سلام دوستان عزیز و اساتید این انجمن. راستش رو بخواید رشته بنده فیزیک هستش(ورودی91) و خیلی اوقات میشه که به دلایلی از این رشته ناامید میشیم(خودم شخصا به دلیل نداشتن جنبه عملی زیاد این رشته) و احساس میکنیم آینده تاریکی رو در پیش داریم :cry: :mrgreen:
اما بنده نمیخوام این پست رو بزنم که دوستان رو ناامید تر کنم بلکه برعکس :mrgreen: چون آدم امید واری هستم :mrgreen:میخوایم در مورد مزیت ها و بدی های این رشته صحبت کنیم تا دقیقا بدونیم هدفمون از خوندن این رشته چپه و کسانی که میخوان این رشته رو انتخاب کنند بدونن دقیقا چه جور رشته ای است.
بنده که تا حالا ترم 4 رو گذروندم این برداشت رو دارم:
[glow=red,2,300]مزیت ها[/glow]: (اگر علاقه داشته باشیم) افزایش قوه خلاقیت به دلیل حل مسائل گوناگون و پیچیده. درک بهتر از رفتار طبیعت(که بیشترین لذت رو تو این رشته داره). تدریس فیزیک که (بنده خیلی خوشم میاد) جایگاه اجتماعی بالایی داره
معایب
نبود کار عملی و کاربرد(البته در کشور ما) در این رشته که بنده رو عذاب میده. نداشتن آینده شغلی(تقریبا استخدامی نداره). درس های عذاب آوری مانند "ریاضی فیزیک 1 تا 3"
دوستان خواهشمند است نظرات و تجربیات خودتون رو راجع به این رشته بفرمایید. دانشجویان یا فارغ التحصیلان فیزیک یا رشته های دیگر اگر نکات مثبت و منفی از این رشته میبینید حتما بگید تا هم دوستان بیشتر با این رشته آشنا بشن و هم ما یه خورده از سردرگمی نجات پیدا کنیم :mrgreen:
از پاسخ ها و نظراتتون پیشاپیش ممنونم :biggrin:

بنده که تا حالا ترم 4 رو گذروندم این برداشت رو دارم:
[glow=red,2,300]مزیت ها[/glow]: (اگر علاقه داشته باشیم) افزایش قوه خلاقیت به دلیل حل مسائل گوناگون و پیچیده. درک بهتر از رفتار طبیعت(که بیشترین لذت رو تو این رشته داره). تدریس فیزیک که (بنده خیلی خوشم میاد) جایگاه اجتماعی بالایی داره
معایب
نبود کار عملی و کاربرد(البته در کشور ما) در این رشته که بنده رو عذاب میده. نداشتن آینده شغلی(تقریبا استخدامی نداره). درس های عذاب آوری مانند "ریاضی فیزیک 1 تا 3"
دوستان خواهشمند است نظرات و تجربیات خودتون رو راجع به این رشته بفرمایید. دانشجویان یا فارغ التحصیلان فیزیک یا رشته های دیگر اگر نکات مثبت و منفی از این رشته میبینید حتما بگید تا هم دوستان بیشتر با این رشته آشنا بشن و هم ما یه خورده از سردرگمی نجات پیدا کنیم :mrgreen:
از پاسخ ها و نظراتتون پیشاپیش ممنونم :biggrin:
دیدگاه