پاسخ : سوال درباره ی برق شهر
چه کسی تو این تاپیک منکر این حرف شده که شما رو بر آن داشت که بیاید و اینجوری در مورد دوستان باسواد و با دانش من حرف بزنید؟ اون دوستمون که این سوال رو پرسید فرض رو بر این گذاشته بود که ما با زمین ارتباط داریم حالا اینکه شما این رو شما از صحبت دوستمون دریافت نمیکنی و فرض رو بر این میذارید که رو هوا تشریف دارید اشکال از جای دیگست اولا با نگاهی اجمالی به سخنان شما براحتی می توان فهمید که چه کسی لایق اون صفاتی هست که شما به کار بردید، جای دوری نمیریم همین دو خط شما کافست :
اول میاید میگید که این حرف اشتباهه بعد میاید میگید نه درسته و همیشه هم درسته
oo:
اولا در این شکی نیست که اگه اتصالی بین فاز و نول نباشه جریانی جاری نمیشه حالا اینکه این امر برای شما عجیب به نظر میرسه و خیلی روی این جمله تاکید دارید برای بنده جای تعجب هستش!
در مورد جمله ی آخرتون هیچ علاقه ای ندارم جواب بدم فقط به هایلایت کردن قسمتی از جمله ی زیبای شما بسنده می کنم:
طریقه ی نگارش شما، در حد یک سایت علمی نیست ورودتون رو به انجمن تبریک میگم و امیدوارم بتونید خودتون رو با شرایط این انجمن وزین هماهنگ کنید.
امیدوارم موفق باشید
نوشته اصلی توسط Atta.elc
عزیزم این اشتباهه؟!چرا؟
بله می گیره ولی اگه شرایطش باشه که معمولا همیشه هست!!
بله می گیره ولی اگه شرایطش باشه که معمولا همیشه هست!!

اولا در این شکی نیست که اگه اتصالی بین فاز و نول نباشه جریانی جاری نمیشه حالا اینکه این امر برای شما عجیب به نظر میرسه و خیلی روی این جمله تاکید دارید برای بنده جای تعجب هستش!
در مورد جمله ی آخرتون هیچ علاقه ای ندارم جواب بدم فقط به هایلایت کردن قسمتی از جمله ی زیبای شما بسنده می کنم:
حالا اگه گفتین چرا گنجشگ وقتی رو سیم فشار قوی می شینه نمی میره؟ :biggrin: اگه گفتی معلومه که یاد گرفتی.
امیدوارم موفق باشید
دیدگاه