اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب الکترونیک 3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتاب الکترونیک 3

سلام
    منم کتاب الکترونیک 3 خدادی رو خوندم کتاب عملی و کاربردی هست(از ایشون کتابهای دیگری هم وجود داره که به شخصه به نویسنده و کتاباشون اعتقاد دارم )
    کتاب پروفسور رضوی هم قدم به قدم ساخت یک تقویت کننده را توضیح می دن که بسیار بسیار کتاب خوبی هست در ضمن کتاب نه گنگ بیان شده و نه سخت.
    کتاب تقی شفیعی هم برای طراحی کتاب بسیار خوبی هست هم درسی و هم کنکوری
    کتاب میرعشقی هم متوسط رو به پایین هست انتظاری که از یک کتاب رفرنس دانشگاهی هست رو از این کتاب نباید داشت
    کتاب الکترونیک نشلسکی هم کتاب خوبی هست چون با مثال های عملی مسائل رو بهتر بیان می کنند و مثل هر کتب انگلیسی در پایان همون فصل به قسمت طراحی هم دارین
    کتابهای حسن نشاطی هم بسیار عالی هستن اما کاش تحلیل رو بر مبنای مدل پای می گذاشتن تا هیبرید(درست هست تبدیل ساده هست اما باعث شلوغی مدار در تحلیل می شود)
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
      شما که کتاب اقای رضوی رو مطالعه کردید. سطحش خیلی بالانیست؟ آخه من شنیدم کتاب مرجع است!

از لحاظ سر فصل های با کتاب های میرعشقی و تقی شفیعی چه فرقی داره؟
      من در درس الک2 کتاب بهزاد رضوی رو خوندم. به نظر من از نظر روان بودن بهتر از کتاب آقای میر عشقی بود.
      سر فصل های مشخصی رو از روی جفتشون دنبال میکردم. اما به طور کلی کتاب آقای میر عشقی به دنبال حل مسئله هست و از آقای رضوی به دنبال طراحی مدار. که فکر میکنم روند توضیح کلا متفاوت باشه
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

سلام به نظر من کتاب الکترونیک (3) دکتر نشاطی خیلی خوبه.
        البته کتاب GRAY هم خوبه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X