اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال فوری بابت داغ شدن مقاومتها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال فوری بابت داغ شدن مقاومتها

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی
    ظاهرا به توضیحات دقیق و مفصلی که نوشته شده اهمیت نمی دهید. طبعا اگر مشکلتان هم حل شود باید متعجب باشیم!
    ما کجا گفتیم هر رنگ الیدی یک درایور می خواهد ...؟!!!
    می دیدم مرحوم تحیری هم تا زنده بود در بعضی تاپیکها بخاطر همین توضیح مکررات و بی توجهی مخاطب چقدر اذیت می شد. بنده ی خدا حالا که رفته یهو عزیز شده!
    باسلام خدمت مهندس عزیز من قصد جسارتی نداشتم و یا خودم و دست بالا فرض نکردم واینکه تو پاسخم ذکر کردم که با مشورت دوستان این حرکت انجام بشه اگه باعث دلخوری شدم معذرت میخوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
      ظاهرا به توضیحات دقیق و مفصلی که نوشته شده اهمیت نمی دهید. طبعا اگر مشکلتان هم حل شود باید متعجب باشیم!
      ما کجا گفتیم هر رنگ الیدی یک درایور می خواهد ...؟!!!
      می دیدم مرحوم تحیری هم تا زنده بود در بعضی تاپیکها بخاطر همین توضیح مکررات و بی توجهی مخاطب چقدر اذیت می شد. بنده ی خدا حالا که رفته یهو عزیز شده!
      سلام دوست خوبه من،
      اوله هرکمک الکترونیکی میگم دراین زمینه بیسوادم،شما گفتید بهترین راه استفاده از درایور هست،منم ازشما پرسیدم 4نوع رنگ الیدی بکاررفته پس برا هرنوع رنگش یه درایو بگیرم؟چون هررنگ الیدی متفاوته ولتاژش،دیدم شما جواب دادید ولی ننوشتید اره برا هررنگ درایو میخاد یا نه یا نه یکی برا همه رنگا کافیه،چون ننوشتید من فکرکردم باید چهارتا درایو تهیه کنم به این خاطرنوشتم اوه چبد،بازم اگه نوشته بودید اره یا نه سوال داشتم،اگه اره بود میپرسیدم درایو الیدی چهار خروجی داره که بتونم هررنگو ولتازشو کموزیاد کنم،اخه هر4رنگ نباس صدرصد نوربدن آبی باس انقدکم کنم فقط ازپایه ها هاله ی از آبی باشه،رنگ سبز باس نورش متوسط باشه،قرمز روباید زیادباشه که اززیر ملحفه نورش بیرون باشه زرد هم باس متوسط باشه میپرسیدم که بایه درایو چطوری این چهاررنگو مدیریت کنم،علی جان توضیح بمن دادن که تاحدی از مقاومت استفاده کن برا تنظیم نور بعده مقاومت ازسیم المنت استفاده کن هرموقع مدنظرت شد ازاونجاسیمو المنتوقطع کن،حالا همین کارو داشتم انجام میدادم برخوردم به داغ کردن مقاومت که متاسفانه ایشون نبودن بپرسم دلیل داغی بخاطر توان کم بوده یانه،درمورد عزیزشدن فقط خودشو خدا میدونه چقدبرام عزیز بودن اینهمه ایمیل برا هم میدادیم باهم رازدل میکردیم،اوایل دوستیمون بهش گفتم من انقد سوادالکترونیکیم کمه روم نمیشه تو انجمن سوال کنم میترسم میترسم مورد تمسخره بقیه درام که بگن این چه سوالهای ساده ی میپرسه،گفتن ازاولش که هیچکسی دانا بدنیا نیومده هرکسی ازجایی شروع کرده چه ازراه تجربه چه از راهه خواندن رشته ی ان درس،گفتن شما هرسوالی داری بپرس خودم جواب میدم،(پستهای قبلی رو بخونین میفهمین چقدباهم بی تعارفو ساده بودیم،اول میخاستم متن میلهارو بزارم بعدگفتم شاید رازی نباشن،کاش بودن من هیچی ازخدا نمیخاستم،باشه شما دوستان هرچی دوست دارید فکرکنین،من بلد نیستم همون موقع راه حلهاتونو بیازمام و سردرنمیارم بهمین خاطرسوال میکنم شمادوستان ناراحت میشین کسی که کاربلدباشه سوالی براش پیش نمیادمطرح کنه،شایدم من شاگرده خیلی تنبلیم که خیلی دیر یادمیگیره وتجربه میکنه:-(
      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

سلام دوست عزیز جریان میکشه شما یا ۶۷۰ یا ۱ کیلو اهم بزار کارت راه میوفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مظهری نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز جریان میکشه شما یا ۶۷۰ یا ۱ کیلو اهم بزار کارت راه میوفته
          سلام دوست گلم،
          انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم،:-)
          همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X