اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه باتری مورد نیاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه باتری مورد نیاز

سلام دوستان وقت بخیر
    من یه لامپ خودرو دارم که روش نوشته 100 وات.
    دوازده ولت بهش وصل کردم و جریانش رو اندازه گرفتن 5 آمپر جریان میکشه.
    حالا جایی که میخوام استفاده کنم امکان استفاده از باتری خشک وجود نداره به دلیل سایز باتری
    میتونم از باتری لیتیوم یونی یا پلیمری استفاده کنم؟ البته چند تا و نوع موازی و سری بستنشون چجوری باشه که حداقل بتونم این لامپ رو 20 دقیقه روشن نگه دارم.
    ممنون از راهنماییتون

درود
    اگر فرض کنیم باتری های شما 3.7 ولت باشند شما باید 11.1=3.7*3 عدد از این باتری ها را به صورت سری به هم متصل کنید که حدود 12 ولت را داشته باشید چون خودتان اعلام کرده اید لامپ جریان 5 آمپر میکشد ( که البته با توان لامپ جور در نمی آید) باتری های شما برای 20 دقیقه (یک سوم ساعت) حداقل باید (1.6=5/3) 2 آمپر باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      اگر فرض کنیم باتری های شما 3.7 ولت باشند شما باید 11.1=3.7*3 عدد از این باتری ها را به صورت سری به هم متصل کنید که حدود 12 ولت را داشته باشید چون خودتان اعلام کرده اید لامپ جریان 5 آمپر میکشد ( که البته با توان لامپ جور در نمی آید) باتری های شما برای 20 دقیقه (یک سوم ساعت) حداقل باید (1.6=5/3) 2 آمپر باشند.
      بله اگه اشتباه نکنم لامپ با این توان حدود 8 آمپر ساعت مصرفشه (100/12=8.3) که من با یک منبع تغذیه سوییچینگ 12 ولت 15 آمپر جریانش رو اندازه گرفتم حدودا 5 آمپر جریان میکشید.

از فروشگاه کدوم باتری ها رو پیشنهاد میدید که جریان مد نظر رو بهم بده. (حدودا 12{سری ببندم} ولت 2 آمپر یا بالاتر)برای شارژشون هم ماژول چی مناسبه خرید بزنم؟

دیدگاه

دروددر فروشگاه سایت نواع باتری های لیتیوم یون با جریانهای مختلف وجود دارد میتوانید سه یا چهار عدد از آنها را با جریان 2 آمپر یا بالاتر تهیه کنید و سری ببیندید.شارژر این باتری ها باید مخصوص باشد چون خطر انفجار باتری و یا خراب شدنشان در صورت غیر استاندارد بودن شارژر هست در فروشگاه سایت شارژر هم وجود دارد لینکهای زیر را ببینید :

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون من اینکار رو انجام دادم فقط یه مشکلی که این وسط وجود داره اونم اینه که باتری زود خالی میشه. البته وقتی لامپ رو وصل میکنم. تو مصرف کننده دیگه اینطور نیست.
          آمپر متر رو وصل میکنم عین ثانیه شمار جریانی که میکشه میاد پایین و فکر میکنم این مصرف خیلی خیلی زیاده. نیازه این وسط از مداری هم استفاده بشه یا نه ؟

دیدگاه

درود
            تمام محاسبات بالا بر اساس گفته شما که میخواهید 20 دقیقه روشنایی داشته باشید و جریان 5 آمپری که ذکر کردید صورت گرفته است . برای بالا بردن زمان روشن ماندن لامپ هیچ راهی بجز افزایش جریان باتری ها وجود دارد (تهیه باتریهایی با جریان دهی بالاتر) بکار بردن هر قطعهای مثل مقاومت جریان عبوری را کاهش میدهد ولی اتلاف توان روی خودش دارد و نور لامپ را کاهش میدهد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X