اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواهش می کنم نظرتون راجب دانشگاه آزاد وپیام نور بدید.

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواهش می کنم نظرتون راجب دانشگاه آزاد وپیام نور بدید.

:nerd: :nerd: :nerd:
    411
    آزاد
    0%
    141
    پیام نور
    0%
    85
    فراگیر پیام نور
    0%
    75
    غیرانتفاعی
    0%
    52
    علمی کاربردی
    0%
    58

پاسخ : خواهش می کنم نظرتون راجب دانشگاه آزاد وپیام نور بدید.

به غیر از چند تا واحد دانشگاهی خوب که اکثرا هم در مراکز استانها هستن ( قزوین , تهران , و...) هیچ کدوم اساتید خوبی ندارن و اینو بگم که
    خودت باید به استادت درس بدی هر جا هم که گیر کنی که تو کتابا جوابش نیست از اساتید انتظار جواب نداشته باشی
    جوابشون تو این مواقع :
    1-این موردی که شما فرمودید در تخصص بنده نیست .
    2-به مهندس XXX مراجعه کنید حالا مهندس XXX به مهندس YYY مراجعه کنید و مهندس YYY به XXX مراجعه کنید و شمایدو این حلقه بی پایان.
    3-به معاونت ... مراجعه میکنی جهت گرفتن بودجه برای مسابقات روبوتیک 200X : اقا شما دیروز اومدی دانشگاه حالا میخوای کارای بزرگا رو انجام بدی :eek:
    ما استاد XXX مون نمیتونه فرق پریز و دوشاخه رو تشخیص بده اون وقت شما که دانشجوی اون هستید عمرآ اگه لنگه شو پیدا کنی.
    3-عوضش تا دلت بخواد اردوی ... از طرف دفتر فرهنگ ... داری.
    4-از 16 جلسه که باید تشکیل بشه کلآ 10 جلسه تشکیل میشه . تازه نیم ساعتش هم فی باب الحضور الغیاب دو دره میشه. :NO:
    از من میشنوی کلا پیام نور و ازاد رو بیخیال من دو ساله دانشگاه آزاد دارم تحصیل میکنم همه مطالبی رو که یاد گرفتم از دانشگاه اینترنت و کتاباست
    البته اگه دنبال مدرکی کمی قضیه فرق میکنه . یکم پشت کنکور موندن و یه دانشگاه خوب رفتن بهتر از هدز دادن عمره. :nerd:

با عرض پوزش از دوستان , همه اساتید به معنای واقعی کلمه استاد و دانشجویان. :redface:
    شاید حرفام تند باشه ولی باور کنید دانشگاههایی که تو محیط های کوچیک هستن اکثرا فقط شبیه یک دبیرستان بزرگ مخطلط .
    هرگز چنین پستی تو عمرم نزده بودم . باز هم پوزش :redface:

دیدگاه

سلام میخواستم ببرسم که تو چه رشته ای این دانشگاها رو میخوای مقایسه کنی؟ مهندسی-ادبیات-انسانی و .....
      البته باید بگم 90% بستگی به خود شخص داره
      **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

سلام:
        از نظر من مدرک فقط دولتی.
        بقیه مدرکها سر کارین.(البته این فقط نظر منه و کسی شاکی نشه) توی این دانشگاههایی که شما گزینه هاشون رو دادین دانشگاه آزاد اون هم فقط دانشگاه های آزاد کلانشهرهایی مثل تهران و شیراز و اصفهان و مشهد رو پیشنهاد میکنم. البته هر چند خودم اصلا دانشگاه آزاد رو هم قبول ندارم.واسه مدار فوق دیپلم برق همون کتاب هنرستان رو تدریس میکنن.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، منم نظرم مثل دوستمون nasa و منم از دانشگاه ازاد دل خوشی ندارم
          همون طور م که ایشان فرمودن اکثر کلاس ها دو در میشه و از 16 جلسه 10 ، 12 جلشه بیشتر تشکیل نمیشه البته استثنا هم دارن
          من دانشگاه ازاد قزوین رو از نزدیک دیدم خدایش چیزی از دانشگاه های دولتی کم نداره ؛ مخصوصا درس های پایه رو خیلی سخت میگرن

اگه برات امکان داره که تهران قبول بشی اول علوم تحقیقات بعد قزوین ، بیخیال شهرستان شو
          کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

می تونی تو دانشگاه ازاد همون واحدهایی که دوستانمون اشاره کردند به یک نتیجه ای برسه ای مثلا دانشگاه آزاد خمینی شهر اصفهان به دلیل نزدیک بودنش به دانشگاه صنعتی اصفهان تمام استاداش از صنعتی می ان
            ولی اگر برای اینه که یک شغل خوب داشته باشی ولی با این شرایط جدید شهریه و با توجه به این بازار کار به نظر من دانشگاه آزاد ارزش نداره
            پیام نور و علمی کاربردی که دیگه هیچ
            موفق باشی
            سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
            باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
            از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خوب منم با شماها هم عقیدم وخودم هم در دانشگاه آزاد درس می خونم :nerd:وحرفهای شماهارو قبول دارم.اما در تبریز دانشگاه دولتی کارشناسی ناپیوسته الکترونیک نداریم :cry:وفقط غیرانتفای وآزاد وعلمی کاربردی داریم خودشم آزاد تکنلوری الکترونیک داریم.حالا باید بین اینها یکی رو انتخاب کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AZIJON
                خوب منم با شماها هم عقیدم وخودم هم در دانشگاه آزاد درس می خونم :nerd:وحرفهای شماهارو قبول دارم.اما در تبریز دانشگاه دولتی کارشناسی ناپیوسته الکترونیک نداریم :cry:وفقط غیرانتفای وآزاد وعلمی کاربردی داریم خودشم آزاد تکنلوری الکترونیک داریم.حالا باید بین اینها یکی رو انتخاب کنم.
                اگه میخواهید تبریز اامه تحصیل بدید :
                من از دانشگاه غیر انتفاعی سراج چیزی نمیدونم ولی در مورد دانشگاه ازادش که بخوام بگم اساتیدش خوبه ( بد نیست )
                فعلا برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی برای تکنسین ها ازاد فکر کنم
                بهترین گزینه باشه If نتونن از سراسری روزانه ( که کلا 200 شاید ورودی آزاد نداشته باشه ) قبول بشن.
                اما اگه قصد دارید تا بعد از لیسانس انشالا ادامه تحصیل بدید اون هم در سراسری
                هیچ کدوم فرقی زیادی به نظرم نمیکنه ( از نظر علمی ) ولی شهریه علمی کاربردی و غیر انتفاعی
                کمتره.

دیدگاه

با سلام خدمت همه – در مورد آزاد باید بگم که قزوین و تهران ( مرکزی و ....) فقط تبلیغات دارن – بهترین واحد در گرایش الکترونیک واحد لاهیجان هست – اگه میگین دروغه یه نگاهی به این لینک بندازین :
                  http://olympiad.sanjesh.org/result/ol-13/m1-1251.asp?ID=1251

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                    به غیر از چند تا واحد دانشگاهی خوب که اکثرا هم در مراکز استانها هستن ( قزوین , تهران , و...) هیچ کدوم اساتید خوبی ندارن و اینو بگم که
                    خودت باید به استادت درس بدی هر جا هم که گیر کنی که تو کتابا جوابش نیست از اساتید انتظار جواب نداشته باشی
                    جوابشون تو این مواقع :
                    1-این موردی که شما فرمودید در تخصص بنده نیست .
                    2-به مهندس XXX مراجعه کنید حالا مهندس XXX به مهندس YYY مراجعه کنید و مهندس YYY به XXX مراجعه کنید و شمایدو این حلقه بی پایان.
                    3-به معاونت ... مراجعه میکنی جهت گرفتن بودجه برای مسابقات روبوتیک 200X : اقا شما دیروز اومدی دانشگاه حالا میخوای کارای بزرگا رو انجام بدی :eek:
                    ما استاد XXX مون نمیتونه فرق پریز و دوشاخه رو تشخیص بده اون وقت شما که دانشجوی اون هستید عمرآ اگه لنگه شو پیدا کنی.
                    3-عوضش تا دلت بخواد اردوی ... از طرف دفتر فرهنگ ... داری.
                    4-از 16 جلسه که باید تشکیل بشه کلآ 10 جلسه تشکیل میشه . تازه نیم ساعتش هم فی باب الحضور الغیاب دو دره میشه. :NO:
                    از من میشنوی کلا پیام نور و ازاد رو بیخیال من دو ساله دانشگاه آزاد دارم تحصیل میکنم همه مطالبی رو که یاد گرفتم از دانشگاه اینترنت و کتاباست
                    البته اگه دنبال مدرکی کمی قضیه فرق میکنه . یکم پشت کنکور موندن و یه دانشگاه خوب رفتن بهتر از هدز دادن عمره. :nerd:

با عرض پوزش از دوستان , همه اساتید به معنای واقعی کلمه استاد و دانشجویان. :redface:
                    شاید حرفام تند باشه ولی باور کنید دانشگاههایی که تو محیط های کوچیک هستن اکثرا فقط شبیه یک دبیرستان بزرگ مخطلط .
                    هرگز چنین پستی تو عمرم نزده بودم . باز هم پوزش :redface:
                    آقا حرف شما کاملاً درسته ! :agree: متاسفانه ! :cry2:
                    من کاردانی رو سراسری خوندم یک چیزی تو مایه های چیزی که شما گفتی بود حالا چه برسد به دانشگاه آزاد !

در مورد وضعیت دانشگاهی ایران واقعاً متاسفم ! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X