اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارشناسی ارشد1387

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارشناسی ارشد1387

نوشته اصلی توسط mf_ie
    سلام بچه ها
    من تازه شروع کردم :cry: به نظرتون میرسم؟ (روزی 3-4 ساعت بیشتر نمیرسم بخونم)
    با الکترونیک هم شروع کردم در ضمن به علت تعطیل بودن! روراست میخوام مغناطیس رو بذارم کنار
    نظرتون چیه؟
    سلام دوست من
    از من میشنوی ناامید نباش، خوندن به از نخوندنه (اگه بدرد امسال نخوره به درد سال بعد که میخوره حتما! ) ؛ گرچه خودمونیم بنظرم 3-4 ساعت کمه؛ اما فکر میکنم بستگی به پایه خودتون هم داره.
    راجع به کنار گذاشتن مغناطیس هم غصه شو نخور، من رتبه ی حدود سیصدی دیدم که مغناطیسو صفر گذاشته بود. ( البته گرایش قدرت )
    درسهارو سعی کن با هم بخونی ( حد اقل 2-3 تایی)؛ آخه اگه یه درسو بخونی، تموم کنی و بعد کنار بذاریش احتمال خیلی زیاد بشدت فراموشش میکنی و کارآییت پایین میاد.
    راستی تا یادم نرفته بگم، « من هم دفعه اولمه که کنکور میدم، اینایی که میگم نظرات خودمه، همین :redface: »
    امیدوارم موفق باشی :bye
    ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
    هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
    « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

اونایی هم که الان احساس تعطیل بودن تومغناطیس نکنن دم کنکور نه تنها احساس تعطیل بودن میکنن بلکه احساس معطل بودن هم میکنن.
      کار خوبی میکنی ولی دم کنکور یه دور تستها رو نگاه کن شاید تو کنکور چندتا زدی.
      تدریج سریعترین راه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alfie
        میخواستم ببینم معدل در کنکور اثری داره یا نه؟یا اینکه عضو باشگاه پزوهشگران باشی؟
        سلام
        تا جایی که من میدونم معدل اثر داره ؛ اونطور که شنیدم 20% اثر داره ( فکر کنم یعنی اینکه درصدایی که زدین 80% ( ضربدر 8دهم) و معدل 20% (ضربدر 2دهم) بعد با هم جمع . یه همچین چیزی! ) اما بهتره الان بهش فکر نکنیم، من یکی که وقتی به معدل بالاها فکر میکنم روحیه ام خراب میشه :icon_razz:
        سوال دومتون (بعبارتی قسمت دوم سوالتون) رو در موردش هیچ اطلاعی ندارم
        موفق باشی :bye

دیدگاه

یه سوال دیگه دارم
          برای ی اینکه بدون کنکور وارد ارشد بشی(معدل بالای 17) باید 8 ترمه تموم بکنی .آیا اگر ترم تابستان بعد از 8 ترم رو هم بگیری همون 8 ترم حساب میشه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mf_ie
            سلام بچه ها
            من تازه شروع کردم :cry: به نظرتون میرسم؟ (روزی 3-4 ساعت بیشتر نمیرسم بخونم)
            با الکترونیک هم شروع کردم در ضمن به علت تعطیل بودن! روراست میخوام مغناطیس رو بذارم کنار
            نظرتون چیه؟
            یکی از دوستان من مغناطیس رو صفر زده، اما امسال رتبه اش در مخابرات حدود 280 شد. البته اینو بگم که بعضی درس ها مثل تجزیه و تحلیل و کنترل رو خیلی بالا زده مثلا حدود 75 درصد.
            بگذار به تجربه جالب از خودم رو بگم. حدود یک ماه مانده بود به کنکور (همین کنکوری که گذشت) به این نتیجه رسیدم که احتمالا مغناطیس رو صفر درصد می زنم. یا نهایتا اگه خیلی تلاش کنم زیر 10 درصد. و این در حالی بود که تمام کتاب پردازش رو دو بار کامل خونده بودم. اما بازم دلم نیومد و توی همون چند هفته روی تست های مغناطیس سال های گذشته متمرکز شدم.
            یک سری نکات در تست های مغناطیس هست که بعضا در چند سال تکرار شده و حل بعضی از تست ها رو راحت تر از اون چیزی که ابتدا به نظر میاد می کنه.
            نتیجه این که مغناطیس رو حدود 45 درصد زدم! که برای من نتیجه قابل قبولی بود.
            بنابراین بنده کنار گذاشتن یک درس رو به طور کامل توصیه نمی کنم. چون بعضی سال ها ممکنه تست های یک درس رو به نسبت ساده تر بدن. و اگه اون درس رو کنار گذاشته باشی حیفه.
            البته شما ممکنه از اون کسایی باشه که با قوی زدن چند تا درس جور درس هایی مثل مغناطیس رو هم بکشی.
            ضمنا اگر دیدید که توی این چند ماه نتونستید به یک آمادگی خوب برای کنکور دادن برسید نگران و ناامید نباشید. چون در صورت داشتن فرصت و علاقه وافر به ادامه تحصیل می تونید یک سرمایه گذاری دو ساله انجام بدید تا ان شاءالله طی این دو سال به نتایج درخشانی برسید.

دیدگاه

در مورد زبان چی؟من در زبان خیلی ضعیف هستم و نمیتونم اونرو بخونم خیلی تاثیر بدی داره؟
              پنجره را باز نکن ترسم آشفته کند باد، ناگهان، زلف پریشانت را

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alfie
                یه سوال دیگه دارم
                برای ی اینکه بدون کنکور وارد ارشد بشی(معدل بالای 17) باید 8 ترمه تموم بکنی .آیا اگر ترم تابستان بعد از 8 ترم رو هم بگیری همون 8 ترم حساب میشه یا نه؟
                بله اگر ترم تابستان بعد از 8 ترم رو هم بگیری همون 8 ترم حساب میشه ودر این صورت میشه از سهمیه استفاده کرد. :nerd:
                sabz bashid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alfie
                  یه سوال دیگه دارم
                  ُسلام دوست عزیز
                  تا جایی که من شنیدم اینی که شما میگین سهمیه شاگرد اولیه که به میزان 10% روی ظرفیت هر رشته محل میاد و اگه اشتباه نکنم از هر دانشگاه در هر سال تحصیلی و در هر رشته فقط یه نفر ( بالاترین معدل کل بین دانشجوهای اون رشته فارغ التحصیل 2سال اخیر ، نه معدل بالای 17 ) میتونه به عنوان حایز این سهمیه به سازمان سنجش معرفی بشه. اما به هرحال باید کنکور بده و بدون کنکور فقط برای نفرات برتر المپیاده.
                  باز هم باید بگم اگه اشتباه نکنم (چون مطمین نیستم ) این شخص اگه در مرحله اول (و کلی) در رشته محلی قبول نشه در مرحله دوم و در بین اون 10% سهمیه اضافه گزینش میشه.
                  ترم تابستون هم بعید میدونم جزء ترم های دوره تحصیل بحساب بیاد(اما این دیگه کاملا نظر خودمه )
                  بهر صورت
                  امیدوارم موفق باشی ( و همینطور خودم :icon_razz: :biggrin: )
                  :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم

ُسلام دوست عزیز
                    تا جایی که من شنیدم اینی که شما میگین سهمیه شاگرد اولیه که به میزان 10% روی ظرفیت هر رشته محل میاد و اگه اشتباه نکنم از هر دانشگاه در هر سال تحصیلی و در هر رشته فقط یه نفر ( بالاترین معدل کل بین دانشجوهای اون رشته فارغ التحصیل 2سال اخیر ، نه معدل بالای 17 ) میتونه به عنوان حایز این سهمیه به سازمان سنجش معرفی بشه. اما به هرحال باید کنکور بده و بدون کنکور فقط برای نفرات برتر المپیاده.
                    باز هم باید بگم اگه اشتباه نکنم (چون مطمین نیستم ) این شخص اگه در مرحله اول (و کلی) در رشته محلی قبول نشه در مرحله دوم و در بین اون 10% سهمیه اضافه گزینش میشه.
                    ترم تابستون هم بعید میدونم جزء ترم های دوره تحصیل بحساب بیاد(اما این دیگه کاملا نظر خودمه )
                    بهر صورت
                    امیدوارم موفق باشی ( و همینطور خودم :icon_razz: :biggrin: )
                    :bye
                    سلام.
                    در رابطه با سهمیه شاگرد اولیه با شما موافقم(چون خودم از این سهمیه استفاده کردم) ولی تعداد افراد و شرایط ارشد بدون آزمون به دانشگاه مربوطه بستگی داره ولی در هر صورت شاگرد اول در اولویت قرار داره.و اینکه ترم تابستون هم جزء ترم های دوره تحصیل بحساب نمی یاد(من ورودی 81 و فارغ التحصیل 31/6/85 بودم ولی 8 ترمه حساب شدم و از این سهمیه هم تونستم استفاده کنم.(البته در مورد ترم تابستون سال آخر رو می دونم که اینجوریه.) ) و نباید بیش از 2 سال از مدرکتون گذشته باشه.
                    sabz bashid

دیدگاه

سلام دوستان
                      من توی الکترونیک سیگنال و مدار پیشرفتهای نسبتا امیدوارکننده ای کردم امیدوارم شما هم در وضعیت خوبی به سر ببرید
                      فقط از دوستانی که به قول معروف دستی بر اتش دارند ممیخوام یه مرجع عالی واسه ریاضی معرفی کنند چون مطالبو کاملا فراموش کردم :redface:
                      چون وقت از اول خوندن ندارم کتابی میخوام که از حاشیه پردازی دوری کنه و فقط در حد کفایت درس داده باشه
                      پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون امیدوارم همه موفق باشن و نتیجه تلاششون رو ببینن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mf_ie
                        سلام دوستان
                        من توی الکترونیک سیگنال و مدار پیشرفتهای نسبتا امیدوارکننده ای کردم امیدوارم شما هم در وضعیت خوبی به سر ببرید
                        فقط از دوستانی که به قول معروف دستی بر اتش دارند ممیخوام یه مرجع عالی واسه ریاضی معرفی کنند چون مطالبو کاملا فراموش کردم :redface:
                        چون وقت از اول خوندن ندارم کتابی میخوام که از حاشیه پردازی دوری کنه و فقط در حد کفایت درس داده باشه
                        پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون امیدوارم همه موفق باشن و نتیجه تلاششون رو ببینن
                        آقای نیکوکار برای ریاضی مهندسی، معادلات، و آمار و احتمال سه تا کتاب مجزا برای آمادگی کنکور ارشد داره. که نکات اصلی درس رو توضیح می ده و در کنارش مفصلا به سوالات کنکور ادوار گذشته اشاره می کنه.
                        بنده خودم کتاب ریاضی مهندسی این سری رو خوندم. کتاب مفیدی بود.
                        پارسه هم شنیده ام که یکی دو تا کتاب در این باره منتشر کرده. اما از نزدیک با اونها آشنایی ندارم.

دیدگاه

سلام
                          خلاصه اطلاعیه سازمان سنجش در مورد جزییات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 88
                          فکر کردم شاید بد نباشه اینجا بذارمش :rolleyes:

عنوان : جزییات برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 88 اعلام شد.
                          تاریخ : 1387/08/06
                          خلاصه : جزییات نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 88 در نشریه پیک سنجش امروز منتشر شد.
                          جزییات نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 88 در نشریه پیک سنجش امروز منتشر شد. همچنین دکتر حسین توکلی در گفت وگو با ایسنا خلاصه ای از این موارد را ارائه کرده اند که در زیر آمده است.
                          داوطلبان می توانند با مراجعه به باجه های پستی و پرداخت مبلغ 80 هزار ریال کارت اعتباری ثبت نام را خریداری کنند و با پرداخت 5 هزار ریال نسبت به دریافت یک جلد دفترچه راهنمای ثبت نام اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هر داوطلب بر اساس علاقه می تواند فقط در دو کد رشته اصلی و شناور ثبت نام و شرکت کند، گفت: کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی بدون توجه به نوع مدرک می توانند در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و هنر به جز گروه پزشکی و کد رشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک در آنها اعمال و درج شده است، ثبت نام و شرکت کنند.

وی افزود: داوطلبانی که علاقمند به انتخاب یکی از 61 کد رشته های شناور هستند، باید یک کارت اعتباری دیگر نیز برای نام کاربری و رمز عبور ورود به سیستم نرم افزاری ثبت نام اینترنتی خریداری کنند.

دکتر توکلی با بیان اینکه پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه آزمون کارشناسی ارشد سال 87 حق ثبت نام و شرکت در این آزمون را ندارند، عنوان کرد: پذیرفته شدگان نهایی رشته های تحصیلی دوره شبانه، نیمه حضوری، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دوره مجازی آزمون کارشناسی ارشد سال 87 در صورت عدم ثبت نام در رشته قبولی و یا انصراف از آن با رعایت شرایط می توانند در آزمون کارشناسی ارشد سال 88 شرکت کنند.

وی افزود: دانشجویان سال آخر و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ناپیوسته ورودی سال 76 به بعد که معدل آنها کمتر از 12 باشد، حق ثبت نام و شرکت در این آزمون را ندارند.

به گفت وی، دارندگان مدرک کارشناسی مراکز ضمن خدمت فرهنگیان مجاز به ثبت نام و شرکت در این آزمون نیستند، مگراینکه در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد سالهای 84 تا 87 شرکت و حد نصاب لازم را کسب نموده باشند.

دکتر توکلی با بیان اینکه کلیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی موظفند بر اساس مفاد آیین نامه ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی در این آزمون ثبت نام و شرکت کنند، اظهار کرد: بدیهی است در صورت عدم ثبت نام و شرکت در آزمون از مفاد آیین نامه مذکور بهره مند نخواهند شد.

معاون سازمان سنجش در خاتمه گفت: امتیاز استفاده از مفاد آیین نامه ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رتبه اول کارشناسی منحصرا برای فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی موسسات آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم است و این افراد در صورت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و کسب حداقل90 درصد حد نصاب گزینش آزاد در رشته محل منتخب خود، در صورتیکه بالاترین نمره را در بین رتبه اولی های متقاضی دانشگاه مربوط داشته باشند به عنوان پذیرفته شده در آن رشته محل محسوب شده و از سوی سازمان با عنوان ظرفیت مازاد آن رشته محل معرفی خواهند شد.
                          منبع: www.nasir.ir
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان
                            منبع خوب برای آمار و احتمال چیه
                            من پارسه رو دارم اما بنظرم خوب نمیاد

دیدگاه

این هم یک خبر جدید و تا حدودی خوشحال کننده:

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به افزایش 40 درصدی ظرفیت پذیرش آزمون کارشناسی ارشد سال 88 که از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم اعلام شده بود، پیشآ‌بینی کرد: ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد سال 88 به حدود 45 تا 50 هزار نفر افزایش یابد.

دکتر ابراهیم خدایی در حالی ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 88 را حدود 50 هزار تن اعلام کرد که این ظرفیت در سال گذشته 36 هزار و 400 تن بود.

معاون سازمان سنجش در گفتآ‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام 5 برابر ظرفیت در مرحله اول آزمون با توجه به تنوع دورهآ‌های پذیرش آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهآ‌ها اعم از روزانه، شبانه، مجازی و غیره، گفت: نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد برای انتخاب رشته داوطلبان نیمه اول خرداد ماه اعلام میآ‌شود.

وی همچنین از تغییرات کنکور کارشناسی ارشد سال 88 دانشگاهآ‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد و گفت: یکی از این تغییرات توزیع اینترنتی کارت ورود به جلسه کنکور ارشد است که جزئیات آن از طریق ویژه نامه پیک سنجش و سایت سازمان در زمان مقرر به اطلاع داوطلبان میآ‌رسد.

افزایش بحثآ‌های حفاظتی و امنیتی جهت صیانت از حقوق داوطلبان

وی با بیان اینکه سازمان سنجش با استفاده از ارزیابیآ‌های کمی و کیفی صورت گرفته در سالهای گذشته بحثآ‌های حفاظتی و امنیتی را جهت حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان به شدت افزایش داده است، تاکید کرد: در بحثآ‌های حفاظتی، یکی از موارد، کنترل ورودی داوطلبان در جلسه آزمون است، بر این اساس داوطلبان در هنگام مراجعه به حوزه امتحانی به شدت کنترل میآ‌شوند که اعتبار ویژهآ‌ای برای این مسئله تخصیص داده شده و لذا به داوطلبان توصیه میآ‌شود که از آوردن هرگونه وسایل اضافه به جلسه آزمون خودداری کنند.

شخصی سازی دفترچهآ‌ سوالات آزمون با چاپ مشخصات و عکس داوطلبان در دفترچهآ‌ها

چینش متفاوت سوالات دفترچهآ‌های آزمونی

دکتر خدایی از چینش متفاوت دفترچهآ‌های کنکور سراسری کارشناسی ارشد دانشگاهآ‌ها و موسسات آموزش عالی در سال جاری خبر داد و گفت: بر این اساس در یک سری از رشتهآ‌ها مشخصات و عکس داوطلبان روی دفترچهآ‌های آزمون چاپ میآ‌شود و بر این اساس این داوطلبان باید جزئیات اطلاعات دفترچه را با جزئیات پاسخنامهآ‌های خود تطبیق دهند.

وی افزود: بر این اساس در یکسری از رشتهآ‌ها دفترچهآ‌های سوالات کنکور مشخصا شخصی سازی میآ‌شود و دفترچهآ‌های هر فرد با فرد دیگر متفاوت خواهد بود.

دکتر خدایی با بیان اینکه در عین حال در یکسری از رشتهآ‌ها نیز نحوه چینش سوالات دفترچهآ‌ها متفاوت خواهد بود که داوطلب باید نوع دفترچه خود را در پاسخ نامه مشخص کند، گفت: بر این اساس اگر داوطلبان نوع دفترچه خود را وارد پاسخنامه نکنند پاسخ نامه آنها تصحیح نخواهد شد.

وی با اشاره به افزایش کنترلآ‌ داوطلبان در جلسه کنکور، اظهار کرد: با توجه به بررسیآ‌های انجام شده در سالهای گذشته از حوزهآ‌های آزمون یکی از موارد تخلف جابجایی و ترک صندلی از سوی داوطلبان است، لذا مجریان و مراقبان کنکور موظفند که مشخصات کسانی را که به هر دلیلی صندلی خود را ترک میآ‌کنند، یادداشت کنند.

تغییر و تعویض برخی از حوزهآ‌های امتحانی

معاون سازمان سنجش همچنین از تغییر و تعویض برخی از حوزهآ‌های امتحانی به دلیل نتایج ارزیابیآ‌های کیفی انجام شده در سال گذشته خبر داد و گفت: کلیه این موارد در راستای حفاظت بیشتر از حقوق داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد صورت میآ‌گیرد.

دکتر خدایی در خاتمه به ایسنا گفت: کنکور کارشناسی ارشد سال 88 دانشگاهآ‌ها و موسسات آموزش عالی کشور 23 تا 26 بهمن ماه 88 و در 139 رشته امتحانی برگزار میآ‌شود.

دیدگاه

سلام :nerd:
                                به سلامتی کنکور امسال هم برگزار شد
                                امیدوارم همه اونهایی که تلاش کرده بودند نتیجه مثبت رو هم بگیرن
                                به نظرم بد نباشه اگه جواب سوالها رو پیدا کردین اینجا برای بقیه بذارین تا ببینن چه کارکردن امسال
                                یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X