اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

با سلام
    به همه دوستان و عزیزانی که تو ارشد قبول شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
    ممنون میشم به این سوالای من جواب بدین:
    1. شرکت تو آزمون های آزمایش چقدر مهمه؟(و اگه مهمه کدوم موسسه ازمون هاش بهتره؟اگه امکان داشت پیغام خصوصی بدین تا تبلیغ هم نشه! :mrgreen
    2.چه جزوه ها و کتاب هایی خوبند که ما اونا رو تهیه کنیم و یه بار هم که شده اونارو بخونیم؟(ارزششو دارن)
    باز هم ممنون

دیدگاه

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

نوشته اصلی توسط اطلس
      منم با رتبه 1400 مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان روزانه قبول شدم
      اصلا از این گرایش چیزی نمیدونم.اگه یکی دربارش میدونه توضیح بده لطفا.
      اصلا بازار کار داره یا نداره؟
      ای کاش بهتر انتخاب رشته کرده بودم تا تو گرایش مخابرات یا الکترونیک قبول
      میشدم. :sad:
      مهندسی پزشکی خیلی گرایش خوبیه، خوشحال باشید
      شاید بازار کارش تو ایران مثل الکترونیک و مخابرات نباشه ولی چون رشته ی جدیدیه خارج از کشور به راحتی می تونید پذیرش بگیرید(خیلی بهتر از مخابرات و الکترونیک) در ضمن این روزها بازار کار الکترونیک و مخابرات هم تعریفی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سردارِِِی
        1. شرکت تو آزمون های آزمایش چقدر مهمه؟(و اگه مهمه کدوم موسسه ازمون هاش بهتره؟اگه امکان داشت پیغام خصوصی بدین تا تبلیغ هم نشه! :mrgreen
        2.چه جزوه ها و کتاب هایی خوبند که ما اونا رو تهیه کنیم و یه بار هم که شده اونارو بخونیم؟(ارزششو دارن)
        باز هم ممنون
        پیشنهاد من: پارسه ندهید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elnaz_88
          پیشنهاد من: پارسه ندهید!
          سلام
          میشه دلیلتون هم بگین؟چون چند نفر از دوستام پیشنهادشون پارسه بود
          پیشنهاد شما کدوم موسسه هستش؟
          ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سردارِِِی

سلام
            دوست عزیز کلا به نظر من کیفیت آزمون ها اونطور که باید نیست و به هیچ وجه نمی شه گفت که شبیه کنکور است.
            ولی به طور کلی یه مزیت داره: اونم اینه که اگر طبق برنامه آزمون پیش بری، می تونی تقریبا مطمئن باشی که از سایر رقبا عقب نموندی. :mrgreen: می تونی فقط جدول زمان بندی و تقسیمات دروس رو گیر بیاری و طبق اوون جوری پیش بری که هماهنگ با سایرین باشی و جا نمونی. البته نباید وسط کار بی خیالش بشی.
            من خودم از اونجایی که مطمئن نبودم که تا آخر با برنامه باشم آزمونهای نصیر رو شرکت کردم، و برای من واقعا تاثیر گذار بود. اگر شبیه من هستید می تونید آزمونهای اینترنتی رو شرکت کنید که خیلی ارزونتره، ولی در کل اگر آدم منظمی هستید شاید واقعا واجب نباشه آزمون بدید.

موفق باشید :biggrin:
            همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
            و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

چون پارسه خیلی وقته آدم رو میگیره دو روزه اونم دو هفته یه بار...، بعد اصلا جوابا رو چاپ نمی کنه آدم بره چک کنه، باید برین تو ساید دانلود کنید که اونم چشم آدم در می آد تا پای کامپیوتر بشینه جوابا رو چک کنه، بعد امتحاناش هم استاندارد نیست...وقتی هم که جوابش می آد اگه خوب شده باشین خوشحال و خندان دیگه درس نمی خونید اگرم بد شده باشید افسردگی می گیرید دیگه درس نمی خونید...درکل اصلا هم رتبه هاش هیچ ربطی به رتبه ای که آدم تو کنکور می گیره نداره، یکی ممکنه بهتر بشه یکی بدتر، شنیدم اون طرح امتیازش هم برداشته، بعد برنامه اش هم خیلی بده مثلا یه درسی مثل ریاضی مهندسی رو اصلا نیاز نیست آدم از مهر شروع کنه چون یادش میره، باید درس هایی مثل مدار رو از مهر شروع کرد و بیشتر زمان رو براش گذاشت ولی کسایی که تو پارسه شرکت می کنن مجبور می شن همه درس ها رو از مهر شروع کنن که برای درس هایی که پر فرمول هست فقط، اصلا به درد نمی خوره، آخرینش هم اینه که جزوه هاشو دیر میده، قشنگ بعضی جزوه هاشو می زاره یه ماه قبل آزمون میده! که اصلا به درد نمی خوره دیگه...
              پیشنهاد من اینه که خودتون بخونید کنکور آزمایشی ندید، جزوه های پارسه رو از بازار آزاد بخرید، اگه تو درسی واقعا ضعیفید کلاس استادهای معروف(نه حتما پارسه) برید، که اگه نرفتید هم خیلی مهم نیست، مطمئن باشید خودتون تنهایی بهتر می تونید بخونید

دیدگاه

من یه نکته ای رو بگم یه وقت فکر نکنید که آزمون های نصیر خوبه و با کیفیت چون گفتم واسه من تاثیر گذار بود! :mrgreen:
                این موسسه سعی میکنه که سوالهای تکراری کنکورها رو تو آزمون نده و اساتید موسسه از کتاباشون یا خودش طراحی می کنند ولی شباهتی به سوالات کنکور نداره، آزمونهای 25% و 50% توی یه روزه ولی جامع دو روز.
                من توصیه میکنم رو خودتون حساب کنید و پول بی مورد ندید، اگر هم خیلی مایل بودید اینترنتی! :biggrin:
                سپاس

دیدگاه

باسلام.دوستانی که قصد شرکت در کنکورارشدبرق امسال را دارند جهت تهیه جزوات کنکوری تدریس شده در موسسات پارسه نصیر ماهان و... و دی وی دی های کلاس مغناطیس مهندس باغستانی(استاد بینش) و مجموعه ای شامل کتب مرجع با حل المسائل جزوات دانشگاههای مختلف و بیش از 2000 تست و سوال برای هر درس فایل هایی متنی و صوتی در درس زبان از وبلاگ زیر بازدید نمایند:
                  www.**************.com
                  وبلاگ فوق صرفا با این نیت که بتواند فرصتهای برابر آموزشی برای دوستانی که در شهرستان هستند و یا چند سالی از درس و دانشگاه فاصله گرفته اند،ایجاد کند آغاز بکار کرده است.لازم به ذکر است صرفا هزینه تکثیر و ارسال از دوستان دریافت می شود.امیدواریم مدیران محترم سایت در اطلاع رسانی این مهم ما را یاری کنند.

دیدگاه

من با 1290 الکترونیک چمران قبول شدم البته فکرکنم جاهای بهتر هم قبول می شدم
                    اگر مخابرات می رفتم بهتر نبود؟ کسی می دونه دانشگاه شهید چمران چه جور دانشگاهی ؟
                    رتبه مخابرات 1450
                    ریاضی 35
                    مدار 33
                    الکترونیک 28
                    سیگنال 31
                    کنترل 15

دیدگاه

از همه کسایی که رتبه و درصدشون رو میذارن و همچنین از همه عزیزایی که در مورد آزمون و موسسه و.. راهنمایی کردند ممنونم
                      اساتید بهتر از من میدونن که راهنمایی در مورد آزمون و جزوه برای رتبه خوب آوردنه
                      و گفتن رتبه و دانشگاه قبولی برای انتخاب رشته :smile:
                      (درصد هم که برای حدس رتبه.هر کدوم راهنمای یه مرحله اند :redface

دیدگاه

با سلام وعرض تبریک به همه ی دوستان که در این ازمون قبول شدن
                        من الان ترم پنج هستم وسال دیگه می خوام کنکور بدم ومی خوام حتما قبول بشم ولی باتوجه به داشتن کلاس ودانشگاه نمی دونم میشه یانه لطفا راهنماییم کنید که چی کار کنم از تابستان بخوانم همزمانم کاراموزی برم می شه کاری کرد یا نه ؟

دیدگاه

با سلام
                          وتشکر از دوستانی که شرکت کردند لطفا بقیه هم شرکت کنند .راستی ی سوال دارم می شه ترم هفت باشی و ارشد بدی قبول بشی تهران .چه طوری درس بخونم که قبول بشم لطفا راهنماییم کنید.

دیدگاه

چرا هیچکس درصد انگلیسیش رو نذاشته؟!!!!!!!!!!!!!! بابا زحمت که میکشید اونم بنویسید
                            جانم به فدای ائمه اطهار
                            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

چرا هیچکس درصد انگلیسیش رو نذاشته؟!!!!!!!!!!!!!! بابا زحمت که میکشید اونم بنویسید
                              نوشته اصلی توسط جعفری
                              به آقایان پور آزاد و مهندسی رباتیک تبریک می گم
                              امیدوارم که در تمام مراحل زندگی شاد و سلامت و موفق باشید :mrgreen:

با رتبه 1050
                              روزانه الکترونیک دانشگاه صنعتی شیراز قبول شدم

مدار 55
                              الکترونیک 33
                              سیگنال 19
                              ریاضی 17
                              کنترل 17
                              سایر دروس سفید

رتبه مخابرات 1200
                              رتبه کنترل 1300
                              ایندو تا رو تقریبی گفتم دقیقش رو یادم نیست، بقیه گرایش ها هم همین حدود بود رتبه ام.

با سپاس
                              داداش گلم زبان جزء سایر دروسه که سفیده!! :mrgreen:
                              خب حتما بقیه هم یا سفید گذاشتن یا اونقدر کم زدند که با سفید فرقی نمیکنه والا مگه میشه کسی خوب جواب بده درصدش هم خوب باشه و ننویسه!! من که عمرا!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11426861
                                با سلام
                                وتشکر از دوستانی که شرکت کردند لطفا بقیه هم شرکت کنند .راستی ی سوال دارم می شه ترم هفت باشی و ارشد بدی قبول بشی تهران .چه طوری درس بخونم که قبول بشم لطفا راهنماییم کنید.
                                خب دوست عزیز اگر کامل حرفهای منو خونده باشید متوجه این موارد میشید:
                                1_ اینکه چرا میخواید ادامه بدید و چقدر براتون مهمه رو اول کار مشخص کنید.
                                2_برنامه ریزی داشته باشید.
                                3_با روحیه و امید مطالعه کنید و خودتون رو باور کنید.
                                4_یادتون باشه دلیلی برای نتیجه نگرفتن وجود نداره...
                                5_ بعد از اینکه شما با برنامه پیش رفتید و برنامه ریزی کردید، اگر نتیجه نگرفتید دلیلی برای غصه خوردن وجود نداره، چون شما تلاشتون رو کردید...
                                6_هیچ چیز غیر ممکن نیست.
                                :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X