اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهندسی الکترونیک یعنی چه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهندسی الکترونیک یعنی چه؟

نوشته اصلی توسط apadana34
    شما گزینه برای رشته یا حتی مشاغل می شناسید که گزینه طراحی و نواوری توش باشه
    سلام به معرفی کسی اعتماد نکن خودت انتخاب کن که این خوده موفقیت پس فکر کن پیدا کن نوآوری در همه جا هست
    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

آقای apadana34 که فکر میکنم پشت کنکوری یا چیزی باشی، نمیخوام ناامیدت کنم ولی به نظر من بیخیال شو؛
      بقول دوستمون آقا میلاد الکترونیک باید تو خونت باشه و اگه میبود تا الان میبایست خیلی بیشتر ازینها میدونستی. نه اینکه الان تازه تازه بخوای خازن و مقاومت رو لمس کنی تا بدونی جریان از چه قراره.
      اگه از بچگی در مورد برق کنجکاو نبودی اگه ساعتها به یک مدار الکترونیکی خیره نمیشدی اگه هیچوقت به کنترل تلوزیون از زوایای مختلف خیره نمیشدی، اگه از نزدیگ هیچوقت به پیکسلای تلویزیون خیره نشدی یا اگه تا بحال تو بحر طرز کار تلفن نرفتی و هیچوقت متوجه نشدی گراهامبل دقیقا چه دستگاهی اختراع کرد و از چه تکنولوژی استفاده کرد، هیچوقت هیچوقت دنبال الکترونیک نرو. چون الکترونیک هم هیچ علاقه ای از خودش به تو نشون نمیده. الان هم که شما داری حرف از ترسیم برداری و انیمیشن و... میزنی علاقه تورو به رشته گرافیک کامپیوتر داره نشون میده. پیشنهاد میکنم در موردش تحقیق کنی. موفق باشی
      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

دیگه داره بحث از الکترونیک خارج می شه منتها خوب چون کار تااینجا رسید بهتر بگم شاید تجربه شما کمکم کنه ضمن اینکه من دارم خودم دنبالش می گردم
        سیر علاقه م از کوچکی این بود که دوست داشتم نقاش بشم وقتی بزرگتر شدم و راهنمایی بودم از خواندن کتاب و دیدن کارتونهای علمی تخیلی مثل مشاهیر بزرگ جهان خوشم می امد از اختراعاتشون وقتی امدم دبیرستان به فیزیک علاقه مند شدم طوری که در کنکور ان زمان 60 درصد فیزیک ریاضی فیزیک را زدم . توی فیزیک مکانیک تبحر داشتم وقتی امدم خدمت توسط دوستم به کامپیوتر و خصوصا برنامه نویسی و گرافیک سه بعدی علاقه مند شدم خودم برداشت می کنم که علاقه و استعداد من در سه چیزه 1- طراحی چه به صورت ترسیمی و گرافیکی باشه و چه به صورت نواوری و اختراع 2- انالیز و تجزیه و تحلیل که مختص برنامه نویسی و طراحی سیستم است(هرسیستمی) 3- پژوهش و دانشمندی

واضح ترین و تابلوترین چیزی که می شه سریع فهمید کار در زمینه گرافیک انهم سه یعدی کامپیوتری است اما ان تنها من را راضا نمی کنه و می تونم به عنوان یه کار جانبی دنبالش باشم منتها برای تحصیلات اکادمیک و استفاده از علاقه و استعداد در نو اوری و انالیز و دانشمندی دنبال رشته می گردم که ابتدا فکر می کردم که نواوری و انالیز و طراحی سیستم در الکترونیک است منتها ظاهرا من باش بیگانه ام که باید باز تحقیق کنم هم روی الکترونیک و هم روی رشته های دیگر ممنون می شم اگه راهنمای به ذهنتون رسید بگید(اینم بگم من اصلا از برنامه نویسی در دبیرستان سر در نمی اوردم و بدم می امد اما چطور شد در سربازی بش علاقه من بشم و از سرو کله زدن با کدها خوشم بیاد باعث می شه که الکترونیک را به همین راحتی کنار نگذارم)

دیدگاه

سلام تمام علاقه های شما از مدرسه تا خدمت به گفته خود شما محدود بود و به نظر بسکتی به زمان و مکان هم داشته و خیلی چیزای دیگه من این هم بگم شما تو دانشگاه هیچی چیز یاد نمیگرید نه اینکه هیچز منظورم از هیچ چیز اینه که انچیزی که دوست دارید یاد نمیگرید و در اخر باید خودت بچرخی و بچرخی تا پیدا کنی علاقه خودت رو قرار هم نیست ادم به چیزی که علاقه داره حتما باید بلد باشه یا چیزو که بلده پس علاقه داره اصلا اینجور نیست در تمامی موفقیت ها 99 درصد باید زحمت بکشی یک درصد نبوغت کمکت میکنه این گفته رو چند سال پیش توماس الوا ادیسون گفته پس هم ممکن در همجا انجام پذیر باشه در بعضی از جاها هم نه اینو گفتم که بدونی چیزی مطلق نیست پس مطلق فکر نکن
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

طراحیی که شما بهش علاقه دارین تقریبا توی تمام رشته ها هست میتونین زیرشاخه مکانیکو انتخاب کنین که ترسیم توش خیلی هست یا برین سراغ معماری که تمام استعدادتونم به کار ببریناگه برای اینکه کد نویسیتون خوبه میخواین بیاین سراغ الکترونیک اشتباه محضه چون 99درصد درسای شما رو انواع مختلف فیزیک و ریاضی شامل میشه در کنارش باید avr ,arm ...اینا رو یاد گرفت که اونم ریطی به درسای دانشگاه نداره.واین دلیل ریزش شدید بچه ها توی رشته برقه چون چیزی حسی توش نیست و تقریبا باید چیزایی که توی زندگی روزمره اصلا حس نمی کنینو باید باهاش سرو کله زد.. شما میتونین برین دنبال طراحی جامدات یا طراحی صنعتی رشته مکانیک یا معماری و از اونجاییکه تمام رشته ها به نرم افزارا و برنامه نویسیایی مختلف ارتباط دارن ازبرنامه نویسی که توش مهارت دارینو تو کارتون استفاده کنین.

دیدگاه

من فکر کنم به طراحی و ترسیم و هرچه تصویری باشه علاقه دارم یادمه ان کدنویسی هم که می گم بیشتر دوست داشتم باش سه بعدی مثل بازی بسازم نه اینکه دیتا بیس بنویسم . که توی نقاشی و گرافیک به طور اخص است اما خوب من چون به خلاقیت و ایده هم علاقه دارم هنر تنها ارضا نمی کنه باید سراغ مهندسی ها بیام که مهندسی هایی که به طراحی و ترسیم و تجسم سه بعدی ربط داره فکر می کنم معماری و مکانیک باشه و برق هم که اصلا فکر نکنم تجسمی باشه ولی با این احتساب اگه بخوام خودم ترتیب علایقم را بگم اول الکترونیک بعد مکاینک بعدش گرافیک است . ظاهرا باید با الکترونیک وداع کنم هرچند که علت علاقه ام را نمی دانم چیه بهش

دیدگاه

الکترونیک ینی اعصاب خراب ، ریزش موی بسیار شدید الکترونیک ینی فکرت همیشه درگیر دستگاهته همیشه مدارت لنگ پوله ینی هیشکی دوست نداره بهتره بگم هیچ دوست درست حسابی نداری همیشه تنهایی خودتیو آزمایشگاه شخصیت و... :angry:
                اما خوبیش اینه ک یه جا سیستمی دستگاهی چیزی ک میبینی یه پوزخند میزنی میگی این چیه من ک میتونم بهتر از اینو بسازم :redface:
                اینا تجربیات من بود تو الکترونیک تا ترم 6 بقیشم ک ایشالا خیره :cry2:
                اما چیزی ک تو از الکترونیک میخوای فک نکنم بتونی توی دانشگاه پیدا کنی .هم دانشگاهی دارم ک کامپیوتر میخونه ولی تو الکترونیک کارش ازهمه ما الکترونیکیا هم بهتره و همینطور هم کلاسیهایی ک نمیتونن الکترونیکو درست تلفظ کنن پس مهم نیست تو چی میخای بخونی مهم اینه ک چیکار میخای بکنی البته بشرطی ک مث من نباشی روزت ساعت 4 بعد از ظهر شروع بشه :eek:
                ب نظرم اگه تا حالا روی هویه داغ ننشستی سراغ الکترونیک نرو . تو الکترونیک ما ک تا الان هیچ موفقیتی نبود اما لذت بخش بود
                فک کنم تورو رشته نرم افزار بتونه ارضا کنه
                اما بیشتر فک کن البته سعی کن رشته ای باشه ک بتونی باش ب پول برسی چون این از همه چیز مهم تره :biggrin:
                چقد حرف زدم :surprised:

دیدگاه

من فکر کنم به طراحی و ترسیم و هرچه تصویری باشه علاقه دارم یادمه ان کدنویسی هم که می گم بیشتر دوست داشتم باش سه بعدی مثل بازی بسازم نه اینکه دیتا بیس بنویسم . که توی نقاشی و گرافیک به طور اخص است اما خوب من چون به خلاقیت و ایده هم علاقه دارم هنر تنها ارضا نمی کنه باید سراغ مهندسی ها بیام که مهندسی هایی که به طراحی و ترسیم و تجسم سه بعدی ربط داره فکر می کنم معماری و مکانیک باشه و برق هم که اصلا فکر نکنم تجسمی باشه ولی با این احتساب اگه بخوام خودم ترتیب علایقم را بگم اول الکترونیک بعد مکاینک بعدش گرافیک است . ظاهرا باید با الکترونیک وداع کنم هرچند که علت علاقه ام را نمی دانم چیه بهش
                  سلام
                  علت علاقه شما به الکترونیک به صورت غیر مسقیم هست یعنی علاقه شما به نوع اوری بوده و هست چون شما نوع اوری رو تنها تنها تو الکترونیک دیدی ( بعنی شما از عشق بارون دل به دریا زدی دریا رو دوست نداشتی :icon_razz انشاالله موفق باشی در هر رشته هستی سعی کن سواد و علمت بره بالا خیلی بره بالا منظورم از سواد این نیست که فقط فقط کتاب های درسی دانشگاه رو بخونی و با معدل خوب قبول بشی نه نه اصلا منظورم این نیست در مورد رشته خودت از هر منبع ای تونستی چیزی یاد بگیری با بسازی بساز و یاد بگیر به دانشگاه زیاد وابسته نباش سعی کن نشون بدی به همه که واقعا علاقه مند هستی و از همه سر تری برات اروزی موفقیت دارم دوست عزیز

دیدگاه

یک سوال دارم که خیلی هم به این بحث بی ربط نیست.
                    شما ها هم وقتی بچه بودید و یک برد الکترونیکی یا قطعات الکترونیکی میدید هیجان زده میشدید و ضربان قلبتون می رفت بالا؟؟ :rolleyes:
                    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام. ایا در رشته الکترونیک موضوع کاری که مربوط به تصویر وگرافیک بشه هست.یعنی الکترونیک با تصویر و گرافیک یا نمودار پیوند بخوره یا نتیجه اش ان بشه؟ یا مستقیم به گرافیک و تصویر و نمودار مربوط باشه مثل پردازش دیجیتالی تصاویر یا نتیجه اش تصویری باشه مثل موبایل که یه قطعه الکترونیک است منتهای دیداری و تصویری است برعکس مثلا سیستم دزدگیر که هیچ ربطی به تصویر نداره منتهای تشکلیل شده از مدارهای الکترونیکی

دیدگاه

سلام. ایا در رشته الکترونیک موضوع کاری که مربوط به تصویر وگرافیک بشه هست.یعنی الکترونیک با تصویر و گرافیک یا نمودار پیوند بخوره یا نتیجه اش ان بشه؟ یا مستقیم به گرافیک و تصویر و نمودار مربوط باشه مثل پردازش دیجیتالی تصاویر یا نتیجه اش تصویری باشه مثل موبایل که یه قطعه الکترونیک است منتهای دیداری و تصویری است برعکس مثلا سیستم دزدگیر که هیچ ربطی به تصویر نداره منتهای تشکلیل شده از مدارهای الکترونیکی
                        صددرصد همچین چیزس هست . ولی توی این سطح یه نفر مهندس الکترونیک یا مهندس برق نمیتونه پردازش تصویر یا ... رو با کیفیت خوبی انجام بده
                        شما بشین با خودت دو دوتا چهارتا کن ببین میخوای در آینده چیکار کنی . بشین یه برنامه واسه خودت بریز از جمله تا چه سنی درس بخونی ، کی بری سر کار ، کی ازدواج
                        کنی و... البته اینا رو به صورت حدودی تایین کن و وقتت رو ارزشش رو بدون من کاردانیم رو 6 ترم تموم کردن چون سنم کم بود و ارزش زمان رو نمیدونستم ولی کارشناسی رو
                        با این که میرم یر کار دارم چهار ترم تموم میکنم معدلم رو هم بالای 15 نگه داشتم
                        شما باید یه برنامه دراز مدت واسه زندگیت بریزی و فقط به علاقه خودت نگاه کنی

دیدگاه

من هم هم درس می خوانم و هم کار می کنم . می دانم هوش فضایی که مربوط به تصویر و تجسم هست خوبه . یعنی ایده ال ترین چیز رشته گرافیک و بعدش معماری است . اما کسایی که این هوش را دارند به اختراع و حل مسئله هم علاقه دارند و این دو گزینه در این دو رشته نیست و در رشته های مهندسی می تونه باشه یا علوم پایه . من دنبال رشته ای هستم که بتونم حس اختراع و حل مسئله را با هوش فضایی و تصویر تلفیف کنم . یعنی مثلا نرم افزار کتیا که برای مهندسی مکانیک است اما طراحی و تصویری است را راحت می تونم باش کنار بیام . اما گزینه اول الکترونیک است ایا با توجه به اینکه بیشتر با مدار و برد سرو کار داری می شه الکترونیک را با هوش فضایی یا تصویر و ترسیم و سه بعدی تلفیق کرد جالبه من دوست دارم مونیتور لمسی را بسازم ولی مدار دزدگیر را نه خودم فکر می کنم علتش هم دوست داشتن تصویر و دیداری است

دیدگاه

پیشنهاد میدم فیزیک بخونی. اون هم گرایشی که کاربرد عملی بیشتری داشته باشه. مثل اتمی یا ماده چگال. اگر ریاضیاتت خوبه و دوست داری با چالش ها و حل مسائل واقعی برخورد داشته باشی فقط فیزیک :smile:
                            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

فیزیک را در دکتری می خوام سراغش برم چون علاقه صرفه و انتظار اقتصادی نیمشه ازش داشت . اما برای کارشناسی و ارشد باید گزینه اقتصادی ان را هم در نظر گرفت . ایا الکترونیک را میشه به گرافیک و تصویر پیوند زد . ایا نقشه کشی که در بعضی مهندسی ها است در الکترونیک هم هست ؟

دیدگاه

فیزیک را در دکتری می خوام سراغش برم چون علاقه صرفه و انتظار اقتصادی نیمشه ازش داشت . اما برای کارشناسی و ارشد باید گزینه اقتصادی ان را هم در نظر گرفت . ایا الکترونیک را میشه به گرافیک و تصویر پیوند زد . ایا نقشه کشی که در بعضی مهندسی ها است در الکترونیک هم هست ؟
                                کی گفته که تو الکترونیک پول و اقتصاد هست ؟؟؟؟؟؟؟؟وضع بازار الکترونیک از خیلی رشته ها بدتره
                                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X