اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کنکور کارشناسی ارشد برق چطور بود ؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کنکور کارشناسی ارشد برق چطور بود ؟

نوشته اصلی توسط multi_f
    یکی تربیت مدرس با 400 و خورده ای روزانه قبول شد و علم و صنعت فکر میکنم 600

البته امسال یا این وضعیت داغون معلوم نیست چی میشه,من پارسال نرفتم موندم واسه امسال که رتبه خوبی بیارم اونم این شد :angry:

اصلا دلم نمیخواد حل تشریحی ها رو ببینم :cry2:
    مطمینی؟؟؟؟؟
    اصولا تو رشته ی کنترل اول علم و صنعت پر میشه بعد تربیت ها.با میانگین 27 یا 28 امسال چه رتبه ای در انتظارمونه؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کنکور کارشناسی ارشد برق چطور ب

با سلام وخسته نباشید به خصوص کنکوریها

من از سال 85 سوالات ارشد برق رو تا 91 نگاه میکردم و نحوه طراحی سوالات معلومه که هر ساله مفهومی تر و سختر شده من فکر میکنم که طراحان سوال با کسایی که کتاب های کنکور یا استادائی که کلاس های کنکور بر گزار می کنند در رقابت هستند این طراحان با این همه تجربه و مهارت در هر درس در فکر بچه ها نیستند که چطور در یک روز می شه این درسهایی متفاوت را جواب داد . انگار دارن قدرت علمی خودشون را به کنکوری ها نشون میدن کنکور برق تک مرحله شدنش چی بود!!!!!! :angry: در نتیجه باید دانشگاه ظرفیتش را پر بکنه ولی این وسط کسایی ضربه میخورند که 1 سال فشرده درس خواندن بعد این موضوع تک مرحله ای شدن و نوع طراحی سوالات سر جلسه کنکور را خراب بکنن . بعدش کم شدن سوالات به ضرر داوطلبه چون دیگه 4 سوالات راحت یا متوسط نمیشه پیدا کرد .

دیدگاه

پاسخ : سوالات کنکور کارشناسی ارشد برق چطور ب

سلام به همگی خسته نباشید. بالاخره کلید اولیه آزمون روی سایت سنجش قرار گرفت.

دیدگاه

بچه ها برید تو سایت سازمان و اعتراضتونو به سوالات اعلام کنید.خصوصا سوال 52 مدار و 1 کنترل که 100 درصد مشکل داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid2025
            با سلام و خسته نیاشید.
            بچه ها درصدای من اینجوری به نظر بزرگان امکان قبولی تهران هست.گرایش کنترل
            زبانو نمیدونم اما نزدیک 15
            ریاضی 30.5
            مدار39
            کنترل30.5
            سیگنال 39
            ماشین 27.8
            الکترونیک سفید
            rotbat nazdike 1000 mishe
            میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
            D:

دیدگاه

در مقایسه با سالهای گذشته سوالات مدار بسیار ساده بود . البته سال گذشته هم مدار ساده بود . مدار 91 با مدار 85 و 86 قابل مقایسه نیست. اگر داوطلبی 2 دور تستهای 10 سال گذشته درس مدار رو می زد گرفتن 60 درصد از سال 91 بسیار ساده بود .سوالت کنترل مفهومی تر شده بود و کسانی تونستن موفق شن که نکات دقیق رو از استاد فراگرفته باشن. اینکه کسی اوگاتا رو بخونه قطعا نمره بالایی داره دیگه به تاریخ پیوست . دوستی در همین تاپیک برای کنترل 30 درصد نوشته. به ایشون تبریک می گم هوشمندانه عمل کرده چون 30 درصد ساده و 70 درصد مشکل بود . متوسط نداشت
              www.bargh-azmoon.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X