اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای قبولی در دکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای قبولی در دکتری

سلام دوستان می خواستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری ت چطوری برنامه بریزم اگر ممکنه پیشنهادات و راهنمایی هاتون را بگویید و تا چه حد به قبول شدن امیدوار باشیم

پاسخ : راهنمایی برای قبولی در دکتری

قبولی در دکتری فقط با درس خوندن نیست. خیلی موارد دخیل هستند . ممکنه شما خیلی خوب درس بخونی و رتبه خوبی بیاری و آخر سر هم قبول نشی
    این ها رو که میگم واسه دلسرد کردن تو نیست، بلکه واسه اینکه همه برنامه زندگیت رو روی قبولی دکتری نگذاری و برنامه های دیگه هم درصورت عدم قبولی داشته باشی، در عین حال با همه جدیت درس بخون و فعالیت داشته باش.
    برای شروع یه رزومه خوب شرط اصلیه. یکی دوتا مقاله ژورنال معتبر داشته باشی خیلی مفیده. نمره زبان واجب نیست ولی باشه خیلی خوبه. درس های تخصصیت رو هم که حتما بخون. اگه احتیاج داری که کلاس بری حتما این کار رو بکن. امید داشته باش و تلاش کن. زبان رو هم فراموش نکن . استعداد هم به صورت تفریحی بخون.

امیدوارم موفق بشی.

دیدگاه

سلام ممنون شما احتمالا باید دانشجوی دکتری باشید من چند یک بار دانشگاه دولتی امتحان دادم قبول نشدم دانشگاه ازاد و پردیس هم امتحان دادم قبول نشدم به نظرتون با توجه به اینکه من کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد خوندم می تونم به روی قبولی در دانشگاه سراسری دکتری حساب باز کنم می تونم قبول شوم من چون به همین نکته کاملا باور ندارم نمی تونم تمرکز کنم و بخوانم و بعد روش خوندن هم درست بلد نیستم شما کلا برای چه درصدهایی از دروس می خوندید و زبان انگلیسی هم کلا صفر می زنم

دیدگاه

با توجه به اینکه 70 درصد نمره قبولی توی مصاحبه هست نشون میده که جدا از رتبه باید رزومه ی خوبی داشته باشی. مقاله ISI خیلی مهمه.
        خیلی ها رنبه تک رقمی میارن ولی چون سابقه پژوهشی ندارن مصاحبه رد میشن.
        شما حالا مقاله داری؟ خارجی؟ داخلی؟

دیدگاه

سلام دوست دارم مقاله بنویسم ولی هنوز به طور جدی کاری نکردم چون منتظرم پایان نامه ام را تموم کنم راستش نتایج شبیه سازی های پایان نامه ام را خیلی پر محتوا و به درد بخور نمی بینم فقط به فکرم زود تمومش کنم ولی میشه مقاله های خوبی هم از داخلش دربیاورم

به نظرتون چطوری میشه یک مقاله isi نوشت یعنی چطور متوجه بشم که مقاله ام در سطح isi است یا نه ؟ اگه نکات دیگه ای هم خودتون احساس می کنید در زمینه های پژوهشی بدرد می خورده لطفا پیشنهاد بدید

دیدگاه

یعنی تا حالا توی کنفرانس های داخلی هم شرکت نکردین و مقاله ندادین؟؟؟
            خب از اینکه میگین نتایج شبیه سازیم پر محتوا نیست قطعاً نمیتونی از توش مقاله ISI در بیاری. ولی داخلی شاید بشه.
            برای مقاله دادن در یک ژورنال خوب و معتبر نیاز به اینه که ایده ی جدید و کار نو انجام شده باشه توی موضوع تحقیقاتی. حالا من نمیدونم شما کاری که انجام دادی جدیده یا فقط از مقالات و پایان نامه های دیگه استفاده کردی.
            دادن یک مقاله ISI هم مستلزم اینه که شما اول چندتا مقاله توی کنفرانسا بدی تا اصلاً نحوه ی مقاله نویسی رو یاد بگیری. نحوه ی مکاتبه با سردبیر ژورنالها رو یاد بگیری و بعد بتونی یه مقاله ی خوب بدی. چون اونجا اگه اشتباه کنی یا ردت میکنن یا پروسه پذیرفته شدنش خیلی طول میکشه. حتی به یک سال.

دیدگاه

شما چه رشته ای هستید من رشته الکترونیکم روی موضوع مدولاسیون های آشوب و فیبر های نوری کار می کنم کار من با نرم افزار تخصصی MATLAB است کسی هستم که فقط دانشجو بودم کار نکردم و هزینه مسکن .و تحصیلم هم خانواده پرداخت کردند و خداراشکر پیش رفتم می خوام بگم که سرم کلا روی درس بوده اهل تفریح زیاد و وقت گزرانی هم نبودم ولی استفاده درست هم نتونستم از درس و تحصیلم بکنم راستش یکیش هم اینه که تا حالا نه مقاله ای تونستم بنویسم نه کنفرانسی بلد بودم شرکت کنم و اصولا همه چیز را سخت می بینم و رسیدن و موفق شدنش را برای خودم سخت کردم حالا می خواستم اگه شما راهی می بیینید که من با این شرایط بتوانم خودم را چمع و چور کنم و کاری انجام بدم راهنمایی کنید که این همه دست خالی نباشم از کنفرانس و سخنرانی کردن هم واهمه دارم بیشتر به این خاطرها هم موفق شدنش برایم سخت هم است

دیدگاه

من کنترلم.
                خب از همون مقالاتی که واسه پایان نامه استفاده کردی الگو بگیر. قسمتی از پایان نامه رو که فکر میکنی ایده ی جدید هست جدا کن همراه با همون شبیه سازیهاش.
                بعد استراکچر مقاله رو بنویس.
                عنوان مقاله - کلمات کلیدی - چکیده - مقدمه - بدنه اصلی مقاله که بخشی از پایان نامه ت هست (همراه با زیر بخشها) - شبیه سازیها و در پایان نتیجه گیری و رفرنسها.
                نمیدونم جوابت رو گرفتی یا نه!
                وقتی آماده کردی به نزدیکترین کنفرانسی که به موضوع مقاله ت ربط داره بفرست.
                یا بصورت poster پذیرفته میشه و یا بصورت oral.
                این کنفرانسا بیشتر دست گرمیه که بتونی نحوه مقاله نویسی رو یاد بگیری. وگرنه برای مصاحبه دکتری بیشتر به مقالاتی که توی ژورنالهای معتبر چاپ میشن بها میدن.

دیدگاه

ممنون تا اینجا راهنمایی های خوبی کردی دوباره اگه ممکن بود مزاحم می شوم با زحمت هایی که دادیم فعلا خداحافظ :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X