اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت ارشد با لیسانس

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت ارشد با لیسانس

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    تو الکترونیک 1 با 7805آشنا میشن همه!!!!!!!!!!یعنی یادش رفته بود؟!×!!!!!!!!! :cry:
    نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    البته من فکر می کنم mojolanشوخی کرد آخه یعنی در 5سال سابه کاریش هم این آیسی رو ندید؟!!!!!!!!!!
    نه شوخی نکردم. مثال از این قبیل زیاد دارم . برای عکس این حالت هم مثال زیاد دارم

دیدگاه

با اجازه مورد دیگه ای هست که به نظرم تو تاپیک مطرح نشد.
      شما با داشتن مدرک کارشناسی ارشد امکان دیگه ای رو بدست می آرید که با داشتن کارشناسی اون امکان رو ندارید و اونهم تدریس در دانشگاه هست.
      شما با داشتن مدرک فوق و کمی رابطه می تونید برای مقاطع کاردانی و کارشناسی تدریس کنید. درسته حقوق کمی داره (با ساعات تدریس بیشتر جبران میشه) ولی محیط کار پاک تر و احترام از مزایای این شغل نسبت به شغل آزاد هست.
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
        شما با داشتن مدرک کارشناسی ارشد امکان دیگه ای رو بدست می آرید که با داشتن کارشناسی اون امکان رو ندارید و اونهم تدریس در دانشگاه هست.
        شما با داشتن مدرک فوق و کمی رابطه می تونید برای مقاطع کاردانی و کارشناسی تدریس کنید. درسته حقوق کمی داره (با ساعات تدریس بیشتر جبران میشه) ولی محیط کار پاک تر و احترام از مزایای این شغل نسبت به شغل آزاد هست.
        واقعا موافقم و ما استاد فوق لیسانسی داشتیم که از 100 دکتر بهتر،با وجدان تر، و قویتر بود.(در مدار الکتریکی و دیجیتال بی نظیر بود) و هنوزم همیشه دعاش می کنم. امیدوارم شمام موفق باشید آقای شفقی.
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
          با سلام ..

البته به همین راحتی هم که شما میفرمایید فکر نکنم باشه که حالا هر کی فوق گرفت بتونه تدریس هم بکنه . متاسفانه به نظرم تا پارتی نداشته یاشی که امکانش نیست . یا این که از طریق ازمون ها ی استخدامی .....قبول بشی وگرنه فکر کنم به این راحتی هم نباشه . چون دیدم طرف با رتبه سیصد و خرده ای ارشد و خوندن توی دانشگاه شیراز الان صرفا تدریس خصوصی داره با این که از نظر علمی هم سطحش بالاست . :sad:

===============================================
          مصادیق اظهار محبت به همسر
          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

آسون نیست سخت هم نیست. تدریس میدن بهتون ولی به عنوان حق التدریس نه هیئت علمی.یه کم شانس و رابطه با مدیر گروه لازمه!
            شاید ایشون که تدریس خصوصی میکنه بیشتر براش می صرفه!
            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

هیات علمی شدن فاکتورهای زیادی لازم داره بسته به نام اون دانشگاه. معدل+ تالیف کتاب+سابقه کار+سابقه تدریس+زبان به خصوص انگلیسی+مدرک تحصیلی+مدارک فنی معتبر+از کدوم دانشگاه+رابطه و پارتی در صورت فقدان بعضی ار این مدارک+....
              کلا هرچیزی که بشه بهش رزومه گفت.این آقا هم که تدریس خصوصی می کنه به قول آقای شفقی بیشتر در میاره و در تهران اساتید معروف کنکور تهران خیلی هاشون فقط در موسسات کار می کنن و هیات علمی نیستن با داشتن فوق لیسانس مثل مهندس تقدسی و کریمی و .... در ضمن من احتمال قریب به یقین میدم این آقا در اینهمه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و علمی کاربردی شیراز و حومه به راحتی بتونه درس بده و خودش اینکارو نمیکنه.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X