اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم سایت ELSEVIER از سوی ایران یا از سوی خود سایت؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم سایت ELSEVIER از سوی ایران یا از سوی خود سایت؟

با سلام ....

این جور که از پست ها مشخص هست تقریبا هیچ کدام از ما از اصل ماجرا خبردار نیستم . این که واقعا پشت پرده چی بوده ......که عده ای همچین تصمیمی رو گرفتند . پس بهتره خیلی سریع قضاوت نکنیم .
    مصادیق اظهار محبت به همسر
    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

آخه این چکاریه این آغایون میکنن و از خودشون به جای دیگران حرف میزنن و برای دیگران تصمیم میگیرن.
      واقعا متاسفم که جوونای این مملکت چوب خرابکاری یک مشت نادان رو میخورن.
      شنیدم این خبرو خیلی ناراحت شدم، آخه این چه کاریه؟
      اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skyzare
        این جور که از پست ها مشخص هست تقریبا هیچ کدام از ما از اصل ماجرا خبردار نیستم . این که واقعا پشت پرده چی بوده ......که عده ای همچین تصمیمی رو گرفتند . پس بهتره خیلی سریع قضاوت نکنیم .
        بعله تایید میشه :eek:

صد در صد دست آمریکای جنایتکار و صهیونیست های خونخوار و انگلیسهای فلان و فرانسوی های بهمان در کار بوده :-SS
        با این اقدام انقلابی کشور از سوق داده شدن به سمت امپریالست جهانی نجات پیدا کرد #-o
        حتی احتمال داره دست گروههای فراماسونری زیرزمینی ایرونی هم تو کار بوده باشه ~x(

شوخی بود به دل نگیرید X_X

ولی به قول اون استاد بنده خدایی که تو صفحه قبل لینکش حرفاشو گذاشتم بعضی حضرات تو این مملکت فکر می کنن علم آموزی زهر داره و باید زهرشو گرفت که دست به همچین اقدامات انتحاری میزنن [-X

دیدگاه

حالا جهان غرب از کجا باید منبع علمی پیدا کنه. گناه دارن به خدا :cry2: :cry2:
          همچین تصمیم هایی میگیرن که...............(نگم بهتره,میان سایت رو میبندند)
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر

آخه این چکاریه این آغایون میکنن و از خودشون به جای دیگران حرف میزنن و برای دیگران تصمیم میگیرن.
            واقعا متاسفم که جوونای این مملکت چوب خرابکاری یک مشت نادان رو میخورن.
            شنیدم این خبرو خیلی ناراحت شدم، آخه این چه کاریه؟
            چرا خودتو اینقدر ناراحت میکنی جناب ژوپیتر!!! در خانه اگر کس هست یک حرف بس است!!! وضع بدتر از این هم خواهد شد! یکی از دوستان من یه شرکت داره! که اینا بعضی وقتا با بچه های بالا برای بودجه جلسه میذاشتن!! میگفت هر چی با یه مدیر رده بالاتر جلسه میذاریم پشیمون تر میشیم و به درک و فهم مدیر رده پایینی ایول میگیم!!!
            نوشته اصلی توسط skyzare
            با سلام ....

همه چی جلوی ماجراست خانم!! بهتره باورتون بشه ...
            یه سوال ؟ مگه ما به قدرت کلام و بیان و نفوذ عقایدمون اعتقاد راسخ نداریم؟!!! پس دیگه ...ترررر چرا؟!! خدا چی رو سانسور کرد؟ که حالا ما میخواییم نقیصه های کار خدا رو درست کنیم (به زعم خودمون)

دیدگاه

ظاهرا من که چند روزی نبودم دوستان کم لطفی کردند یه کم موضوع منحرف شده. من هدفم باز کردن زخمهای قدیمی نبود فقط میخواستم ببینم قضیه تا چه حد جدیه و چه می توان کرد. متاسفانه بدون رسیدن به جواب فقط با یک تاپیک قفل شده مواجه شدم!
              ممنون از همه دوستانی که نظر دادند.
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X