اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی کار با لامپ تست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه ی کار با لامپ تست

با درود
    یه سوال در مورد نحوه ی کارایی تست لامپ داشتم،مگر نیاید لامپ تست از اسیب رسیدن به برد مدار تغذیه بعد از تعمیر و جهت تست جلوگیری کند؟؟؟
    من یه تغذیه رو تعمیر کردم و جهت تست اون رو به لامپ تست وصل کردم اما بعد از وصل شدن به برق چنتا از قطعات برد به طور شدید اسیب دید و لامپ هم روشن شد مگر نه اینکه با روشن شدن لامپ دیگه برد نباید اسیب ببینه؟؟
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
    با درود
    یه سوال در مورد نحوه ی کارایی تست لامپ داشتم،مگر نیاید لامپ تست از اسیب رسیدن به برد مدار تغذیه بعد از تعمیر و جهت تست جلوگیری کند؟؟؟
    من یه تغذیه رو تعمیر کردم و جهت تست اون رو به لامپ تست وصل کردم اما بعد از وصل شدن به برق چنتا از قطعات برد به طور شدید اسیب دید و لامپ هم روشن شد مگر نه اینکه با روشن شدن لامپ دیگه برد نباید اسیب ببینه؟؟
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان
    با سلام به شما.
    لامپ تسترسری شده باید حداکثر ۱۰۰ وات ..و بهتر است که ۶۰
    وات باشد ..تا مقاومت سری بیشتری داشته باشد ...
    و با مقاومت سری بیشتر ..احتمال آسیب به بورد کمتر می‌شود..،،،،
    لامپ تست شما چند وات است ؟
    لامپ (فیلامان دار) باید باشد...
    در این مورد هرگز لامپهای کم مصرف استفاده نکنید ..
    موفق باشید ،،
    جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۲:۲۱ ۱۴۰۴/۰۲/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها

با سلام به شما.
      لامپ تسترسری شده باید حداکثر ۱۰۰ وات ..و بهتر است که ۶۰
      وات باشد ..تا مقاومت سری بیشتری داشته باشد ...
      و با مقاومت سری بیشتر ..احتمال آسیب به بورد کمتر می‌شود..،،،،
      لامپ تست شما چند وات است ؟
      لامپ (فیلامان دار) باید باشد...
      در این مورد هرگز لامپهای کم مصرف استفاده نکنید ..
      موفق باشید ،،
      درود
      لامپ 100 وات هست،از اون نمونه قدیمی ها،که به لامپ رشته ایی هم شناخته میشوند.
      موفق باشید

دیدگاه

درود
        نحوه کار با لامپ تست این است که بصورت سری در مدار قرار گرفته و اگر بعد از اتصال به مدار روشن شده باید بلافاصله برق را قطع کنید روشن شدن لامپ نشان از اتصالی در مدار دارد و شما نمیتوانید در این حالت از مدار مدت زیادی استفاده کنید استفاده فقط لحظه ای است و همانطور که کاربر قبلی تذکر دادند استفاده از لامپ 60 وات بهتر از لامپ 100 وات است.

دیدگاه

کم اوایل از لامپ 100 استفاده میکردم وقتی میومدم تغذیه چیزی تست کنم جریان که میکشیدم یهو لامپ روشن میشد و پاور قطع / همسایمون کارای برقی الکتریکی انجام میده که جریانا بالاترن 200 وت استفاده میکرد منم زدم تو 200 ولی ...
          اینو گفتم بدونین نصبت به چیزی که تعمیر میکنین باید انتخاب کنین وقتی لامپ 50 وات استفاده میکنی به محض اینکه توان مصرفی بیشتر از 50 وات شد روشن میشه ، در مورد بقیه هم همینطور مثلا اگه همسایم از 50 وات استفاده کنه اصلا وقتی جارو برقی حده اعقل 500 واتی اصلا روشن نمیشه به جاش لامپ روشن میشه پس باید از 200 به بالا استفاده کنه .
          ببین حدهاکثر چند وات تو حالت عادی از سیمها برق میگیری توان لامپ همون میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X