اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست اطلاعات در مورد دانشگاه آزاد اراک - دکترای برق-الکترونیک

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست اطلاعات در مورد دانشگاه آزاد اراک - دکترای برق-الکترونیک

سلام
    کسی اطلاعاتی در مورد سطح دانشگاه آزاد اراک داره؟
    امسال داره دکتری برق الکترونیک میگیره؛ آیا این اولین سالشه که دکتری الکترونیک میگیره؟ استاداش در چه سطحی هستن؟
    کلن در مورد رشته الکترونیک در مقطع دکتری تو دانشگاه آزاد اطلاعات میخوام. مخصوصا دانشگاه آزاد اراک. کمک کنید. مرسی

پاسخ : درخواست اطلاعات در مورد دانشگاه آزاد اراک - دکترای برق-الکترونیک

سلام

امسال اولین ساله تا سال قبل فقط علوم تحقیقات تهران دکترا میگرفت تو الکترونیک
    من سطحشو نمی دونم ولی خوب اولین ساله اوردن و در کل دانشگاه ازاد هستش دیگه ، تا جایی که من دیدم فقط کسایی میرن که یا خودشون عضو هیئت علمی یه واحدی از دانشگاه ازاد هستن یا هدفشون اینه که در اینده بشن، معمولا تو دکترای دانشگاه ازاد کسی دنباله سطح علمی نیست . بیشتر این همه هزینه که میکنن واسه گرفتن مدرکشه که واسه پذیرش تو خود سیستم ازاد معتبره

دیدگاه

آخه من شنیدم میگن واحد اراک ممکنه دانشجو نگیره، چون پارسال هم تو دفترچه دکتری برمیداشته ولی بعدن کسی رو واسه مصاحبه دعوت نکردن و دانشجو نگرفتن. حالا واقعن میشه اعتماد کرد که آدم آزاد اراک رو انتخاب کنه؟ بعد قبول شدن تو اراک ساده تر باید باشه، درسته!؟ چون بهرحال اکثرا علوم تحقیقات رو انتخاب میکنند.
      یه موضوع دیگه اینکه تو ثبت نام آزمون دکتری فقط یک دانشگاه رو میشه انتخاب کرد!!! یعنی اگه نمره کسی به علوم تحقیقات نرسه ولی به جای دیگه برسه و علوم تحقیقات رو انتخاب کرده باشه، دیگه نمیتونه جای دیگه بره مصاحبه!! اینکه خیلی بَده ! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spur
        آخه من شنیدم میگن واحد اراک ممکنه دانشجو نگیره، چون پارسال هم تو دفترچه دکتری برمیداشته ولی بعدن کسی رو واسه مصاحبه دعوت نکردن و دانشجو نگرفتن. حالا واقعن میشه اعتماد کرد که آدم آزاد اراک رو انتخاب کنه؟ بعد قبول شدن تو اراک ساده تر باید باشه، درسته!؟ چون بهرحال اکثرا علوم تحقیقات رو انتخاب میکنند.
        یه موضوع دیگه اینکه تو ثبت نام آزمون دکتری فقط یک دانشگاه رو میشه انتخاب کرد!!! یعنی اگه نمره کسی به علوم تحقیقات نرسه ولی به جای دیگه برسه و علوم تحقیقات رو انتخاب کرده باشه، دیگه نمیتونه جای دیگه بره مصاحبه!! اینکه خیلی بَده ! :sad:
        من خاطرم نیست که پارسال تو دفترچه بوده باشه ، ولی خوب این جور مسائلی که میگین بعید هم نیست!! در مورد نرسیدن نمره کسی به علوم تحقیقات تو دفترچه کامل توضیح داده که چطور نمره حساب میشه و تکمیل ظرفیت و این حرفا (پیشنهاد میکنم با دقت بیشتر دفترچه رو مطالعه کن) اگه خوب سطح علمی برات مهمه و البته در کنارش هزینه که خوب اصلا ازاد نزن اگه هم می خوای بزنی خوب بین دو گزینه مطمئنا علوم تحقیقات بهتره دیگه

دیدگاه

نه راستش، سطح علمی برام مهم نیست. تو دوره دکتری دانشجو سطح علمی رو تعیین میکنه نه استاد و دانشگاه، من دانشگاه خوب و معتبر هم بودم و چیزی از استادها نصیبمون نشد :NO: . فقط نگرانیم از اینه که یه وقت اونجارو انتخاب نکنم بعد بگن ما دانشجو برنمیداریم، (مثلن چون استاد نداریم!). بهرحال حتما یکسری امتیازات داشته دانشگاه اراک که بهش دکتری دادن، من که تو سایتشون رفتم چیزی ندیدم، بیشتر بهش میخوره یه دانشگاه سطح متوسط باشه، نمیدونم سر چی بهش دکتری دادن! oo:

دیدگاه

سلام.شما که در دانشگاه خوب درس خوندین حیف نیست میخواین با آزاد خرابش کنید؟!! آخه علوم تحقیقاتش هیچی نیست چه برسه به شهرستان ها.من به شخصه حاضر نیستم به هیچ وجه حتی ارشدم رو در ایران بگیرم مگر اینگه نتونم پذیرش فول فاند از آمریکا یا کانادا بگیرم،چه برسه به دکترا !! وقتی نمیشه هیات علمی شد و مراکز تحقیقاتیم فقط مال سپاه و صنایع نظامی هست چرا اینجا درس بخونم.آدم به لیست هیات علمی دانشگاه های دولتی ایران نگاه می کنه سرش سوت میکشه و نا امید میشه از تحصیل در ایران به این استادهای غولش.اینجا ایرانه نه مالزی که از نظر سطح علمی در حد افتضاحه (اگرچه اونها با همون دانشگاه ها از ما خیلی جلو زدن ولی در ایران .....) تازه مجانی ام از دانشجوهای ارشد و دکترا کار میکشن. حداقل به فکر دولتی باشین حتی شده شبانه با اون هزینش ارزش داره بخاطر مدرک معتبرش.
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spur
              نه راستش، سطح علمی برام مهم نیست. تو دوره دکتری دانشجو سطح علمی رو تعیین میکنه نه استاد و دانشگاه، من دانشگاه خوب و معتبر هم بودم و چیزی از استادها نصیبمون نشد :NO: . فقط نگرانیم از اینه که یه وقت اونجارو انتخاب نکنم بعد بگن ما دانشجو برنمیداریم، (مثلن چون استاد نداریم!). بهرحال حتما یکسری امتیازات داشته دانشگاه اراک که بهش دکتری دادن، من که تو سایتشون رفتم چیزی ندیدم، بیشتر بهش میخوره یه دانشگاه سطح متوسط باشه، نمیدونم سر چی بهش دکتری دادن! oo:
              منظورتون اینه که کسانی که در شریف درس می خونن فرقی با علوم تحقیقات ندارن؟!!! یا بالاتر از اون میگین مثلا یک دانشجوی خیلی فعال و خوب ارشد که اشتباهی رفته مثلا علوم تحقیقات،فرقی با دانشجوی ارشد MIT&HARVARD نداره؟
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دقیقن منظورم همینه.
                به نظر شما شریف چه فرقی با علوم تحقیقات داره؟! آیا شریف مثلن یه fab آزمایشگاهی داره که دانشجوهای ارشدش بتونن طراحی هاشون رو بسازن؟ آیا شریف با شرکت های صنعتی بزرگی که نیاز به طراحی های جدید آی سی دارن (که تو ایران پر اینجور شرکت هاست) همکاری تحقیقاتی میکنه؟ آیا استادهای شریف که تجربه ساخت آی سی و کار در fab رو دارن (که اینجور استادها تو دانشگاه های ایران پر هستند) ، میان و تجربیاتشون رو در اختیار دانشجوهاشون میزارن؟ اصلن وقت اینکارهارو دارن! یا دانشجوهارو میفرستن تو یه اتاق با چندتا کامپیوتر که روشون چندتا نرم افزار کرک شده نصب شده (و اسمش رو میزارن آزمایشگاه!!!) و رو چیزی کار میکنن که اصلن نمیدونن به چه دردی میخوره و اصلن نمیدونن کار درست رو دارن انجام میدن یا یه شبیه سازی خیلی سطحی و گنگ، بعدش هم نتایجش رو میدن به مهندسای خارج از کشور که اونا ازش استفاده کنن.

تو شریف هم به راحتی میتونی فارغ التحصیل بشی، مثل علوم تحقیقات. تنها تفاوت جزئی اینه که تو علوم تحقیقات با یه پایان نامه خیلی افتضاح هم میشه فارغ التحصیل شد. تو شریف با یه پایان نامه افتضاح هم میشه فارغ التحصیل شد.
                تفاوت تو یک کلمه است "خیلی" :icon_razz:

دیدگاه

سلام،به هر حال درسته شما خیلی بیشتر از من میدونید ولی من تو کلم نمی ره اونها مثل بقیه باشن،دانشگاه شریف و کلا ایران خوب نیستن ولی ورودیهای نابغه دارن و خروجی نابغه هم خواهند داشت همینها میرن در آمریکا و کانادا و زیادن ایرانی هایی که گل سرسبد دانشجوهای اینتر نشنال آمریکای جهان خوار هستن.ولی کسی از علوم تحقیقات نرفته اونجا همه رو مبهوت کنه (مثل پروفسور محمدعلی معصوم نیا یا مریم میرزاخانی سدشکن ریاضی و دانشیار 32 ساله استنفورد) یا حتی فقط یکبار در یکی از المپیادهای داخل و نه خارج!!! یک مقام پایین بیاره حتی. پس فرقشون از زمین تا ثریا هست.اساتید اونها کجا درس خوندن؟(خارج رو ندیدن چه برسه به تحقیقات روز اونها) و اساتید شریف،تهران و امیرکبیر و ... کجا؟ منظور من اینه که درسها هرچند تئوری،ولی در دانشگاه های تهران و اصفهان داره در بالاترین سطح دنیا ارایه میشه بدون شک و این رو از دوستام که بیش از 8 نفرن در آمریکا و کانادا(CALGARY,UBC,MACGIL,SFU,WATERLO,TORONTO,UCL( USA) , MINESUTA, MICHIGAN , ) به من گفتن و اینم گفتن که درسهای شریف و تهران سخت تر از اونجا هم در بعضی موارد ارایه میشه تا بچه هایی که میرن خارج اعتماد به نفسشون رو زود به دست بیارن. این رو حتی دانشجوهای استنفورد هم در یک دفترچه راهنما نوشتن و من از نت دانلودش کردم.پس حرفشون درسته.اما در مورد کیفیت دانشگاه ها با شما موافقم.
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                    ولی کسی از علوم تحقیقات نرفته اونجا همه رو مبهوت کنه یا حتی فقط یکبار در یکی از المپیادهای داخل و نه خارج!!! یک مقام پایین بیاره حتی.
                    به عنوان یک مثال نقض، در المپیاد فیزیک دانشجویی کل کشور در سال 82، رتبه دوم تا (احتمالا) هشتم در اختیار فارغ التحصیلان دانشگاه شریف بود. ولی رتبه اول المپیاد فیزیک به یک دانشجوی علوم و تحقیقات به نام پوریا پدرام تعلق گرفت. ایشان قبل از فارغ التحصیلی به دلیل این رتبه، مجوز شرکت در دکترای شریف را پیدا کرد و بدون لیسانس در امتحان دکترای این دانشگاه قبول شد، اما از رفتن به این دانشگاه خودداری کرد و بجای آن به شهید بهشتی رفت:

http://olympiad.sanjesh.org/result/o...04.asp?ID=1204
                    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                      به عنوان یک مثال نقض، در المپیاد فیزیک دانشجویی کل کشور در سال 82، رتبه دوم تا (احتمالا) هشتم در اختیار فارغ التحصیلان دانشگاه شریف بود. ولی رتبه اول المپیاد فیزیک به یک دانشجوی علوم و تحقیقات به نام پوریا پدرام تعلق گرفت. ایشان قبل از فارغ التحصیلی به دلیل این رتبه، مجوز شرکت در دکترای شریف را پیدا کرد و بدون لیسانس در امتحان دکترای این دانشگاه قبول شد، اما از رفتن به این دانشگاه خودداری کرد و بجای آن به شهید بهشتی رفت:

http://olympiad.sanjesh.org/result/o...04.asp?ID=1204
                      eeeee جالبه ولی کلیت حرف من نقض نمیشه.در یک دانشگاه علمی کاربردیم شاید هر از چند گاهی یکی خیلی متاوت باشه و ارشد رو در یکی از دانشگاه های تهران روزانه قبول بشه ولی کلیت وضعیت وحشتناک این دانشگاه نقض نمیشه.
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X