اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تک کلید چند حالته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تک کلید چند حالته

سلام و خسته نباشید به همگی.
    لطفاً در مورد زیر به من کمک کنید که از بس توی اینترنت گشتم دیگه خسته شدم و جوابی پیدا نکردم:
    یک پنکه اسباب بازی داریم که یک دکمه داره ی اونو فشار می‌دیم روشن می‌شه و با سرعت پایین می‌چرخه وقتی دوباره فشار می‌دیم سرعت زیادتر می‌شه رای بار سوم با سرعت بیشتر می‌شه و دفعه چهارم که فشار می‌دیم پنکه خاموش میشه .
    این پنکه داره چه جوری کار می‌کنه و چه جوری با فشردن فقط یک کلید بدون استفاده از میکروکنترلر می‌تونیم چهار حالت مختلف داشته باشیم؟

یادم رفت که بگم داخل این پنکه یک قطعه بسیار ریز ۶ پایه وجود داره که روش نوشتهDACj4 و داخل اینترنت دیتا شیت چنین قطعه‌ای اصلاً وجود نداره من می‌خواهم یک مدار ترانزیستوری یا یک مدار به کمک یک آی سی بسازم که با هر بار فشار دادن تنها یک کلید ولتاژ‌های مختلفی در خروجی ظاهر بشه بتونم ال ای دی رو با شدت‌های مختلفی روشن کنم. شاید بهتر بود که من از شما می‌پرسیدم یک مدال برام آموزش بدین که با داشتن فقط یک کلید شه بین حالت‌های مختلف سوئیچ کرد اگه کسی به من جواب بده بسیار خوشحال می‌شم چون واقعاً گیر کردم

دیدگاه

باسلام
      شما میتونید از آی سی 4017 استفاده کنید . این آی سی یک شمارنده ده بیتی است که با هر کلاک به ترتیب یکی از خروجی های خودش رو فعال و خروجی قبلی رو غیرفعال میکنه
      برای محدود کردن شمارش ، مثلا" شمارش تا عدد 5 ، باید پنج خروجی اول را استفاده کرده و خروجی ششم را به عنوان حالت خاموش درنظر گرفته و خروجی هفتم را به پایه ریست متصل کنید
      جدیدترین ویرایش توسط 901878; ۰۷:۵۴ ۱۴۰۳/۰۳/۲۳.

دیدگاه

ممنون از جواب خوبتون.
        سوال1: آیا آی سی کم حجم تری در حد و قواره 555 وجود نداره که همین کارو انجام بده؟ آخه ای آی سی توی دستگاه های کوچیک جا نمیشه.

و یک سوال دیگه:
        سوال 2:
        اگه دو تا مولتی ویبراتور بای استابل بسازم و کلید اولی رو یک کلید فشاری قرار بدم و برای کلید دومی بیم خروجی اولی رو بعنوان کلید مولتی ویبراتور دومی قرار بدم آیا 4 حالتی که میخوام برام تولید نمیشه؟ آیا تصور من درسته یا این فقط یک فرض روی کاغذه و در عمل جواب نمیده؟

دیدگاه

درود
          از یک ولتاژ رگولاتور Lm317 یا Lm337 استفاده کنید حداکثر ولتاژ خروجی ترانس را به آن، بعنوان ورودی بدهید و بعد با ولوم ولتاژ خروجی را کنترل کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amintec نمایش پست ها
            ممنون از جواب خوبتون.
            سوال1: آیا آی سی کم حجم تری در حد و قواره 555 وجود نداره که همین کارو انجام بده؟ آخه ای آی سی توی دستگاه های کوچیک جا نمیشه.

و یک سوال دیگه:
            سوال 2:
            اگه دو تا مولتی ویبراتور بای استابل بسازم و کلید اولی رو یک کلید فشاری قرار بدم و برای کلید دومی بیم خروجی اولی رو بعنوان کلید مولتی ویبراتور دومی قرار بدم آیا 4 حالتی که میخوام برام تولید نمیشه؟ آیا تصور من درسته یا این فقط یک فرض روی کاغذه و در عمل جواب نمیده؟
            با سلام، پیشنهاد میکنم از میکروکنترلر استفاده کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              درود
              از یک ولتاژ رگولاتور Lm317 یا Lm337 استفاده کنید حداکثر ولتاژ خروجی ترانس را به آن، بعنوان ورودی بدهید و بعد با ولوم ولتاژ خروجی را کنترل کنید .
              ببخشید متوجه نشدم. با این ولوم که ولتاژو به شکل خطی بالا پایین میبره باید چه استفاده ای بکنم؟ میخوام بک کلید ۴ حالت مختلف به خودش بگیره از این مدار پیشنهادی شما چجوری این منظور حاصل میشه. گیج شدم

دیدگاه

درود
                شما با ولوم هر ولتاژی را که میخواهید را میتوانید تنظیم کرده و استفاده کنید فقط نیاز بیک ولتمتر دارید. اما اگر فقط میخواهید با کلید اینکار را انجام دهید لینکزیر را ببینید:
                https://electrohyper.com/product/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-4-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C/
                شما نوشته بودید که جستجو کرده و پیدا نکرده اید اما اگر عبارت "کلید کشویی 4 حالته" را جستجو کنید فروشندگان زیادی را خواهید یافت.
                جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۷:۲۸ ۱۴۰۳/۰۳/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                  درود
                  شما با ولوم هر ولتاژی را که میخواهید را میتوانید تنظیم کرده و استفاده کنید فقط نیاز بیک ولتمتر دارید. اما اگر فقط میخواهید با کلید اینکار را انجام دهید لینکزیر را ببینید:
                  https://electrohyper.com/product/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-4-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C/
                  شما نوشته بودید که جستجو کرده و پیدا نکرده اید اما اگر عبارت "کلید کشویی 4 حالته" را جستجو کنید فروشندگان زیادی را خواهید یافت.
                  ممنون از جوابتون. اما من همانطور که در کامنت اول اشاره کردم میخوام فقط یک کلید فشاری داشته باشم که هر دفعه که اونو فشار میدم در خروجی حالتهای مختلفی رو ببینم.
                  مثلا الان دو تا قلیپ فلاپ رو به هم تزویج کردم و در خروجی اولی، ال ای دی سبز نصب کردم و واسه دومی قرمز.
                  حالا دفعه اول که کلیدو میزنی سبز روشن میشه، دفعه دوم قرمز، دفعه سوم قرمز و سبز با هم روشن میشن و دفعه چهارم هر دو خاموش میشن.
                  اما کلی سبم کشی و دنگ فنگ داشت. واسه همین دنبال یک آی سی هستم که همین کار رو جمع و جور انجام بده.
                  پیشنهاد یکی از دوستان برای استفاده از آی سی شمارنده خوب بود اما اون آی سی خیلی جا میگیره و کلی پایه اضافی داره. یک آی سی کوچیکتر شبیه ۵۵۵ میخوام که جاگیر نباشه توی قاب مینی دریل دی سی که خیلی کوچیکه جا بشه بتونم با مقاومتهای مختلف دورهای مختلف از دریل مینیاتوری بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام، پیشنهاد میکنم از میکروکنترلر استفاده کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید.
                    ببخشید لینکی که اینجا گذاشتین چند بار در تاریخ ها و ساعات مختلف روش کلیک کردم اما مینویسه به علت به روز رسانی سایت آدرس لینکها تغییر کرده. میشه عنوان اون لینکی که گذاشتین رو بفرمایین تا با جستجو پیداش کنم؟ و یا اگه زحمت تون نمیشه دوباره لینک بذارین. ممنون میشم.

دیدگاه

ببخشید لینکی که اینجا گذاشتین چند بار در تاریخ ها و ساعات مختلف روش کلیک کردم اما مینویسه به علت به روز رسانی سایت آدرس لینکها تغییر کرده. میشه عنوان اون لینکی که گذاشتین رو بفرمایین تا با جستجو پیداش کنم؟ و یا اگه زحمت تون نمیشه دوباره لینک بذارین. ممنون میشم.
                      سلام، کدوم لینک؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام، کدوم لینک؟
                        همین لسنکی که الان لطف کردین گذاشتین رو میگم. این لینک رو قبلا هم برام گذاشتین اما وقتی روش کلیک میکنم مینویسه به علت به روز رسانی سایت این لینک تغییر کرده و برای یافتن نتیجه باید عنوان مقاله ای که میخواین رو در پنجره ی سرچ جستجو کنید.
                        اگه لطف کنید عنوان مقاله ای که این لینک مربوط به اون هست رو بگین که سرچ کنم پیداش کنم و یا لطف کنین دوباره همون مقاله لینک جدیدش رو بفرستین. خیلی ممنون میشم.

دیدگاه

همین لسنکی که الان لطف کردین گذاشتین رو میگم. این لینک رو قبلا هم برام گذاشتین اما وقتی روش کلیک میکنم مینویسه به علت به روز رسانی سایت این لینک تغییر کرده و برای یافتن نتیجه باید عنوان مقاله ای که میخواین رو در پنجره ی سرچ جستجو کنید.
                          اگه لطف کنید عنوان مقاله ای که این لینک مربوط به اون هست رو بگین که سرچ کنم پیداش کنم و یا لطف کنین دوباره همون مقاله لینک جدیدش رو بفرستین. خیلی ممنون میشم.
                          اگر منظورتون این تاپیک هست، در این تاپیک لینکی نذاشتم.
                          احتمالا منظورتون جناب Nimdar هست.

دیدگاه

درود
                            همین الان لینک را چک کردم مشکلی ندارد و باز میشود اگر قند شکن دارید آن را ببندید. اگر لینک به هر حال باز نمیشود عبارت "کلید کشویی 4 حالته" را در گوگل جستجو نمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X