخصوصا اگه تو دوران کارشناسی زیاد درسخون نباشی
          این نظریه خوبه که ترم7مرخصی بگیری و بشینی تو خونه درس بخونی یا ضمن رفتن دانشگاه واسه کنکورم بخونی؟ :bye
          سلام
          این که علاوه بر درس هایی که در طول ترم داری بخوای برای کنکور هم بخونی خوب مسلما از اینکه فقط برای کنکور بخونی سخت تره.
          اما اینکه آیا صرف می کنه که شما یک ترم خودت رو عقب بندازی یا نه تصمیمیه که کاملا به خودت بستگی داره.
          باید ببینی آیا حاضری خطر این کار رو بپذیری یا نه!
          چون فرض کن که شما اون یک ترم رو هم مرخصی گرفتی اما تو کنکور نتیجه نگرفتی. در اونصورت آیا پشیمون نیستی که چرا یک سال خودت رو عقب انداختی؟
          بنده یک کاری شبیه به همین کار رو کردم (یک ترم مرخصی گرفتن) و البته همون سال قبول نشدم اما یک چون برام اهمیت داشت که ادامه بدم یک سال دیگه هم نشستم و خوندم. الان هم پشیمون نیستم که چرا دو سال از هم قطارانم عقب افتادم.
          فکر کنم قبل از انتخاب اگه هدفت رو از رفتن به دوره فوق لیسانس مشخص کنی خیلی از انتخاب ها راحت تر انجام میشه.

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
            من تازه چند روزیه که شروع کردم ، خیلی دیر نیست که؟ :question:
            یه سوال هم داشتم، زبان عمومی رو لازمه بخونم و اگه آره تو چه حدی؟ (آخه زبانم بدک نیست اما خوندنش وقت میگیره و دقیق نمیدونم تو کنکور میاد یا نه)
            مرسی
            ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
            هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
            « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eby8311
              یه سوال هم داشتم، زبان عمومی رو لازمه بخونم و اگه آره تو چه حدی؟ (آخه زبانم بدک نیست اما خوندنش وقت میگیره و دقیق نمیدونم تو کنکور میاد یا نه)
              مرسی
              سلام
              اتفاقی که در کنکور 87 افتاد این بود که بر خلاف تمام ادوار کنکور علاوه بر سوالات درک مطلب سوال گرامر هم داده بودند.
              اگر فقط سوال درک مطلب بدن خوب بودن سطح زبان کافی بود.
              اما دونستن اینکه مثلا قبل از فلان فعل کدوم حرف اضافه میاد مطالعه دقیق تری نیاز داره

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                منم اتفاقا با همین فعل ها مشکل داشتم. آخه مثلا تو زبان عمومی پارسه (کتاب یا جزوه شو نمیدونم!!؟) تو بعضی از مباحث مربوط به افعال 30-40تا فعل آورده، و تازه به نظرم همشون نیست ؛ بعدشم اینکه بعضی فعل هارو تو 2-3 قسمت آورده؛ آدم میمونه توش؛ خیلی وقت میگیره

دیدگاه

سلام
                  من امسال با اینکه ریاضی و تجزیه خونده بودم ولی اصلا خوب تست نزدم به نظر شما چه کتابی بخونم که نتیجه بده :sad: :angry:
                  یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

بازم سلام
                    من امسال می خوام گرایش قدرت شرکت کنم راهنمایی می کنید چه کتبی بخونم بهتره ؟

عجله کنید جا می مونم از کنکور :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                      سلام
                      من امسال با اینکه ریاضی و تجزیه خونده بودم ولی اصلا خوب تست نزدم به نظر شما چه کتابی بخونم که نتیجه بده :sad: :angry:
                      سلام
                      من برای تجزیه علاوه بر کتاب مریخ بیات کتاب مدرسان شریف رو خوندم. که کتاب نکته و تسته.
                      برای ریاضی مهندسی هم کتاب نیکوکار.
                      نمی گم غیر از این ها کتاب خوبی وجود نداره اما بنده این ها رو خوندم و مفید بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                        بازم سلام
                        بنده خودم قدرت امتحان ندادم اما تعریف کتاب ماشین پردازش رو خیلی شنیدم.
                        اگه این کتاب رو خوب بخونید می تونید تو درس ماشین امیدوار باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                          بازم سلام

عجله کنید جا می مونم از کنکور :redface:
                          سلام دوست عزیز
                          اول بگم به نظرم با تغییر گرایش رتبه تون احتمالا یه مقدار بالاتر میره ( چه مقدار؟!! ) . چون هر چی باشه یکی یا دوتا از درسهای اصلی قدرت (ماشین و بررسی ) رو قبلا برای کنکور نخوندین. اما بهر حال
                          ماشین: همونطور که دوستمون mmasih گفتن ماشین پردازش کتابیه که اکثرا (99.9%) توصیه میکنن، من اما دارم اول پارسه رو میخونم،(گرچه خیلی شبیه پردازش هست و بعضی جاهاش کپی برابر اصلشه). آخه بنظرم مفهومی تر گفته (به نظر من تو ماشین مساله در درجه دومه ،اول باید مفهومو خوب خوب بفهمی). البته بعد از پارسه به امید خدا میخوام یه نگاهی هم به پردازش بندازم.
                          بررسی: واسه بررسی میدونین که، مرجع هادی سعادته؛ بد نیست؛ همینطور تمریناش؛ اما یکی از آشناها که رتبه سی و خوردی (آخه دقیق یادم نیست) شده میگفت جزوه دستنویس بررسی پارسه حرف نداره.(البته اگه گیر آوردی مارو هم خبر کن)
                          یه کتابی هم میگفت ،اما انتشاراتشو نمیدونست،اگه فهمیدم خبر میدم
                          کنترل: بدون تامل آریاز برادرانی
                          مغناطیس: اکثرا پردازش ، اما من خودم با جزوه چاپی پارسه استارت زدم ، بد نیست.
                          مدار: جزوه چاپی پارسه، به نظرم حرف نداره
                          ریاضی مهندسی و معادلات: جزوات دکتر محمدصادق معتقدی مال انتشارات پارسه ، توجه داشته باشین که تو هر درس یک جزوه کوچیک و یه دونه بزرگ هست؛ کوچیکه بیشتر درسه و بزرگه بیشتر حل تمرین.
                          آمار: آشنامون! گفته جزوه پارسه؛ هنوز لاشو باز نکردم که نظر بدم.
                          والا اینا منابعی بود که من با تحقیق از بین افراد موفق تو کنکور (البته اونایی که دم دستم بودن) بهش رسیدم! تضمین نمیدم آخه خودم هنوز کنکور ندادم!!! اگه کسی منبع بهتری سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه!
                          بهر صورت امیدوارم بدردتون بخوره
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            یکی دو سه تا سوال داشتم!
                            میخواستم بدونم:
                            1-ثبت نام کنکور دقیقا کیه؟
                            2-خود کنکور کی برگزار میشه؟ (میدونم بهمن ،منظورم دقیقشه)
                            3-تو هر یک از دو روز کنکور چه درسهایی باید امتحان بدیم و واسه هر کدوم چقدر وقت داریم ؟
                            4-دفترچه های درسهایی که باید امتحان بدیم جدا جداست یا با همه؟
                            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم
                              سلام به همه دوستان
                              یکی دو سه تا سوال داشتم!
                              میخواستم بدونم:
                              1-ثبت نام کنکور دقیقا کیه؟
                              2-خود کنکور کی برگزار میشه؟ (میدونم بهمن ،منظورم دقیقشه)
                              3-تو هر یک از دو روز کنکور چه درسهایی باید امتحان بدیم و واسه هر کدوم چقدر وقت داریم ؟
                              4-دفترچه های درسهایی که باید امتحان بدیم جدا جداست یا با همه؟
                              موفق باشید
                              1- حدود آذرماه، دقیقش رو یادم نیست. اما از سایت خود سازمان سنجش قسمت اخبار کارشناسی ارشد می تونید زمان ثبت نام آزمون سال قبل رو ببینید:
                              http://www2.sanjesh.org/Arshad/Index.php
                              2- اصلا معلوم نیست. به عوامل مختلفی از جمله شرایط جوی بستگی داره. مثل سال قبل که به خاطر شرایط جوی افتاد اسفندماه.
                              3- برای گرایش های مخابرات و الکترونیک:
                              روز اول:
                              دفترچه 1: زبان
                              دفترچه 2: ریاضی - مدار
                              روز دوم:
                              دفترچه 1: کنترل - تجزیه تحلیل
                              دفترچه 2: الکترونیک - الکترومغناطیس
                              در روز دوم در هر درس 15 تست داده می شود. و برای هر دفترچه 45 دقیقه زمان.
                              سابقا در روز اول درس های ریاضی و مدار 20 سوال بود و مجموعا 120 دقیقه وقت برای دفترچه 2 روز اول. اما سال قبل از ریاضی و مدار هر کدام 15 سوال داده بودند و 90 دقیقه زمان برای پاسخگویی به این دفترچه. اینکه امسال چه کار کنند نمی دونم!
                              زبان هم تا جایی که یادم هست و اگه اشتباه نکنم سابقا 25 سوال بود با 45 دقیقه زمان. اما امسال شده بود 30 سوال با 30 دقیقه زمان که البته شکل سوالات از سوالات صرفا درک مطلب به آمیخته ای از سوالات درک مطلب و گرامر و معنی لغات تغییر کرده بود.

نکته: در روز دوم در هر دفترچه برای سه درس سوال می دهند که با توجه به کمی وقت شما احتمالا مجبورید با در نظرگرفتن گرایش مورد علاقتون تنها به دو درس از سه تا اکتفا کنید. مثلا برای گرایش ماشین، سوالات دو درس ماشین و بررسی سیستم های قدرت در دو دفترچه روز دوم وجود که دارند.

دیدگاه

سلام
                                ممنون از راهنماییهاتون البته من برا درس مدار پارسال تو کلاسهای نصیر شرکت کردم و از جزوه اون استفاده می کنم (دکتر ملک محمدی) به نظر من که عالی بود

یک نکته دیگه اینکه من ناپیوسته خوندم و مدرک کاردانی قدرت دارم اما از اون وقت تاحالا که سه سال می گذره من نگاه به ماشین و بررسی نکردم اما همون موقع دوستشون داشتم و خوب فهمیدم
                                یک نکته دیگه هم مغناطیس چکار میشه کرد که این درس قابل فهم بشه :sad:
                                بعد هم من تازه می خوام شروع کنم ، میرسم نه؟
                                درضمن من ریاضیات مهندسی و آمار نیکوکار رو خوندم و البته ریاضیات مهندسی پارسه هم خوندم (البته پارسال)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X