اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاومت تونن در مدارت op-amp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقاومت تونن در مدارت op-amp

سلام
    یه دفعه در حین طراحی یه مدار op-amp بودم که یکدفعه دیدم به قضیه تونن اینجا احتیاجم شد و چون مقاوت داخلی op-amp بی نهایت هست می خواستم بدونم در محاسبات چه جوری باید واردش کنم چندتا فکر به ذهنم رسید اما می خوام با صحبتها شما دوستان دقیقا متوجه محاسبات بشم ، ممنونم
    مقدار مقاومت دیده شده از سمت دو سر خازن چقدر هست؟(در 4سوال زیر؟)
    سوال اول:

سوال دوم:

سوال سوم:

سوال چهارم:

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : مقاومت تونن در مدارت op-amp

باید از مدل واقعی تر استفاده کنید نه ایده آل
    http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=File:Op-Amp_Internal.svg&page=1
    هر اپ امپ یه مقاومت ورودی داره و....

پ امپ
    http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier
    بر محمد و آل محمد صلوات
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
    آموزش نرم افزار ADS و HFSS
    طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

سلام
      جناب " جوجو 2011" مثل همیشه از همراهیتون ممنونم

الان با فرض ایده ال بودن op-amp این مقاومتها چه جور به دست می یان؟
      در مد غیر ایده ال روش مداری رو می نویسم و حل می کنم ، اما با آرایش ایده ال باید چه جوری محاسبه و عمل کرد؟
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ایداه ال یا واقعی جوابها باید نزدیک به هم دربیان.
        در سوالاتی که منبع وابسته داریم به جای المانی که میخوایم مقاومت توننش رو بدست بیاریم بهتره که به جاش یه منبع مستقل ولتاژ یا جریان (با تمرین اندازش هم دستت میاد ولی برای شروع یک ولت یا یک آمپر خوبه) میذاریم و مدار رو حل میکنیم. اگه منبع ولتاژ استفاده کریم مقدار جریان منبع رو بدست میاریم و تقسیم V/I مقدار کقاومت رو میده.

دیدگاه

سلام و ممنونم جناب mojalan
          بله ، منم دقیقا با همین روشها حل می کنم ، اما در حالتی که بین ورودی و خروجی فیدبک وجود ندارد و منبع جریان وابسته در مدار ظاهر نمی شود پس نیازی به منبع جریان یا ولتاژ تست احتیاج نیست(البته با همین هم می شود چک کرد اما برای تمامی این سوالات بالا می خوام ببینم به چه صورت هست) ، من خودم با روش گره و ... حل کردم اما دقیقا می خوام بدونم روش کارم اشتباه هست یا درست؟

امکان پذیر هست هر کدام رو می تونین حل کنین؟

ممنون می شم از لطفتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X