آقا من این قطعات و کامل خریدم(لعنتی کل جمهوری رو بالا و پایین کردم فقط و فقط یه مغازه اونم تو کوچه بغل پاساژ امجد ماژول lm2596ولتمتری رو داشت متاسفانه دیر رسیدم مغازشو بسته بود)
آقا من چجوری این مولتی ترن رو با ولوم 10کیلوییکه خریدم عوضش کنم؟راهی هست؟یعنی اونم سه پایه داره اینم سه پایه داره منتها من نمیدونم به چه صورت کدوم پایه رو به کجای پایه های اون مولتی ترن قبلی وصل کنم؟
آقا درستش کردم توی یه قوطی گذاشتم کل منبع و چیزه تمیزی در اومد :dراستی اتصال کوتاهشم کردم نسوخت .
فقط یه چیزی وقتی داشتم مولتی ترن رو در میاوردم(از روی مازوله تا جاش ولوم بزارم) پدرمو در آورد.از روی این برد ها چجوری باید با هویه این قطعه ها رو در آورد(شبیه لحیم کاری روی مین برد بوده اینگار توی برد هم لحیم داشته .آخر مجبور شدم با چنگ و دندون مولتی ترن رو بکنم :angry
راستی یه ولت متر و امپر متر دیدم(فقط یه سون سگمنت دوتایی داشت تا 30 ولت رو ساپورت میکرد و زیرشم یه برد خیلی کوچیک بود.گمونم چندتا مقاومت و اینا توش بود)هر کردوم به قیمت 10 تومن .آقا بخوایم یکی از اینا بسازیم چیکار باید کنیم؟(همین قدر اندازش کوچیک باشه؟)
مولتی ترن که دیگه به کار نمیومد و قیمتی هم نداره پس باید منهدمش میکردی یعنی با سیم چین خوردش میکردی و پینهاش رو یکی یکی با پنس و هویه میکشیدی بیرون کار خیلی ساده ای هست.
راجع به ولتمتر و آمپرمتر هم اگر یه سرچ توی سایت بزنی بچه ها ساختن فقط عجله نکن و تمام تاپیکهای مربوطه رو مطالعه کن و بعد از کامل شدن اطلاعات هر سوالی بود توی تاپیک مربوطه بپرس. با این روش خیلی سریع به جواب میرسی
دیدگاه