با سلام
بدون تبدیل لاپلاس یا فوریه،
بسته به نوع مدار KVL یا KCL مینویسید بعد معادله دیفرانسیل مربوط به ولتاژ یا جریان مورد نظر رو ازش استخراج میکنید، معادله دیفرانسیل معمولا به خاطر خطی بودن مدار داده شده و حالا چون مدار مرتبه دو هست ، یه معادله دیفرانسیل مرتبه 2 خطی میشه ، حالا با حل این معادله جواب عمومی بدست میاد و نهایتا با استفاده از جواب خصوصی جواب کامل رو هم بدست میارید.
سلام و ممنونم
من همه این کارها رو انجام می دم اما یه سری مشکلات تو پیدا کردن جریان ها و ولتاژها دارم و نمی دونم کجا باید خازن رو دقیقا با منبع ولتاژ جای گزین کنم و کجاها با اتصال کوتاه (در صورتی که ولتاژ خازن بزرگتر از صفر هست و نباید اتصال کوتاه بشه اتصال کوتاه می شه در لحظات بعد از 0+)
کتاب خوبی سراغ دارین یا توضیحات و مسائل بسیار کامل؟
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
تو حوزه زمان که دیگه معادل سازی های این شکلی برای تحلیل مدار نداریم و البته تو حوزه فرکانس (لاپلاس و فوریه) از یه منبع به صورت سری یا موازی با خازن یا سلف (متناسب با روش تحلیل ( KCL یا KVL )) جهت معادل سازی مقدار اولیه خازن یا سلف ، تو حوزه زمان فقط کافیه معادلات انتگرال یا دیفرانسیل خازن یا سلف رو بنویسید و از مقدار اولیه اون ها هم برای بدست آوردن مقادیر مجهول جواب عمومی استفاده کنید.
در مورد کتاب ،
اگه حوصله خوندن رفرنس رو دارید :
نظریه اساسی مدارها و شبکه / دسور / جبه دار
تحلیل مهندسی مدار / هیت / دیانی
اما اگه کنکوری میخواهید :
مدارهای الکتریکی/ جبه دار / انتشارات نصیر
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه