اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مهم کتاب رهیافت مدار و الکترونیک مهندس دیانی برای کنکور ارشد برق(*مهم)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مهم کتاب رهیافت مدار و الکترونیک مهندس دیانی برای کنکور ارشد برق(*مهم)

سلام مهندس

خواهش میکنم...انجام وظیفست.

برای گرایش کنترل اولویت اول را به مجموعه **ریاضیات ارشد و **مدار و **سیگنال و **کنترل خطی بدید....و بعد *الکترونیک و نهایتا *ماشین....در مقایسه الکترونیک و ماشین هردو مهم و ضریب 3 دارند...منتها الکترونیک تاثیر مثبت بیشتری در افزایش تراز دارد چون الک و مخابراتی هایی که برای ارشد کنترل شرکت میکنند بیشتره....

مدار و ریاضیات و ماشین را در روزهای زوج هفته .... سیگنال و کنترل خطی و الکترونیک را در روزهای فرد هفته بخونید.

هیچ درسی را حذف نکنید....منتها اگر زمان کافی ندارید یا تایم مطالعه بالایی ندارید.....کمی تایم مطالعه برای یک درس را میتونید که کاهش بدید و درصد حدود 30 درصد هم خیلی مهم و تاثیر گذاره و قطعا بهتر از سفید گذاشتن و صفر زدنه....***ماشین راهم از روی کتاب مدرسان شریف هم فقط بخونید به تنهایی برای انتظار شما در حد متعادل زدن جواب میده(گرچه منابع مطالعه دیگه ای هم هستند:جزوه استاد براتی پارسه-جزوه دکتر لسانی)....حتی میگم که زبان نخوندی زیاد مهم نیست......ولی درس های اصلی و مهم گرایش هدفتون را حتما بخونید.

** فراوانی تست ها در مباحث مختلف ** درس ماشین های الکتریکی 1و2 برای کنکور ارشد برق:

*** از دید گاه **دکتر لسانی مولف کتاب ماشین های الکتریکی سنجش تکمیلی و استاد موسسات پارسه و گاج و.... برای کنکور ارشد برق :..... (طراح سوال ارشد در طی سال های گذشته....)

1- مدارهای مغناطیسی و اصول تبدیل انرژی: 2-3 تست
    2- ماشین های dc (خیلی مهم): 3-5 تست
    3- ترانسفورماتور (تکفاز و سه فاز ) : 2-3 تست
    4- موتور القائی : 2-3 تست

موفق باشید.
    یا حق.

دیدگاه

پاسخ : سوالات مهم کتاب رهیافت مدار و الکترونیک مهندس دیانی برای کنکور ارشد برق(*مهم)

تشکر مهندس جان

من منبعی که فعلا دارم ماشین پارسه(وحید کریم پور) هست.
      با این شروع کنم چطوره؟
      یا اینکه از اول برم سراغ یه کتاب دیگه.به نظر بد نمیاد این کتابه.
      البته من الکیم زیاد هم سر در نمیارم از ماشین
      بسیار سفر باید....

دیدگاه

پاسخ : سوالات مهم کتاب رهیافت مدار و الکترون&

سلام به دوستان کنکوری
        قابل توجه sorena.m و دیگر دوستان
        با توجه به این که دکتر احسانی ، یکی از اساتید درس ماشین های الکتریکی در سال های اخیر بوده ، فکر می کنم کتاب ایشان که از انتشارات پوران پژوهش منتشر شده ، می تونه کمک زیادی به دوستان قدرتی و کنترلی کنه
        یادتون باشه که این درس ، درس بسیار مهم و سرنوشت سازی در قبولی در ارشد هست و بجز سال قبل که تقریبا آسون طراحی شده بود ، درس دشواریه و دوستان درصد کمی از این درس رو کسب می کنند .
        موفق باشید

اضافه می کنم که جزوه دکتر لسانی هم منبع مناسبیه
        http://www.kamangari.blogfa.com
        ارسال برترین جزوات کنکور ارشد برق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena.m
          تشکر مهندس جان

من منبعی که فعلا دارم ماشین پارسه(وحید کریم پور) هست.
          با این شروع کنم چطوره؟
          یا اینکه از اول برم سراغ یه کتاب دیگه.به نظر بد نمیاد این کتابه.
          البته من الکیم زیاد هم سر در نمیارم از ماشین
          سلام مهندس

خواهش میکنم...انجام وظیفست....در خدمتیم.

برای ماشین هم کتاب پارسه و مکمل و مرجع کامل کتاب مدرسان شریف مهندس پژمانفر را مطالعه نمائید......احتمالا در کنکور آینده بله ضریب سختی تست ها بالاتر خواهد بود....و امسال آسون بود چون سال قبل چندتا تست ماشین غلط بودند.

** در رابطه با مهندس احسانی هم عرض کنم که کتاب ماشین پوران پژوهش تالیف ایشون است که کتاب خوبیه برای شخصی که بطور نسبی مسلط باشه.....منتها به اندازه کتاب مدرسان متن کتاب روان و جامع نیست.....و ایشون(مهندس احسانی فعال هستند و در موسسه ماهان تدریس میکنند......)

در پارسه دکتر لسانی و مهندس انتصار و قبل از مهندس انتصار هم مهندس براتی تدریس میکردند.

کتابای پوران معروف و معتبر هستند غالبا ولی بطور تقریبی کپی هستند و خیلی از لحاظ متنی روان نیستند و زیاد از این حیث روشون وقت صرف نشده......بر خلاف کتابای مدرسان و پارسه و نصیر....که تالیفی و روان تر هستند از حیث متنی و نه کپی....)

-برای مشاوره درس ماشین هم اگر خواستید با یکی از دوستانم که دانشجوی دکتری برق-قدرت صنعتی شریف هست میتونید که بطور مبحثی مشورت کنید.....که در پیام خصوصی ایمیل و شمارشو و لینک ایشون بهتون میگم.....اینجا ظاهرا با قوانین تضاد دارد....البته برای بنده....

در رابطه با سوال دیگه ای که در پیام خصوصی پرسیدید هم عرض کنم....

ببینید مجموعه ریاضیات ارشد و مدار فوق العاده مهم هستند و روی تراز تاثیر مثبت خیلی زیادی دارند.....چون برای همه گرایش های برق است که ضریب 4 داره....

بدونید که یکی از دلایل اصلی موفقیت رتبه های برتر اینه که درصد این دو درسشون بالاست و تلاش میکنند که بدلیل کم بودن تعداد تست ها حتی یک تست راهم راحت از دست ندن.

با زدن حتی یک تست چون تعداد تست های مجموع کمه کلی درصد شخص افزایش پیدا میکنه و بالا میره....و با نزدنش هم کلی درصد کاهش پیدا میکنه.

***توجه مهم: پیشنهاد بنده اینه که روی احتمال مهندسی وقت بذارید...منتها به اندازه سه تست راحت و مهم آزمون ارشد برق از مجموعه ریاضیات و تایمی متناسب با آن....یعنی: مطالعه یکی از سه موردی که عرض میکنم....

**کتاب مدرسان شریف و تاکید روی بخش احتمال کتاب.....یا جزوه کنکوری مهندس محبی کیا استاد موسسه نصیر.....یا جزوه کنکوری مهندس طورانی استاد حضوری پارسه.
          *یکی از سه موردی که عرض کردم را در بازه زمانی یک ماه ونیم آذرماه و دی ماه مطالعه کنید کافیه برای 3 تست.

کتابای زیر کتابای خوبی هستند منتها برای افرادی که تایم مطالعه کمتری دارند مناسب نیست...چون هم لازمه یک کتاب را مطالعه و تمام کرد و هم چندین بار دوره و مرور برای رسیدن به تسلط داشت که این دسته از دوستان احتمالا نمیرسند بخاطر تایم مطالعشون.

تذکر: کتاب پارسه کتاب خوبیه...منتها برای 3 تست زیاده حجمش و خودش بقولی پاره آجر است قطرش.....کتاب نکته و تست دکتر نیکوکار هم بخش احتمالش هست که اونم شاید باز زیاد باشه کمی.

بله میشه 50 درصد زد با مطالعه ریاضی مهندسی که لازمه بیشترین تایم مطالعه را به این درس اختصاص بدید در مجموعه ریاضیات ارشد و بعد معادلات که کمی تستاش سخت داره طرح میشه و احتمال مهندسی نهایتا که 3 تستش هم راحت ترن و هم مهم هستند و ارزش تستای همون ریاضی مهندسی و معادلات را دارند و تفاوتی نداره....

- ریاضی مهندسی حدود 8 تست(احتمالا سطح متوسط) و معادلات حدود 4 تست(احتمالا سخت) و احتمال مهندسی حدود 3 تست(احتمالا راحت) از مجموعه 15 تست ریاضیات ارشد را دارند.

ریاضی مهندسی: کتاب دکتر معتقدی برای اکثر مباحث ....و یکی از دو کتاب مهندس کریمی یا دکترحاجی جمشیدی مخصوصا برای مبحث مشتقات جزئی را مطالعه نمائید......

معادلات: کتاب مهندس کریمی نصیر کافیه....و یکی از دو کتاب استاد آقاسی یا راهیان ارشد.... کتاب معادلات دکتر معتقدی هم بعضیها میخونن که زیاد نپسندیدم.

موفق و سربلند باشی زیر سایه حق.

دیدگاه

سلام یه سوال داشتم کتاب خوب برای الکترونیک چیه درصورتی که رشته کارشناسیم الکترونیک؟ کتاب پارسه چطوره؟ کنترل راهیان بهتره یا مدرسان؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فاطمه زارع
              سلام یه سوال داشتم کتاب خوب برای الکترونیک چیه درصورتی که رشته کارشناسیم الکترونیک؟ کتاب پارسه چطوره؟ کنترل راهیان بهتره یا مدرسان؟ ممنون
              سلام خانم مهندس

درس الکترونیک معروفه به اینکه کتاب عالی شاید براش کمتر پیدا بشه و معمولا رتبه های خوب چند منبعی بقولی هستند.

بین منابع موجود در بازار: بروزترین و بهترین *کتاب الکترونیک 1و2 تالیف استاد اشرفیان چاپ موسسه نصیر است......الک 2 اون آمده...الک 1 هنوز منتشر نشده در این لحظه.

**یکی از کتابایی که بین رتبه های خوب معمولا مورد استفاده قرار میگیره: درسنامه کتاب مدرسان شریف راهم بخونید خوبه.....در بین جزوات اساتید کنکوری هم *جزوه مهندس کهن استاد نصیر بهتر و کاملتر و بروزتر از بقیه است.

*کتاب ارشد سپاهان هم هست در بین رتبه های خوب......منتها حجمش خیلی زیاده....و اگر دانشجو سال سوم هستید خوبه....منتها اگر کنکوری احتمالا نمیتونید که تمامش کنید و دوره کنید ازش....

کتاب الک پارسه امسال چاپ جدیدش جواب نداده و حتی رتبه های دو رقمی هم درصداشون کسایی که اینو خونده بودند چندان تعریفی نداشت و راضی نبودند(دو تا دورقمی 20 درصد!!).....مگر اینکه چاپ 88 را سوالاتشو حل کنید خوبه.....که باز قبل از اون لازمه که بری و مفاهیم و مطالب آموزشی از درسنامه کتاب مدرسان شریف یا کتاب استاد اشرفیان استفاده کنید.

***برای کنترل خطی : برای شروع مطالعه و کتاب اول یکی از دو کتاب دکتر الفی نشر علوی یا درسنامه آریاز برادرانی را مطالعه کنید....و برای کتاب دوم و مکمل مرور نکات و تست زنی بیشتر کتاب جدید راهیان ارشد مهندس تقوی چون تازه اومده و بروزتر است را مطالعه نمائید خوبه برای کتاب دوم و مکمل بنسبت کتاب مدرسان.

کتاب مدرسان شریف و جهش برای کتاب مکمل و کتاب دوم خوبه برای مرور نکات و تست زنی.....ولی برای کتاب اول پیشنهاد نمیکنم.

کتاب راهیان ارشد هم اگر چاپ قبلیش ماله مهندس منصوری منظور شما است خیلی حجمش زیاده و خودش یک کتاب مرجع است که خوندنش و تمام کردنش و دوره کردنش کار هر کسی نیست.....برای دانشجوهای سال سوم خوبه برای کتاب اول چون وقت دارند.....اما برای یک کنکوری پیشنهاد نمیکنم.

موفق باشید.
              یا حق.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X