اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی موسسات آمادگی کنکور کارشناسی ارشد

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بررسی موسسات آمادگی کنکور کارشناسی ارشد

همه این موسسات عالی هستن و اساتیدم تقریبا مشترک ولی نصیر قیمتهاش بهتر بود که امسال گند زد و هر درس از 80 تا 100 هزار تومان افزایش قیمت داشت و الان فقط قیمتهاش از پارسه کمتر شده!!!!!!
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH
      و یه سوال دیگه هم داشتم ؟

آیا میشه گفت به جای اینکه کلاس مدار برم ، کمی خودم بخونم و بیشتر تست بزنم ؟؟؟ آیا این فکر درسته که مدار درسیه که با تمرین زیاد خود فرد درست میشه و استاد نمی تونه کار زیادی برات بکنه ؟؟
      درسته که مدار با تمرین زیاد خود فرد درست میشه ولی استاد خوب خیلی مهمه و خیلی بهت دید میده. بچه هایی که رتبه های خوب میارن معمولا راهیان و پارسه رو میخونن. برای کلاس، لینک زیر رو هم ببین:

http://www.tautco.ir/Fa/114/مهندسی-برق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
        همه این موسسات عالی هستن و اساتیدم تقریبا مشترک ولی نصیر قیمتهاش بهتر بود که امسال گند زد و هر درس از 80 تا 100 هزار تومان افزایش قیمت داشت و الان فقط قیمتهاش از پارسه کمتر شده!!!!!!

عیب بزرگ کلاسای نصیر شلوغی بیش از حد اونه. وقتی میشه توی کلاس 20 نفره شرکت کرد که استاندارده و استاد میتونه دانشجو رو ساپورت کنه چرا بریم نصیر که 50 نفره کد تشکیل میده؟!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasaa

عیب بزرگ کلاسای نصیر شلوغی بیش از حد اونه. وقتی میشه توی کلاس 20 نفره شرکت کرد که استاندارده و استاد میتونه دانشجو رو ساپورت کنه چرا بریم نصیر که 50 نفره کد تشکیل میده؟!!!!
          کدومشون این کار رو نمیکنند؟ پارسه که وضعش به مراتب بدتره! سر کلاس مدارش یادمه وقتی تازه کوچ کردند به ساختمون جدید (که تازه از قبل بهتر شده) اگه 1 دقیقه دیرتر از بقیه میرسیدی کلا صندلی گیرت نمیومد و بچه ها صندلی به دست و ...
          حیف 1ریال پول بابت اون کلاس ...
          -------------------------------------------
          ویرایش : البته الان هر چی فکر میکنم اون موقع فقط 3 جلسه ما مشکل جا داشتیم دو جلسه اول قبل از انتقال به ساختمون جدید بود که واقعا مچاله میشدیم. یکی هم فکر کنم دو تا کلاس رو بنا به دلایلی ادغام کردند.
          به هر حال بازم معتقدم حیف پولی که من برا اون کلاس دادم
          HELLO WORLD

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X