سلام یه مداری دارم که کنار خازن نوشته 20k uf مثل شکل زیر . معنی این یعنی چی ؟؟؟ آخه همچین خازنی مگه دارم .
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
سلام یه مداری دارم که کنار خازن نوشته 20k uf مثل شکل زیر . معنی این یعنی چی ؟؟؟ آخه همچین خازنی مگه دارم .
سلام. چرا نباید داشته باشیم؟ خب این خازن 20 میکرو فاراد هست دیگه. اون k تا اونجا که من می دونم مربوط به یه چیز دیگه میشه ربطی به اندازه نداره. شایدم اشتباه می کنم
نوشته اصلی توسط مسیح نظری
اقا شاید این بدردتون بخوره
امروز رفتم به کارمند بانک کمک کنم پول رو بزاره تو خودپرداز دیدم یه خازن توش هست اندازه یه لیوان بزرگ
روش نوشته بود
150000 u 35v
صد و پنجاه هزار میکرو 35 ولت
نمیدونم برای چی بود ولی چنین خازنی داریم
آره داریم حتی 100 برابرش رو هم هست خازن 20 فارادی! اندازه ی یه کپسول آتشنشانیه. اون که شما دیدی 0.15 فاراد بوده که به قول خودتون اندازه ی یه لیوان بزرگه !
پیدا کردم - حق با شما بود آقای powers این k مربوط به تلورانس میشه
از دوستان متشکرم که دراین بحث شکت کردین :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause:
B = ±0.1pF
C = ±0.25pF
D = ±0.5pF
E = ±0.25%
F = ±1.0%
G = ±2%
H = ±2.5%
J = ±5% *
K = ±10% *
L = ±15%
M = ±20% *
N = ±30%
P = -0, +100%
S = -20, +50%
W = -0, +200%
X = -20, +40%
Z = -20, +80% *
خازن 120 فراد هم داریم اندازه باطری بزرگه ولی ولتاژش 2.5 ولته قیمتشم حدود 10-20 تومنه
از تکنولوژی نانو استفاده کردن خیلی دیز شارژ میشه اشکالش این بود اگر اشتباه نکرده باشم... ولی مصل باطریه
دیدگاه