اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستور قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانزیستور قدرت

سلام دوستان وقتتون بخیر من روی یه بردی کار می کنم که رسیدم به یه ترانزیستور قدرت که دو پایه به اسم هایkelvin source و current senseداره کسی می دونه کاربرد این پایه ها چی هست؟و آیا ارتباطی بینشون هست؟

نوشته اصلی توسط taha_trv نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخیر من روی یه بردی کار می کنم که رسیدم به یه ترانزیستور قدرت که دو پایه به اسم هایkelvin source و current senseداره کسی می دونه کاربرد این پایه ها چی هست؟و آیا ارتباطی بینشون هست؟
    با سلام
    عکس قطعه، پارت نامبر یا دیتاشیتش رو بذارین.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

Buk9c07اسمش اینه و سوال دیگم وقتی دیتاشیت میگیرم یه دیود مستقل داره خاصیت اون چیه؟

دیدگاه

در ماسفت های قدرت به دلیل آمپراژ بالا و همچنین اهمیت میلی اهمی اتصالات برای اندازه گیری دقیق جریان عبوری از پایه های کلوین و کارنت استفاده میکنند ، مفهوم کلوین ، پینی است که مستقیم از چیپ یا دای خارج می شود و از پایه سورس مجزا می شود گرچه ابتدای سورس و کلوین یکی است.
        یک مثال برای اینکه با مفهوم بهتر آشنا شوید همانندIGBT پک ، که یک ترمینال سورس دارد که آمپر کشی اصلی را انجام میدهد و علاوه بر اون یک خروجی آمپر پایین بعلاوه گیت خارج کرده اند که با آن بتوانیم قطعه را درایو کنیم.
        به عبارت دیگر کلوین و کارنت دو پین دوطرف کانال ماسفت هستند و صرفا برای نمونه گیری ولتاژی استفاده می شوند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taha_trv نمایش پست ها
          Buk9c07اسمش اینه و سوال دیگم وقتی دیتاشیت میگیرم یه دیود مستقل داره خاصیت اون چیه؟

اون دیود مستقل برای اندازه گیری دمای داخلی قطعه بکار میره.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

مرسی دوستان دستتون دردنکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X