اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیکی برای اونایی که میخوان تازه برای ارشد شروع به خوندن کنن

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تاپیکی برای اونایی که میخوان تازه برای ارشد شروع به خوندن کنن

با سلام .

من و خیلی از عزیزان میخوان از الان برای ارشد شروع کنن به خوندن . از همه ی دوستان که ارشد قبول شدن خواهش دارم یه برنامه برای خوندن ارائه بدند تا من و امثال من بهتر و مفیدتر و موثرتر شروع کنیم .

با تشکر .
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

پاسخ : تاپیکی برای اونایی که میخوان تازه برای ارشد شروع به خوندن کنن

هیچکی نبود ؟ :angry: . باشه من خودم که سال دیگه قبول شدم راهنمایی می کنم :biggrin: .
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

با سلام
      به نظر من البته ببخشید جسارته ؛
      هر چقدر خودمونو (من هم برای کنکور میخونم) کمتر با این مسئله درگیر کنیم بهتره بیشتر به فکر این باشیم که مطالعه کنیم هر جوری که باهاش بیشتر حال میکنیم و انگیزه درس خوندن رو از مون سلب نمیکنه، مثلا من خودم با همین روش زوج و فرد خیلی حال میکنم روز های زوج مجموعه ریاضی و سیگنال و روزهای فرد مدار ، کنترل و الکترونیک به هر حال من فکر میکنم تنها شما هستید که میتونید بهترین نسخه رو برای خودتون بپیچید.

دیدگاه

آقای ایمان و همچنین دیگر دوستانی که قصد شروع را دارید، به من یک ایمیل بفرستید. فایلهایی دارم که فکر میکنم شاید به دردتون بخوره
        mohsen.abdoli2@gmail.com
        به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن.ع
          آقای ایمان و همچنین دیگر دوستانی که قصد شروع را دارید، به من یک ایمیل بفرستید. فایلهایی دارم که فکر میکنم شاید به دردتون بخوره
          mohsen.abdoli2@gmail.com
          با سلام
          خوب بهتر نیست بزارید اینجا تا همه استفاده کنن ؟؟؟ :mrgreen:
          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

پاسخ : تاپیکی برای اونایی که میخوان تازه برا&

سلام به همه ی دوستان
            همانطور که می دونید دو درس ریاضی و مدار ، مشترک بوده و در قبولی شما بسیار حائز اهمیته
            من پیشنهاد می کنم که روی این دو درس سرمایه گذاری ویژه ای کنید . چون هر چه در این دو درس تلاش کنید ، به همان میزان هم نتیجه می گیرید . بعبارتی تلاش شما رابطه ی خطی با درصد نهاییتون داره (ولی ممکنه تلاش شما در درسی مثل مغناطیس با درصد مورد انتظارتون اینگونه نباشه )
            حتی سه تست آمار و احتمال که 20 درصد کل ریاضیات رو شامل میشه ، از دست ندید . چون در سالهای اخیر تستهای ساده ای از این درس طرح شده و می تونه خیلی تاثیر گذار باشه
            بذارید خیالتونو راحت کنم . در امتحان روز اول که شامل زبان ، ریاضیات ( معادلات ، ریاضی مهندسی و آمار و احتمال ) و مدار های الکتریکی 1 و 2 میشه ، 2000 نفر اول انتخاب میشن و در روز دوم نسبت به گرایش و درصدهای دروس تخصصی ، این 2000 نفر برای رنکینگ و کسب رتبه بهتر تلاش می کنند . چون خیلی سخته فردی امتحان روز اول رو خراب کنه و بعد بتونه درصد بالایی در دروس تخصصی کسب کنه . معمولا رنج درصدهای دروس تخصصی نزدیک به همه و این درصدهای دروس عمومی (روز اول) است که تاثیر زیادی روی رتبه شما داره .
            در مورد دروس تخصصی هم باید عرض کنم که دوستان الکترونیک و مخابرات و کنترل ، روی درس سیگنال سرمایه گذاری ویژه ای کنند . چون این درس با ضریب 4 خیلی در قبولیشون تاثیر داره . ضمن اینکه ساده و شیرین هم هست . البته اگر بی دقتی کنید ، به دلیل وجود جوابهای غلط احتمالی در گزینه ها ، درصد منفی بالایی هم داره . این نکته نشون میده که سیگنال درسی است نکته ای ، دقیق و با ظرافت ؛ که اگر دل بدید و دقت رو چاشنی کارتون کنید ، خیلی راحت می تونید درصد بالای 60 کسب کنید .
            خواندن و تلاش در درس هایی مثل الکترونیک برای بچه های الکترونیک و یا ماشین و بررسی برای بچه های قدرت و یا ... ، یک وظیفه به حساب می یاد و حتی دوستانی که فقط می خوان در آزمون ارشد شرکت کنند و یا وقت کمی بذارن ، این درس ها رو می خونند . پس نتیجه در درس های دیگری مثل ریاضی و مدار و سیگنال و حتی مغناطیس رقم می خوره .
            امیدوارم موفق باشید
            سوالی داشتید در قسمت " نظرات " وبلاگم پاسخگو هستم
            به امید قبولی تک تک شما عزیزان
            http://www.kamangari.blogfa.com
            ارسال برترین جزوات کنکور ارشد برق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X