اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک درمورد سنسور اثر حال به شماره hal 880 k

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک درمورد سنسور اثر حال به شماره hal 880 k

باسلام خدمت اساتید محترم
    کسی میتونه در مورد نحوه کار این سنسور و اینکه ایا جایگزینی براش میشه پیدا کرد بتونه بهم کمک کنه واقعا توش موندم از هرکس هم که پرسیدم جواب درستی بهم ندادن دوستان اگه بتونن در تحلیل دیتاشیت این قطه و نحوه عملکرد اون یا درمورد پیدا کردن مشابه ش بهم کمک کنن واقعا ممنون میشم [emoji120] [emoji120]

فرستاده شده از F3212ِ من با Tapatalk

پاسخ : درخواست کمک درمورد سنسور اثر حال به شماره hal 880 k

متاسفانه نمیتونم دیتاشیت رو آپلود کنم واینکه عذر خواهی میکنم بابت اینکه باید پستم رو در قسمت سنسور ها میزدم

جدیدترین ویرایش توسط alidadras; ۰۱:۳۸ ۱۳۹۷/۰۶/۰۱.

دیدگاه

سلام
      همچنان منتظر مساعدت دوستان هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidadras نمایش پست ها
        سلام
        همچنان منتظر مساعدت دوستان هستم

سلام به شما سنسور مذکور یه سنسور اثر هال خطی هست که کاربردهای زیادی داره ورودی اون دیجیتال و خروجی مدوله شده آنالوگ داره اگه ولتاژ ورودی در دستگاهی که این سنسور در اون بکار رفته و چون ورودی هست دیجیتاله ۶ ولت یا کمتر بود می تونید به جای اون از ugn3503 استفاده کنید که اون سنسور اثر هال ۳ پایه خطی هستش ولی تحمل ولتاژ سنسور خودتون ۸ ولت بوده که باید در نظر داشته باشید موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad hg نمایش پست ها
          سلام به شما سنسور مذکور یه سنسور اثر هال خطی هست که کاربردهای زیادی داره ورودی اون دیجیتال و خروجی مدوله شده آنالوگ داره اگه ولتاژ ورودی در دستگاهی که این سنسور در اون بکار رفته و چون ورودی هست دیجیتاله ۶ ولت یا کمتر بود می تونید به جای اون از ugn3503 استفاده کنید که اون سنسور اثر هال ۳ پایه خطی هستش ولی تحمل ولتاژ سنسور خودتون ۸ ولت بوده که باید در نظر داشته باشید موفق باشید
          باسلام وتشکر ازشما
          ولتاژ این قطعه 5ولت هست فقط اینکه میخواستم بدونم تو بلوک دیاگرام این سنسور یک قسمت ایپرام وجود داره ایا این قطعه نیاز به پروگرم داره..؟ [emoji848]
          اگه دیتا شیت رو ملاحظه کنید مداری که من استفاده میخوام بکنم تو صفحه ۲۳هست واینکه اگه بفرمایید همین قطعه ای که معرفی کردین رو از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم [emoji120] [emoji120]
          مداره مورد استفاده [emoji116] [emoji116] [emoji116]

جدیدترین ویرایش توسط alidadras; ۰۹:۰۰ ۱۳۹۷/۰۶/۰۴.

دیدگاه

بله این سنسورها دارای حافظه eprom هستند و نیاز به میکرو جانبی رو در سایر سنسورهای اثر هال منتفی می کنند ولی باید توجه داشت به دلیل اینکه ما اطلاعاتی از برنامه درون حافظه نداریم تنها کاری که برای ریکاوری در این حالت ها انجام بدیم استفاده از یه سنسور اثر هال معمولی با مشخصات ولتاژی برابره که به فرض اینکه برنامه حافظه کوتاه و ساده بوده بتوان یک خروجی با آزمون خطا و با کیفیت کمتر گرفت البته باید توجه کنید که بهترین راه اینه که از مغازه تعمیراتی اون تجهیزی که دارید اون برد کوچیک ۵ سیم رو کلاً عوض کنید و یه دونه نو بندازید موفق باشید

دیدگاه

واقعا ممنونتونم از اطلاعات مفیدی که در اختیار من قرار دادین چون از خیلی ها پرسیدم ولی کسی نتونست کمکی بکنه
              حالا در مورد این برد که عکس شو گذاشتم دوعدد از این سنسور ها پشت به پشت هم هرکدام با سه سیم و قرینه همدیگه تو مدار قرار دارن که یک لنگر مانند با دو عدد اهنربا به دور این دوتا بصورت نیم چرخ دور میزنه واین عمل مانند یک پدال گاز یا یک جویستیک عمل میکند حالا با این حال سوال اینجاست که ایا سنسوری که شما معرفی کردین قابلیت انجام این عمل رو در این مدار داره مدار هم دقیقا در صفحه 23دیتاشیت توضیح داده شده همون مداری که دورش رو خط کشیدم.. ممنون میشم اگر مجدداً یک نگاه به صفحه ۲۳ بندازین واینکه یکی دیگه از اساتید سنسور4997 tle رو معرفی کردند ایا این هم میتونه به جایه سنسور اصلی جایگزین بشه...؟ [emoji848]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidadras نمایش پست ها
                واقعا ممنونتونم از اطلاعات مفیدی که در اختیار من قرار دادین چون از خیلی ها پرسیدم ولی کسی نتونست کمکی بکنه
                حالا در مورد این برد که عکس شو گذاشتم دوعدد از این سنسور ها پشت به پشت هم هرکدام با سه سیم و قرینه همدیگه تو مدار قرار دارن که یک لنگر مانند با دو عدد اهنربا به دور این دوتا بصورت نیم چرخ دور میزنه واین عمل مانند یک پدال گاز یا یک جویستیک عمل میکند حالا با این حال سوال اینجاست که ایا سنسوری که شما معرفی کردین قابلیت انجام این عمل رو در این مدار داره مدار هم دقیقا در صفحه 23دیتاشیت توضیح داده شده همون مداری که دورش رو خط کشیدم.. ممنون میشم اگر مجدداً یک نگاه به صفحه ۲۳ بندازین واینکه یکی دیگه از اساتید سنسور4997 tle رو معرفی کردند ایا این هم میتونه به جایه سنسور اصلی جایگزین بشه...؟ [emoji848]

اگه tle4997 گیرت اومد خیلی بهتره مشخصاتش جور در می آید از این نوع سنسورها حتی در کنسول بازی هم استفاده می شه و کاربردش متنوع هست از صنایع تست جوش الکتریکی بگیر تا پهپاد و صنایع نظامی و بیمارستانی و غیره در هر حال این سنسورها در قرار گیری تو هر نوع میداندمغناطیسی خروجی بسته به برنامه روی حافظشون تولید می کنن

دیدگاه

واقعا ممنونم مهندس [emoji120] [emoji120] [emoji120]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X