سلام
آره منم موافقم :agree:... الکترونیک یعنی بیکاری :sad: .... یعنی جوونیو نابود کردن ... یعنی بچه محل هایی که تا اول دبیرستان بیشتر نخوندنو تو ماشین های مدل بالا دیدن و حسرت خوردن ...
بله
الکترونیک یعنی اینکه اختراع کنی بری ثبت اختراع وبا کمال احترام طرحتو ازت بدزدن
نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند
سلام
آره منم موافقم :agree:... الکترونیک یعنی بیکاری :sad: .... یعنی جوونیو نابود کردن ... یعنی بچه محل هایی که تا اول دبیرستان بیشتر نخوندنو تو ماشین های مدل بالا دیدن و حسرت خوردن ...
بله
الکترونیک یعنی اینکه اختراع کنی بری ثبت اختراع وبا کمال احترام طرحتو ازت بدزدن
سلام ببخشید ولی این ها همه که
هیچ ربطی به الکترونیک نداشته
یعنی یک چیز عمومی بود می تونه بین مهندسی الکترونیک هم باشه یا.................. کلا این ها همه مثایل روز مره همه ماهاست
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
یه بنده خدایی برای اینکه من با الکترونیک اشنا بشم که ایا انتخابش کم بعد از اشنایی یا نه و اینکه بش علاقه مند بشم بعد از اشنایی با مباحثش کتابهای زیر را معرفی کرد. این کتابا مفیده ؟
?- مدار های الکتریکی نویسنده ویلیام هیت (پیشنیاز - مفاهیم اولیه)
?- مدارهای میکروالکترونیک نوشته سدرا (مبحث آنالوگ)
?- مدارهای منطقی نوشته ی نلسون (مبحث دیجیتال)
سلام
بهتر بود این سوال رو در جای خودش مطرح میکردی جا حداقل یک تاپیک جدید بز میکردی
بهترن
گزینه برای یاد گیری الکترونیک همون کتاب های ددوم و سوم دبیرستان رشته الکترونیک هست حالا بعضی از دوستان هم با کتاب های دیگه یاد گرفتن مثل با کتاب های اقای محمود بخت اور و .............
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
خوب کتابهای دوم وسوم هم میتونن مفید باشن ولی اینطور که بهم گفت این کتابه که گفتم نیمه تخصصی است و می اید مباحث الکترونیک را معرفی میکنه و کتابای دیگه می ان این مباحث را تخصص تر بحث میکنن . هدف اشنایی با مباحث الکترونیک واینکه میخواد چکار کنه هست نه اینکه من انها ر حفظ ویاد بگیرم . حالا اگه برای این هدف کتابهی مناسبی هست که هیچ اگه نه معرفی کنید . من اول میخوام با مباحث الکترونیک و اینکه چکار میواد بکنه اشنا بشم بعدبرم سراغ واقعیات واینکه چه شغلهایی داره
دیدگاه