اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کار کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کار کنم؟

سلام
    من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کار کنم؟ و چه کتابهایی و چه مباهثی افزون بر مباحث دانشگاه بخوانم تا یک دانشجوی همه فن حریف در این رشته شوم؟ در ضمن من به شدت به رشته ام عشق میورزم ولی راه های پیشرفت را نمی دانم. خوشحال می شوم اگر نظر بدهید

پاسخ : من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کار کنم؟

دوست عزیز اولین کار توکل به خدا
    و بعدش :
    درسهای دانشگاه رو بخون و همزمان رو میکرو کنترلر ها کار کن (از ترم 2 به بعد) ولی فعا لیت غیر درسیت به درست لمه نزنه
    کارگاه ها و جلسه های علمی تو دانشگاه که از طرف انجمن علمی یا بسیج بر گزار میشه رو شرکت کن
    میکرو کنترلری که گفتم میتونه مقدمه ای بر رباتیک باشه و تو رو به اون سمت جذب کنه
    دانشگاه های ما اکثرا تئوری درس می دن اگه واقعا دمبال کار عملی هستی خودت برو دمبالش
    نرم افزار مطلب رو حتما یاد بگیر
    نرم افزار پی اس پایس همینطور
    ترم های آخر(7و8) درس های اختیاریت اینارو بردار : پردازش تصویر - دی اس پی- هوش مصنوعی
    درس های پایه ای برق هم ایناست : مدار 1 و 2 --- الکترونیک 1و2و3و مدار مخابراتیو تکنیک پالس --- تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم - کنترل- میکرو پروسسور --- مغناطیس.
    این درس ها رو الکی و شب امتحانی پاس نکن

دیدگاه

پاسخ : من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کا

بهترین راه اینه که بی خیال درس بشی و اول بری شاگردی کنی تا اوسا بشی. بعد برو دانشگاه خودت می فهمی کدوم درس بدردت می خوره کدوم نه
      ....
      ....
      ....
      ....
      اصلا شوخی نبود
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پاسخ : من دانشجوی ترم 1 رشته ی برق الکترونیک هستم. به من کمک کنید و بگویید چه کار کنم؟

دوست گرامی، من هم 24 سال پیش دانشجوی ترم یک بودم. البته اون زمان جنگ بود و امکانات حالا هم اصلا نبود. بهر حال من فکر میکنم اولین کار تقویت زبان خارجی بگونه ایکه تسلط کامل پیدا کنی.
        وبعد در زمینه ای از الکترونیک که علاقمند هستی مطالعه کن. این اشتباه است که به یک نفر بگوییم میکرو بخوان یا تکنیک پالس یا فیزیک الکترونیک .
        دوست من در آن شاخه هایی از الکترونیک که علاقه داری سرمایه گذاری کن وقت بگذار و هزینه کن.
        ضمنا برای خیلی از کارهای دیگر جز مطالعه و درسخوندن بعدا هم فرصت داری ولی برای درس فقط همین حالا پس فرصت را از دست نده.

دیدگاه

سلام

فکر کنم یکی دیگه از دوستان هم همین سوال شما رو داشت اینجا رو بخون ببین چه جوابایی بهش دادن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23484.0

دیدگاه

سلام دوست عزیز

اول مفاهیم پایه برق را یاد بگیر بعد برو سراغ تجربه در الکترونیک تا می توانی باید تجربه کسب کنی

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X