اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش ولتاژ برق خودرو برای شارژ موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش ولتاژ برق خودرو برای شارژ موبایل

سلام
    من می‌خوام برای شارژ گوشی موبایل با برق 12ولت DC خودرو از این کاهنده ولتاژ که در فروشگاه سایت موجود هست استفاده کنم:

ماژول رگولاتور کاهنده 5 ولت 3A با خروجی USB کد کالا: 3011015144

سوالم اینه با توجه به نوسانات برق خودرو استفاده از همین ماژول به تنهایی برای شارژ گوشی موبایل کفایت میکنه؟
    یا نیاز به مدارات محافظ دیگه ای هم هست؟!

و اینکه با توجه به اینکه این کاهنده تا ۳ آمپر خروجی میده قابلیت فست شارژ گوشی رو هم داره؟

سوال دوم اینکه میشه از خروجی این ماژول (با اتصال به برق خودرو) برای تغذیه میکروکنترلر یا آردوینو هم استفاده کرد؟

در کل می‌خوام بدونم اتصال این ماژول کاهنده به باتری خودرو و استفاده از خروجی اون برای شارژ گوشی یا تغذیه میکرو سیف و مطمئن هست یا ممکنه نوسانات برق خودرو به گوشی یا مدار آسیب بزنه؟!

ممنون

نوشته اصلی توسط Mahdi.1985 نمایش پست ها
    سلام
    من می‌خوام برای شارژ گوشی موبایل با برق 12ولت DC خودرو از این کاهنده ولتاژ که در فروشگاه سایت موجود هست استفاده کنم:

سوالم اینه با توجه به نوسانات برق خودرو استفاده از همین ماژول به تنهایی برای شارژ گوشی موبایل کفایت میکنه؟

و اینکه با توجه به اینکه این کاهنده تا ۳ آمپر خروجی میده قابلیت فست شارژ گوشی رو هم داره؟

سوال دوم اینکه میشه از خروجی این ماژول (با اتصال به برق خودرو) برای تغذیه میکروکنترلر یا آردوینو هم استفاده کرد؟

در کل می‌خوام بدونم اتصال این ماژول کاهنده به باتری خودرو و استفاده از خروجی اون برای شارژ گوشی یا تغذیه میکرو سیف و مطمئن هست یا ممکنه نوسانات برق خودرو به گوشی یا مدار آسیب بزنه؟!

ممنون
    سلام و درود

​​​​استفاده از این ماژول جهت شارژ موبایل مشکلی نداره میتونید به خودرو متصل کنید برای فست شارژ نهایت تا 15 وات میتوانید دریافت کنید

برای تغذیه میکروکنترلر هم میتوان استفاده کرد ولی پیشنهاد میشه از رگولاتور های خطی مانند 7805 برای میکروکنترلر ها استفاده کنید که هم نویز ها را کاهش میدهند و هم در مقابل نوسانات قابل اعتماد تر اند

برای اطمینان بیشتر میتونید از یک دیود زنر پنچ ولت (وات بالا)
    و یک فیوز سری کنید و به خروجی وصل کنید و خروجی را از فیوز بگیرید تا اگر ولتاژ بالا تر از پنچ ولت ایجاد شود فیوز بسوزد و به موبایل آسیبی نرسد
    (اگر دیود زنر توان بالا با ولتاژ پنچ ولت پیدا نکردید میتونید چند دیود معمولی را آنقدر سری کنید که ولتاژ فوروارد آن به پنچ ولت برسد و استفاده کنید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.1985 نمایش پست ها
      سلام

ممنون
      با سلام و درود ،
      بله کاربرد مد نظر شما قابل استفاده هست.
      محض احتیاط میتونید با ورودی یه سلف 100 میکروهانری سری کنید‌.
      یه مزیتی که این ماژول داره ، این هست که در خروجی دیود TVS داره ، یعنی اگر ماژول بسوزه و ولتاژ خروجی بیشتر از 5 ولت بشه ، در جا اتصال کوتاه میشه و نمیذاره ولتاژ غیرمجاز وارد مصرف کننده بشه.
      با توجه به اینکه خروجی صرفا 5 ولت هست ، انتظار سرعت شارژ بالایی رو نداشته باشید ، تفاوت 2 آمپر با 3 آمپر از نظر سرعت شارژ کم هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X